Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
baktim camasir makinesinin kapagini carpiyo:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
bana bak sen konustun mu babanla:26:

azerin korkulur senden bu yasta cocuk camasir yikamaya baslicak senden göre göre :KK60:

nisan meselesini konusmadim ama türkiyeye gitme isini konustum ayarlicakti biseyler. belki 2 hafta önceden gidicez türkiyeye

Son düzenleme:
azerin korkulur senden bu yasta cocuk camasir yikamaya baslicak senden göre göre :KK60:

nisan meselesini konusmadim ama türkiyeye gitme isini konustum ayarlicakti biseyler. belki 2 hafta önceden gidicez türkiyeye

benim kiz simdiden toz almaya basladi bile:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:bezini atiyo balkona :KK9::KK9::KK9:
guzel ne zman gideceksiniz turkiyeye?
sen de konusurken bundan bahs et neco ya belki yumusar:KK1:

benim kiz simdiden toz almaya basladi bile:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:bezini atiyo balkona :KK9::KK9::KK9:
guzel ne zman gideceksiniz turkiyeye?
sen de konusurken bundan bahs et neco ya belki yumusar:KK1:

ooo masallah :nazar::nazar::nazar: ben senin kizini ogluma alirdimmm emme oglum olmadigi icin yapamiyorum :KK9:

onuncu ayin basinda gidicektim ben ama dokuzuncu ayin son iki haftasi gidicem büyük ihtimal :KK66:

yok söylemicem necoya bisey haketmiyor :KK9:

hahaha kizim sen birak arabayi otobusun suyu mu cikti:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
kuzu ben fabrikalar mevkinde calisiyorum bisürü fabrika var burda otobüs herzaman gelmiyor buraya bende isterdim ama olmuyor malesef.

elini cabuk tutarsan ikinci bebege yetisirsun belki:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
soyle soyle kesin ise yarar denenmistir:KK9::KK9::KK9:

kuzu tamam bekle 2 sene sonra ben 1. cocugu yapmayi düsünüyorum :KK9:

söyliyim ozaman :KK1:

X