Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
işte evdeyim bugün de derse gitmedim kalkamadım sabah
yarım saat falan sonra lazer epilasyon için biyerle konuşmuştum oraya gidicem birazcık tırsıyom ama

bende gece uyuyamadim sabah karsi uyudum kalkamak istemedim ise gelirkende araba bozuldu yolda kaldim is arkadasi gelip cekti arabayi

hic calismak istemiyorum bugün

lazer e mi gidicen :26: dikkat et etini yakmasinlar.

bende gece uyuyamadim sabah karsi uyudum kalkamak istemedim ise gelirkende araba bozuldu yolda kaldim is arkadasi gelip cekti arabayi

hic calismak istemiyorum bugün

lazer e mi gidicen :26: dikkat et etini yakmasinlar.

yolda mı kaldın ayy çok fenaa
şu kıl tüyle uğraşmaktan bıktım bitsin artık diye lazere başlıyıcam yakmazlar inş. :18:

çorbam pişiyo
yemek fırında o da pişiyo
menemen yaptım
salatnın malzemelerini şimdi doğriiicam hazır olsun
bi tek pilav kaldı

mutfağı da topladım

size rapor verdim hatunlar birazdan oğlum gelir ben gidiyorum ara ara uğrarım

caliskan kadinin hali baska oluyo anacim
ben napiyorum bon bon pc ye bakiyorum ama ben de dun temizlik yaptim:26:
kalkiim de kiza yemek yapiim bari

Son düzenleme:
yolda mı kaldın ayy çok fenaa
şu kıl tüyle uğraşmaktan bıktım bitsin artık diye lazere başlıyıcam yakmazlar inş. :18:
evet kaldim ya sabahin köründe arkamdaki arabalar korna öttürdüler falan aglicaktim az kalsin

ya kil tuy demeyin bana
bu gun agda yapicaktim benim kiz uyumadi cok sinirliyim

kizzzz ne agdasi hani sen agda kullanmiyordun?

evet kaldim ya sabahin köründe arkamdaki arabalar korna öttürdüler falan aglicaktim az kalsin

kizzzz ne agdasi hani sen agda kullanmiyordun?

patsy beni gaza getirdi yeniden denedim cok zorda olsa bu sefer biraz basardim ama tam yapamadim bu gun devam edecektim
bi de ya 1 2 defada ayni yer tertemiz oluyo mu
bende oyle olmadi da yani gorunus temiz ama elini surunce tuyler belli oluyo:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…