- 22 Kasım 2011
- 4.967
- 159
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.121
prenses sana demiyorum çünkü sende iştesin
kuzu bende de öyle oluyor ama heralde tam beceremedigimizdendir bence.patsy beni gaza getirdi yeniden denedim cok zorda olsa bu sefer biraz basardim ama tam yapamadim bu gun devam edecektim
bi de ya 1 2 defada ayni yer tertemiz oluyo mu
bende oyle olmadi da yani gorunus temiz ama elini surunce tuyler belli oluyo:26:
Bir Derdim Var (Mor ve Ötesi) - YouTube
kıs estoş azi bu şarkıyı bağıra bağıra söylemek istiyorum ama işteyim benim yerime bi söyleyin
prenses sana demiyorum çünkü sende iştesin
ben dün çocukları da yıkamıştımbenim kiz simdi de kokarca gibi kokuyo
Bir Derdim Var (Mor ve Ötesi) - YouTube
kıs estoş azi bu şarkıyı bağıra bağıra söylemek istiyorum ama işteyim benim yerime bi söyleyin
gitme ben geldim
hemen çıkmam gerekti cevap yazamadım. yarım bacak+kol altı+ genital toplam 16 seans 1000 lira.çok iyi geldi fiyatı son kampanyaymış aldım hemennereye hangi bölgeye ve kaç liraya başlıyosun
bi de hangi cihazla çalışıyolar :18::18::18::18::18:
yavru kuşlarımı doyurayım
kızımın bezini değiştireyim gelirim
hemen çıkmam gerekti cevap yazamadım. yarım bacak+kol altı+ genital toplam 16 seans 1000 lira.çok iyi geldi fiyatı son kampanyaymış aldım hemenalexadrite mi ne işte o cihazla çalışıyorlar fiyatlar çok uygun tavsiye ederim :))
tamam canım yazarım sen hangi bölge ne kadara gidiyosun bide acıyomu yaa :26:evet uygunmuş gidince buraya da yaz acıdı mı fln diye
ben gidiyorum zaten
nasil gidiyo senin seyanslar ise yariyo muevet uygunmuş gidince buraya da yaz acıdı mı fln diye
ben gidiyorum zaten
benimde canim sIkIliyor yaaaaaa
benimki yine agzima s.....sinir ediyor beni 2 gündür kizip duruyor yaaa
size bi hikaye yazmistim kk beni disari atti tekrar giris yapinca kayboldu