- 10 Ekim 2011
- 8.282
- 6
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.141
niye ya neden kiziyomus ki sana
kesin nisanla ilgilidir
yeniden yaz kuzu nolcak
ne hikayesiymis kiz oyle
benimki olsa gebertir beni dans etsem kuzenimlenisanda dayimin oglu beni dansa kaldirdi bende hayir diyemedim neco sordu dans ettinmi diye bende evet dedim mecburen cünkü video cekimi var hayir desem tam b..tan olucak. kiziyor bana 2 gündür neden dans etmisim kiskandigini biliyormusum da neden bilerek kalkmisimda...... bana güzel söz bile söylemiyor.
tamam hakli olabilir ama o benim kuzenim yabanci degil ki
benimki olsa gebertir beni dans etsem kuzenimle
diyorum ya benimkide agzima s.cti 2 gündür hem kuzenim benden kücük
nisanda dayimin oglu beni dansa kaldirdi bende hayir diyemedim neco sordu dans ettinmi diye bende evet dedim mecburen cünkü video cekimi var hayir desem tam b..tan olucak. kiziyor bana 2 gündür neden dans etmisim kiskandigini biliyormusum da neden bilerek kalkmisimda...... bana güzel söz bile söylemiyor.
tamam hakli olabilir ama o benim kuzenim yabanci degil ki
ahh aahhhh erkeklerin hepsi böyle galibaaa
azcık alttan al kız kıyamaz onlar bizeeeevet hepsi ayni birini tanidinmi hepsini tanimis oluyorsun.
e hakli ama cocuk kuzen erkekten sayilmiyo mu kiz
ahh aahhhh erkeklerin hepsi böyle galibaaa
e kizim madem sevgililerinizin huyunu biliyosunuz siz de uyun birazcik
ben uyarim mesela kocisime o da bana uyar
e kizim madem sevgililerinizin huyunu biliyosunuz siz de uyun birazcik
ben uyarim mesela kocisime o da bana uyar
sayiliyor kuzuben haksiz demiyorum ama bizim orada akraba evliligi yok kesinlikle. onunicin kiziyorum zaten amaaaaaaannn kizarsa kizsin banane söylenir sölyenir susar bigün.
azcık alttan al kız kıyamaz onlar bizeee
kizim evlilik yok diye cocuk hadi git dans et mi diyecek
sen izin veririmisin sen yokken o dugunde kuzeniyle dans etse
valla haksız diyemiyorum seninkine de ama affeder yaaalttan aliyorum zaten ozaman daha cok üstüme geliyor her 2 sorusundan biri su:"benim kizicami bildigin halde neden dansa kalktin??????????" sinir oluyorum zaten sorularina bide ayni soruyu sorup duruyor
valla haksız diyemiyorum seninkine de ama affeder yaa
ya kuzu ben kiskanirim kuzeninle dans etse tabiama ne bileyim ben yaaa sonucta kuzeni degilmi kardesler
kız sen de arama çok üstüme geliyosun de belki bu sefer o uğraşır konuşmak içinbende haksiz demiyorum hakli ama 2 gün boyunca bana kizmasina gerek yok trip yapiyor resmen güzel söz de söylemiyor bana aramiyor bile arayan hep ben
alttan aliyorum zaten ozaman daha cok üstüme geliyor her 2 sorusundan biri su:"benim kizicami bildigin halde neden dansa kalktin??????????" sinir oluyorum zaten sorularina bide ayni soruyu sorup duruyor