- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #8.861
evet canim sekiye gittimselamlarnasilsin canim.Sekiyemi gittin.nasil guzelmiydi...
ne diyosun tuh bilseydim yapmazdimkıs dün akşamki tutmamıştır daha yeni bitmedi mi reglin
yumurtalar daha faaliyete geçmemiştir
kıs sen evli miydin çoluk çocuk var mı bi hatırlatıversene
kıs sen evli miydin çoluk çocuk var mı bi hatırlatıversene
evet ben evlenmeyi düşünmüyorum daha 20 yaşındayım en geç ne zaman olcaksa o zaman olsun mümkünseöldümmmmmmmmm sabahtan beri temzlik yapıyorum çamaşır suyuyla zehirlencem valla daha toyum
evet ben evlenmeyi düşünmüyorum daha 20 yaşındayım en geç ne zaman olcaksa o zaman olsun mümkünseöldümmmmmmmmm sabahtan beri temzlik yapıyorum çamaşır suyuyla zehirlencem valla daha toyum
efferin kiz temizlik guzeldir annen sevinicek
ne bileyim annem öyle temizliği fln dert edince şaşırdım
eeeee ne de olsa şimdiki kızların pek temizlikle ilgili dertleri olmuyo
evde kaldım azerin daha mutfak duruyo elim çok yavaş
ben alışmaya çalışıyorum abla nede olsa kaçış yok çalışsam bile yapacam yani temzilik dert değilde yemek öğrenseydim başka bişey istemezdim
ben alışmaya çalışıyorum abla nede olsa kaçış yok çalışsam bile yapacam yani temzilik dert değilde yemek öğrenseydim başka bişey istemezdim
ben de çok yavaştım evlendim yine yavaştım
ne zaman ki çocuğum oldu ondan sonra dötüm totoya değiyodu evde koşmaktan
istersen hızlanma valla çocuk bi ciyaklayınca feleğin şaşıyo
sen bu temizliği yaparken annen nerelerde:44:
ayy 3 tane mesaj yazdım hala yazan yok
kıs sagopa mesaj da bari hıslı ol yivruumm
babamla elazığa gittiler ben sevmiyorum köye falan gidiyolar dedim malatyada kalayım anammmm nerden bileyim evin bu kadar battığını yemek desen güzel olmuyo
ben çıkayım fıstıklar
beni özleyin anacııımmm
bu da benden size gelsin bugünden beridir ağzıma dolandı
[video=youtube;6vXDE78nDb4]http://www.youtube.com/watch?v=6vXDE78nDb4[/video]
görüşürüz estalmusbende çıkayım ya mutfağı temizleyeyim
azerinnnnnnn görşrz canım
oy oy oy kardeşin fln yok mu iş bölümü yapsanız