- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #8.821
azi sen bilirmişsin söylesene bu estoşun pengueni bugün niye ağır çekim dans ediyo
yok kıs delüüüüü benim penguen normal ritimde devam
azi smiley kullanmayı bilir ona sor öğretir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
azi sen bilirmişsin söylesene bu estoşun pengueni bugün niye ağır çekim dans ediyo
yok kıs delüüüüü benim penguen normal ritimde devam
azi smiley kullanmayı bilir ona sor öğretir
ne bana oyle gelmistir kiz:44::44:
bişey söylesem bana gülersiniz
şu an hem ağlıyorum hem de yazdıklarınızı okuyup gülüyorum
bişey söylesem bana gülersiniz
şu an hem ağlıyorum hem de yazdıklarınızı okuyup gülüyorum
bi dur be bi dur niye agliyon de bakam hele:26::26:
YAAA kızım çatlatma insancıkları orta yerinden neler oldu da bu kadar sıkıldın sen
işte misin
he kıs işteyim bu saate başka nerde olucam
bi de alakasız olcak emme senin adın ne ben bilmiyorum
mrb kızlar nasılsınız
amaaaaaaan ne bileyim işte ne yana dönsem bi sıkıntı bi sorun çok yalnız kaldım ondan heralde böyle oluyorum eskiden yaparım ederim stesinden gelirim vardı şimdi biri bişey bile yapsa dönüp bakmıyorum bile
estoş patsy o kadar anacım bi adım yok merak etme kimse bilmiyo zaten petsi de çık işte
amaaaaaaan ne bileyim işte ne yana dönsem bi sıkıntı bi sorun çok yalnız kaldım ondan heralde böyle oluyorum eskiden yaparım ederim stesinden gelirim vardı şimdi biri bişey bile yapsa dönüp bakmıyorum bile
mrb kızlar nasılsınız
peki, cnm öyle diyosan
ama azinin de dediği gibi bi tatil fln yapsan belki kafan dağılır iyiy gelir
ya yaz geldiginde eskiden bende oyle olurdum patsym
kendimi yalniz kimsesiz bi basima terkedilmis hiss ederdim
birisi bi sey yapsa cevap bile vermezdim kisin yine duzelirdim
biraz tatil yapsan patsy olmami?
mrb kızlar nasılsınız
günaydın sagopa nasılsın
merhabaaaaaaaaa bebeğin mi olucak ne güzel
ayyyyyyy maşallah ama çok zaman var daha inşallah hayırlısıyla güzel sonuca ulaşırsın azi kıs bi anne daha
merhaba canim
tebrik ederim hamileymisin
Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin
sagopam bu mesaj estalmus cadısının olacaktı yanlışlık olmuş ay estalmus eminim bu sagopam aynen şu şekilde :44::44::44: "yaf ben bu kızı nerden tanıyom ki bana böyle şeyler yazıyor "demiştirrrrrrr pardon yaniiii:9
estoooooş hep senin yüzünden bak benimle ilgilenmiyonus sağa sola sarıyom anacım