- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #8.841
tamam canim gorusuruzben çıkıyorum kızlar sonra görüşürüz
hosgeldin sagopamçok şükür iyiym canım sen nasılsın?? :)
merhabalar kızlar..tşk ederım evet 2cı kez anne olucam onun heycanın yaşıyoruz şimdide
:44::26::96: aynende böyle oldum bişeyde yazmadım
tamam canim gorusuruz
hosgeldin sagopam
ay ne guzel
ben de istiyorum ikinciyi bakalim kismet
dun ilk adimini attik bakalim artik
ben çıkıyorum kızlar sonra görüşürüz
aşkolsun kıs ne yazamıyon sallayıverseydin bişeyler garip bi deli diye
merhabalar kızlar..tşk ederım evet 2cı kez anne olucam onun heycanın yaşıyoruz şimdide
tamam canim gorusuruz
hosgeldin sagopam
ay ne guzel
tatlım ınşallah kısa surede hamıle kalırsın..bız ısteyerek yapmamıştık ama hamıle kaldım ıyıkıde kalmışım sadece cok zor olucak ondan gozum korkuyor acıkcası
ne bileyim tatlım yazmadımsen nasılsın napıyon nerdesin???
iş iş iş iş iş .....bacım bildiğin elalemin iş valla benim evi de b.. götürüyo ama bi temizleyen yok annem hergün söyleniyo ben yapamıyorum sen ilgilenmiyosun ama inan eve gidince başımı kaldıracak halim kalmıyor iş trafik canıma okuyor yeterince ama bi temizlesem çok içime sinecek valla
benim evi tatile giderken temizledimdi ama bi geldim ev toz icinde demin yine temizledimhoşbulduk azerin nasılsın bugün temizlik yapacam ya yarın annemler geliyo evin halini görse beni öldürür
olucagi varmis demekkitatlım ınşallah kısa surede hamıle kalırsın..bız ısteyerek yapmamıştık ama hamıle kaldım ıyıkıde kalmışım sadece cok zor olucak ondan gozum korkuyor acıkcası
evlimisin?? bende temizlik yapmaktan nefret ediyorum yemek yapmaktanda ama mecburum bugün yapmazsam yarın cenazemi kaldırırlar o derece batmış ev
tatil nasıldı azerinn nereye gtmstınız bızde tatıldeydık nasılsınız ne var ne yok
kim ne yasarsa yasar bizene ama sonradan kuyrugu sıkısmıs kedi gibi yok gebemiyim yok yırtıldımı babam beni öldürğür demicek...
yurticinde bi yerdi canim Seki diye tarihi bi sehir
sen nerdeydin?
kıs dün akşamki tutmamıştır daha yeni bitmedi mi reglintamam canim gorusuruz
hosgeldin sagopam
ay ne guzel
niye korkuyo ki öteki kaç yaşındatatlım ınşallah kısa surede hamıle kalırsın..bız ısteyerek yapmamıştık ama hamıle kaldım ıyıkıde kalmışım sadece cok zor olucak ondan gozum korkuyor acıkcası
çıktı yine e hadi çık taaaaam of
ayy bu sözleri de nereden buluyon böyle yaa yerim ben seniyok kıs evli değilim annemle yaşıyorum o da yaşlı yapamıyor garibim benden umuyor ee nederler ben umarım bacımdan bacım ölür acından
evlimisin?? bende temizlik yapmaktan nefret ediyorum yemek yapmaktanda ama mecburum bugün yapmazsam yarın cenazemi kaldırırlar o derece batmış ev