Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
tamam canim gorusuruz:KK54:

hosgeldin sagopam:KK3:

ay ne guzel
ben de istiyorum ikinciyi bakalim kismet
dun ilk adimini attik bakalim artik:KK1::KK1::KK1::KK1:

tatlım ınşallah kısa surede hamıle kalırsın..bız ısteyerek yapmamıştık ama hamıle kaldım ıyıkıde kalmışım sadece cok zor olucak ondan gozum korkuyor acıkcası

merhabalar kızlar..tşk ederım evet 2cı kez anne olucam onun heycanın yaşıyoruz şimdide

ay ne guzel

tatlım ınşallah kısa surede hamıle kalırsın..bız ısteyerek yapmamıştık ama hamıle kaldım ıyıkıde kalmışım sadece cok zor olucak ondan gozum korkuyor acıkcası

kıs siz ikiniz masus mu yapıyonus :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

niye zor olacak ki hayırdır :44::44::44::44::44::44:

ne bileyim tatlım yazmadım :KK1::KK1::KK1: sen nasılsın napıyon nerdesin???

iş iş iş iş iş .....bacım bildiğin elalemin iş valla benim evi de b.. götürüyo ama bi temizleyen yok annem hergün söyleniyo ben yapamıyorum sen ilgilenmiyosun ama inan eve gidince başımı kaldıracak halim kalmıyor iş trafik canıma okuyor yeterince ama bi temizlesem çok içime sinecek valla:KK9::KK9::KK9::KK9:

iş iş iş iş iş .....bacım bildiğin elalemin iş valla benim evi de b.. götürüyo ama bi temizleyen yok annem hergün söyleniyo ben yapamıyorum sen ilgilenmiyosun ama inan eve gidince başımı kaldıracak halim kalmıyor iş trafik canıma okuyor yeterince ama bi temizlesem çok içime sinecek valla:KK9::KK9::KK9::KK9:

evlimisin?? bende temizlik yapmaktan nefret ediyorum yemek yapmaktanda ama mecburum bugün yapmazsam yarın cenazemi kaldırırlar o derece batmış ev :KK1::KK1::KK1::KK1:

hoşbulduk azerin nasılsın bugün temizlik yapacam ya yarın annemler geliyo evin halini görse beni öldürür :KK1::KK1::KK1:
benim evi tatile giderken temizledimdi ama bi geldim ev toz icinde demin yine temizledim
olucagi varmis demekki

neden zor olsun canim ozan kac yasinda?akli eriyodur artik

evlimisin?? bende temizlik yapmaktan nefret ediyorum yemek yapmaktanda ama mecburum bugün yapmazsam yarın cenazemi kaldırırlar o derece batmış ev :KK1::KK1::KK1::KK1:

yok kıs evli değilim annemle yaşıyorum o da yaşlı yapamıyor garibim benden umuyor ee nederler ben umarım bacımdan bacım ölür acından :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

kim ne yasarsa yasar bizene ama sonradan kuyrugu sıkısmıs kedi gibi yok gebemiyim yok yırtıldımı babam beni öldürğür demicek...

Fikirlerini düşüncelerini yazanlar yazar. Sonuçta bu sitede herkes ne konu olursa olsun açmakta özgür. O insanlar size gelin halledin demiyor. Fikrinizi istiyor 5 parmağımız bir değil ki herkesin düşüncesi farklı. O konu hakkında bilgisi olanlar yazmak isterse yazar. Kişinin özgürlüğü kısıtlanamaz.

ay ne guzel
kıs dün akşamki tutmamıştır daha yeni bitmedi mi reglin
yumurtalar daha faaliyete geçmemiştir:KK9::KK53:
niye korkuyo ki öteki kaç yaşında
çıktı yine e hadi çık taaaaam of :63::63::63::63::63::63:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
yok kıs evli değilim annemle yaşıyorum o da yaşlı yapamıyor garibim benden umuyor ee nederler ben umarım bacımdan bacım ölür acından :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
ayy bu sözleri de nereden buluyon böyle yaa yerim ben seni :KK19::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

X