- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
Canım hayırlı olsunAmin cok tesekkur ederim canim
daha sevinemeden dun dusuk riskim oldugunu ogrendim cok moralim bozuldu
Canım bebişin hayırlı olsun gözünüz aydın çok sevindimRabbim sağlıcaklada kucagınıza almayı nasip etsin inşallah Doktorların dedigine canının sıkma hiç bazen gereksiz yere korkutuyorlar insanı moral önemli Rabbim sıkı sıkıya bebişinin tutunmasını sağlasın inşallah
Canım hayırlı olsunRabbim hayırlısıyla sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşaallah Canını sıkma etkilenmesin bebişin sen yat bol bol dinlen Allah'a emanet olsun inşaallah
cok tesekkur ederim canlar
benim umudum var insallah duzelicek hersey
Azerinn ozel msj yazamiorum.nasil yaza bilirim?
Canimmm hamileymissin.cook sevindim adina.tebrik edirem.dusuk riskine gore canini sikma. Allah saglikli sihhatli bebisini kucagina almai nasip etsin.bakude mi yashiyorsun?aslen nerden peki?
Bakuda yasiyorum.cok memnun olduuum.dusuk riskinin gittigine coook sevindimmmmm.hadi gozun aydin.yash kac?
Ben de memnun oldum canım
Yaş 23
Senin?
ayni yashtayiz,ben de 23:)
Ne güzelama ben erken davrandim galiba evlilik konusunda 4 yıllık evliyim
Ne güzelama ben erken davrandim galiba evlilik konusunda 4 yıllık evliyim
Çok teşekkür ederim canım hepimizin inşallah:) mashaAllah canimm,Allah mutlulugunu daim etsiiin:)
Kristos iyim bacim sen napiyonkızz azerimmm napıosunn şekerimmm
ikincimi yolda hayırdır...
ayyy yemek topiğinide sohbet topiğine çevirdim ama sana bi selam vereyim dedim :)
Çok özür dilerim canım msjini geç gördüm hatta çok çok geç gördüm galibamerhaba azerinbu hafta 20 kişilik misafirim var nasıl bir menü önerirsin.....kafam cok karısıkta:18: ikindi cayı için
ayyy çok teşekkür ederim canım ya eridim şurda
Arkadaşım sen nasıl bir insansın? Bu nasıl maharet?
Bayıldım eserlerine. Senin yaptığın şeyler yemek değil, sanat resmen. Ellerine yüreğine sağlık. Ve hafta sonu misafirlerim var.
Kolay hamur işi arıyordum. Birsürü güzel şey gördüm listende. Takipteyim.
Bu arada ben de bi başlık açıcam kendime. "yeni ve beceriksiz kızın menüsü" diye
Katılım başlama tarihi : 03 Şubat 2014
En son başvuru tarihi : 23 Şubat 2014 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 24 Şubat 2014
Oylama bitiş tarihi : 02 Mart 2014 / 23:00 Pazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?