- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #8.881
kislar bi konu var adam esim vajinismus onu acitmamak icin neler yapa bilirim diye bi konu acmis
kislar bi konu var adam esim vajinismus onu acitmamak icin neler yapa bilirim diye bi konu acmis
iliskiye girmekten korkuyo yanivajinismus neki??:44::44::44:
aa erkeklerde iyi sardı buraya
hiçbişey yapmamakla başlayabilirsin pala remzi abi
Senin adina sevindim rahatlamisindirnasılsın azerin annemler geldi ev işlerini ona devrettim
günaydınlar
Senin adina sevindim rahatlamisindir
gunaydin incim
nasilsin??
ay prenses hic ugramiyo artik
link atsana kızaaaammmmmmmmmkislar bi konu var adam esim vajinismus onu acitmamak icin neler yapa bilirim diye bi konu acmis
ooooohhhhhhh hadi yine iyyisinnasılsın azerin annemler geldi ev işlerini ona devrettim
eşimle tartıştık küsüz biraz moralim bozuk ama iyiyim
eşimle tartıştık küsüz biraz moralim bozuk ama iyiyim
ozel degilse yani anlatmak istersen dinlerim canim
link atsana kızaaaammmmmmmmm
ooooohhhhhhh hadi yine iyyisin
ne oldu kıs neyi paylaşamadınız
link atsana kızaaaammmmmmmmm
ooooohhhhhhh hadi yine iyyisin
ne oldu kıs neyi paylaşamadınız
aman hiç işde bu bana 20 milyon verdi bende gittim oğlanın odasına gece lambası aldım bir iki birşey aldım vel hasıl 10 milyonunu harcadım akşam eşim aradı akpil bitti parada yok dedi bende bana verdiğin paranın yarısını harcadım dedim ne aldın dedi aldıklarımı söyledim ne acelesi vardı para yok bilmiyor musun falan dedi birde hiç idaren yok para buldun hemen harca dedi bende sinirlendim telefonu kapattım suratına bu aradı açmadım sonra açtım tabi bizimki sinirden ölmüş birşeyler söyledi çat diye suratıma telefonu kapattı eve gelincede konuşmadık gece salonda yattı bende odada sabahda ben güle güle demek için bekliyordum kapayı kapatıp giit yüzüme bile bakmadı
amaaann bu erkeklerin hepsi böyle sinir oluyorum yaa
sen de takma kafana boşver
aman hiç işde bu bana 20 milyon verdi bende gittim oğlanın odasına gece lambası aldım bir iki birşey aldım vel hasıl 10 milyonunu harcadım akşam eşim aradı akpil bitti parada yok dedi bende bana verdiğin paranın yarısını harcadım dedim ne aldın dedi aldıklarımı söyledim ne acelesi vardı para yok bilmiyor musun falan dedi birde hiç idaren yok para buldun hemen harca dedi bende sinirlendim telefonu kapattım suratına bu aradı açmadım sonra açtım tabi bizimki sinirden ölmüş birşeyler söyledi çat diye suratıma telefonu kapattı eve gelincede konuşmadık gece salonda yattı bende odada sabahda ben güle güle demek için bekliyordum kapayı kapatıp giit yüzüme bile bakmadı
para konulari zor valla bazen benim esim de klimayi acma bu gun karta para yukleyemedim diyo deliriyorum bu sicakta napiyim ben diye
ama onlarin da isi zor napsinlar
öyle tabii de onlar da ben bu parayı nasıl kazanıyorum biliyo musun diye düşünüyolarsanki benim para harcamaya hakkım yok
yüzüne telefon kapatmama delirmiş
öyle tabii de onlar da ben bu parayı nasıl kazanıyorum biliyo musun diye düşünüyolar
bazen de fazla duygusal oluyolar belki öyle bi anına denk gelmiştir
benim eşim de çok kızar yüzüne telefon kapatsam