Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
sana da gunaydin esmos
kiskanmayin be:KK53:
Kiz ben bocugume de zaman ayiriyorum size de:emir_bebek:
Her yere yetisiyorum:KK76:
Mesela su anda ayagimda kizi salliyorum kucagimda laptop la size yaziyorum:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

düşün kıs bunları yemek yemeden yapıyo üstelik bi de yemek yiyen normal biri olsa artık nasıl tutarıs bilmiyom valla :KK9::KK9::KK9::KK9:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
bu gun nasilsin koy da bi bakak fotona:KK9:
günaydın mı :KK53: sabah 6dan berı ayaktayım, saclarıma bakım yaptım, banyo yaptım, agda yaptım..oh mıs gıbı oldum..:KK16: ojelerımı sürdüm..kahvaltımı yaptım..beyaz bır elbıse gıydım..saclarımı saldımm :KK23: benımkı beni böyle görse agzının suyu akar :KK33: sımdı cayımı yudumluyorum bırazdan cıkcam.carsıdan sızede bırseyler getıreyım mı kızlar :KK23:
oooooooooo tam bakim diyosun yani:KK1:
guzel guzel
kiz bu fotodaki senmisin:26:

günaydın mı :KK53: sabah 6dan berı ayaktayım, saclarıma bakım yaptım, banyo yaptım, agda yaptım..oh mıs gıbı oldum..:KK16: ojelerımı sürdüm..kahvaltımı yaptım..beyaz bır elbıse gıydım..saclarımı saldımm :KK23: benımkı beni böyle görse agzının suyu akar :KK33: sımdı cayımı yudumluyorum bırazdan cıkcam.carsıdan sızede bırseyler getıreyım mı kızlar :KK23:

nerde kıs senin ki haber verelim çocuğa fırsatları değerlendirsin garibim :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: boşa gitmesin bu kadaaaaaaaaaan emek :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

aaaa oyle mi
4 yasi mi oluyo:emir_bebek::emir_bebek::nazar:
almazmiyiz hediyesiz gelirsek kesin kapidan iceri birakmazsin bizi:KK1:
evet nilu site kafayi yedi bu gun cok yavas

evet canım stede bişey var
ben yazdıklarınızı neden sonra görüyorum sayfa bile
atlamıyor
of küstüm oynamıyorum

canım oğluş 4 yaşına giriyor
evlendircez artık
herkese
ben çocuk yapcam diyor
valla utanıyorum
onunla biyere gitmeye
hem kız hem erkek diyo bide
nerden buluyo bulafları bilmiyorum

evet canım stede bişey var
ben yazdıklarınızı neden sonra görüyorum sayfa bile
atlamıyor
of küstüm oynamıyorum

canım oğluş 4 yaşına giriyor
evlendircez artık
herkese
ben çocuk yapcam diyor
valla utanıyorum
onunla biyere gitmeye
hem kız hem erkek diyo bide
nerden buluyo bulafları bilmiyorum

hamileyken ne yiyip içtiysen artık :KK9::KK9::KK9::KK9:

düşün kıs bunları yemek yemeden yapıyo üstelik bi de yemek yiyen normal biri olsa artık nasıl tutarıs bilmiyom valla :KK9::KK9::KK9::KK9:
dimi ac ac viz viz geziyorum evde:KK53:benim gibi es dostlar basina masrafsiz:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
araba pc kısım elinde sağlam bişey kalmıyo maşallah :KK9::KK9::KK9::KK9:

bi neco kaldi o da bu yakinlarda iflas eder:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

oooooooooo tam bakim diyosun yani:KK1:
guzel guzel
kiz bu fotodaki senmisin:26:

yaz geldi hahah kıllı kıllı mı dolasalım :KK53: kızlar hepimiz bakımlı olalım :KK16: sevelım kendımızı, bakalım kendımıze..herifleriniz bir kez daha asık olsun sıze.. benımkıde kıskanclıktan kudursun ohh canıma degsn :KK23: böyle carsıya salmazdı ama kendı kasındı banane :KK19:

evet benım canım, baska resımlerıde eklemek ıstıyordum yanı album yapmak ıstıyordum hem benıkıyle resımlerımızı koycaktımda..fotolarım calınırmıs öyle dedı bır arkadas.. :KK31:

yaz geldi hahah kıllı kıllı mı dolasalım :KK53: kızlar hepimiz bakımlı olalım :KK16: sevelım kendımızı, bakalım kendımıze..herifleriniz bir kez daha asık olsun sıze.. benımkıde kıskanclıktan kudursun ohh canıma degsn :KK23: böyle carsıya salmazdı ama kendı kasındı banane :KK19:

evet benım canım, baska resımlerıde eklemek ıstıyordum yanı album yapmak ıstıyordum hem benıkıyle resımlerımızı koycaktımda..fotolarım calınırmıs öyle dedı bır arkadas.. :KK31:

ozel yap sende calsak bile biz calariz ancak:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

albüm yaparsın sadece arkadaşlarım görsün dersin o zaman kimse çalamaz şekerim yani genele geçmeyince alınamıyo

X