Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
bi dur be bi dur niye agliyon de bakam hele:26::26:

amaaaaaaan ne bileyim işte ne yana dönsem bi sıkıntı bi sorun çok yalnız kaldım ondan heralde böyle oluyorum eskiden yaparım ederim stesinden gelirim vardı şimdi biri bişey bile yapsa dönüp bakmıyorum bile

YAAA kızım çatlatma insancıkları orta yerinden neler oldu da bu kadar sıkıldın sen

işte misin

he kıs işteyim bu saate başka nerde olucam

bi de alakasız olcak emme senin adın ne ben bilmiyorum:KK17:

estoş patsy o kadar anacım bi adım yok merak etme kimse bilmiyo zaten petsi de çık işte

amaaaaaaan ne bileyim işte ne yana dönsem bi sıkıntı bi sorun çok yalnız kaldım ondan heralde böyle oluyorum eskiden yaparım ederim stesinden gelirim vardı şimdi biri bişey bile yapsa dönüp bakmıyorum bile

estoş patsy o kadar anacım bi adım yok merak etme kimse bilmiyo zaten petsi de çık işte

peki, cnm öyle diyosan

ama azinin de dediği gibi bi tatil fln yapsan belki kafan dağılır iyiy gelir

ya yaz geldiginde eskiden bende oyle olurdum patsym
kendimi yalniz kimsesiz bi basima terkedilmis hiss ederdim
birisi bi sey yapsa cevap bile vermezdim kisin yine duzelirdim:KK1:
biraz tatil yapsan patsy olmami?

peki, cnm öyle diyosan

ama azinin de dediği gibi bi tatil fln yapsan belki kafan dağılır iyiy gelir

ya yaz geldiginde eskiden bende oyle olurdum patsym
kendimi yalniz kimsesiz bi basima terkedilmis hiss ederdim
birisi bi sey yapsa cevap bile vermezdim kisin yine duzelirdim:KK1:
biraz tatil yapsan patsy olmami?

kıs nasıl tatil yapayım daha yıllık izin tarihine çok var zati 7 gün napıcam ki

sagopam bu mesaj estalmus cadısının olacaktı yanlışlık olmuş :KK9::KK9::KK9: ay estalmus eminim bu sagopam aynen şu şekilde :44::44::44: "yaf ben bu kızı nerden tanıyom ki bana böyle şeyler yazıyor "demiştirrrrrrr:KK9::KK9::KK9::KK9: pardon yaniiii:KK9::KK9::9
estoooooş hep senin yüzünden bak benimle ilgilenmiyonus sağa sola sarıyom anacım :KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

:44: :KK53: :26::96: aynende böyle oldum bişeyde yazmadım :KK1:

X