- 10 Mart 2012
- 1.893
- 215
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.161
akrabamısınız siz aaaa şaşırdım ne kadar akrabae o zaman neden kiskanirim diyosun
bu arada bizim de sulalede akraba evliligi yok biz ilkkiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akrabamısınız siz aaaa şaşırdım ne kadar akrabae o zaman neden kiskanirim diyosun
e o zaman neden kiskanirim diyosun
akrabamısınız siz aaaa şaşırdım ne kadar akraba
basima agrilar girdi valla
uuuuuu ne diyosun sen kuzu öyle yapsam beni hic aramaz. daha cok kizar bana inatci keci valla keciler bile yaninda halt yemisbosver sen de bi lafini tut "bana mi dedin onu ben oyle bi insanmiyim bi kucuk sey icin nisani burnumdan getirdin" de kapat
sonra o arar seni
uuuuuu ne diyosun sen kuzu öyle yapsam beni hic aramaz. daha cok kizar bana inatci keci valla keciler bile yaninda halt yemis
tamam kapatma ama kus
yok küsmedim ama güzel söz de söylemedim.
senin cadi ne yapiyor?
benim cadi bi yerleri dagitiyo ama neresi bulamadim ses geliyo sadece
gidip baksanaaaaaaa ozaman makyaj malzemelerini mahfetmesin yine
baktim camasir makinesinin kapagini carpiyo
bana bak sen konustun mu babanla:26:
azerin korkulur senden bu yasta cocuk camasir yikamaya baslicak senden göre göre
nisan meselesini konusmadim ama türkiyeye gitme isini konustum ayarlicakti biseyler. belki 2 hafta önceden gidicez türkiyeye
benim kiz simdiden toz almaya basladi bilebezini atiyo balkona
guzel ne zman gideceksiniz turkiyeye?
sen de konusurken bundan bahs et neco ya belki yumusar
aksama babam gelip alicak beni benim pesimden kosmaktan kendi islerini halledemiyor babam
ooo masallah ben senin kizini ogluma alirdimmm emme oglum olmadigi icin yapamiyorum
onuncu ayin basinda gidicektim ben ama dokuzuncu ayin son iki haftasi gidicem büyük ihtimal
yok söylemicem necoya bisey haketmiyor
kuzu ben fabrikalar mevkinde calisiyorum bisürü fabrika var burda otobüs herzaman gelmiyor buraya bende isterdim ama olmuyor malesef.hahaha kizim sen birak arabayi otobusun suyu mu cikti
elini cabuk tutarsan ikinci bebege yetisirsun belki
soyle soyle kesin ise yarar denenmistir