- 10 Ekim 2011
- 8.282
- 6
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.041
kimi istedıler ozaman, allah allah senı dıye bılıyom ben
bu yaz ısterler ınsallah aksılık cıkmazsa
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44: kıs biz bu kısla anlaşamıyos vallakıs banane senin sevgilinden beeeeeeeeeeee sen geçen sefer "ben esmerim demedim ki iyi oku orada esmerimsin yazıyo" demedin mi eeeeeeee bu durumda esmerin sevgilisi kim oluyo? yani ben aslında kimi merak etmiş oluyorum ayrıca azerin sana "senide bulayım mı " diye sormadı mı ? al sana bonusluk soru bul hadi
kizimmm bizim topigimiz "dumansiz hava topigi" git sigarani baska yerde ic
ise esmos
sevgilini de koyiim mi kiz
naptın kız nıye makyajsız resmımı koyuyon sen burayadövcem senı buraya gel, kacmaa
aklın cakallıga calısıyorsa ben napayım, nasıl anlasalım söyler mısın
esmerımsın sevgılım oluyor evet ama nık benımyanı burda yazan benım, adımı demıyım sımdı herkes bılmesın C ıle baslıyor yazan C. esmerım degıl öff uztma ıste anladın sen benı delı mı etmek ıstıyorsun patsyyyy
sen soruma cevap ver sevgilini de koyiim mi
ya kizlar saka maka bi kenara da bakiyorum topiklere konulara türkiyede bukadar cok cocuk sahibi olmak isteyen ve olamayan bayan varmis hic farkinde bile degilim. bukadar cok olucani tahmin etmemistim hic :26:
tekrar mesajya kizlar saka maka bi kenara da bakiyorum topiklere konulara türkiyede bukadar cok cocuk sahibi olmak isteyen ve olamayan bayan varmis hic farkinde bile degilim. bukadar cok olucani tahmin etmemistim hic :26:
ya kizlar saka maka bi kenara da bakiyorum topiklere konulara türkiyede bukadar cok cocuk sahibi olmak isteyen ve olamayan bayan varmis hic farkinde bile degilim. bukadar cok olucani tahmin etmemistim hic :26:
hadi bismillahkoy bakalım mıllet yakısklı görsün, patsy de merak edıyordu saten
evet benimde anlamadigim o iste. hatta cocugu olmuyor diye esini bosayanlar bile var....ve ısın garıp yanı ne bılıyormusun, sevgılısı ıle yatanlar anında hamıle kalıyor ve gıdıp aldırıyor ama helalı ıle cocuk sahıbı olmak ısteyenlerın malesef bıraz sabır etmesı gerekıyor, allahın ısı ıste.. bır nevi imtihan bence..ısyan etmemek gerek..
evet teknoloji ilerledikce fafengin kalitesi dustu
hadi bismillah
iste esmosun yahusuhlu sevgilisi
evet benimde anlamadigim o iste. hatta cocugu olmuyor diye esini bosayanlar bile var....
öyle deme kuzu yarin öbürgün bizde o durumda olabiliriz
yok kiz saka yapmiyor hakikaten oyle.bilgisayar telefon ne kadar zarar veriyo oyle seylerde sen biliyomusun
hadi bismillah
iste esmosun yahusuhlu sevgilisi