Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mende sol yarı bağlıydı öldüm öldüm dirildim açılana qeder. Yarı bağlı olduğu üçün bir defrye açıldı tam bağlı olsaydı 10defeye açılırdı :) açılıb açılmağına ama ortada bişey yok heleki
canim anestesisiz eletdirdin?? Men hele anestezi ile yoxlatdirmisdim ama duranda agridan terpene bilmirdime;(

:KK43::KK43::KK43:indi bu hekim deyirki adet gor gel tezeden yoxlayag ele qorxuramki qizlar ;((((g

Birdeki mende açanda o qeder ağrı çekdim yoxlayanda çox ağrım olmadı elebilki teze xestelenmiş kimi qarnıva kramplar giriir vse. Ama açanda oy oy oy ALLAH göstermesin o acı tarif edilmez yaşanır :KK17:

Baxın qızlar.burda çox şeyin ölçüsünü yazmıyıblar ki evvelki kağızlarda var.sora demeyin me mezeli uzi kağızıdı deye)))

Eklentiler

• Screenshot_20180430-162819.png
    Screenshot_20180430-162819.png
    206,1 KB · Görüntüleme: 36
Qııız tersinden mi kalktın :KK70:
Delibaşa bax asabiii gelib :sopa:
Menim yumurtam 25-19 ola biler. Folikulum 14dü. Onu diyirem sene deli kız. 1,9 meselesini men de anlamadım ama 18-25 arasında olmalıdu yetişen folikul. Mende 14 di
Yoooooox senin folikulun 25 biride 19 uydu cox cox eminem :))))

Canim Necesen?))) men hele adet olmamisham, Ama cox pis agrilarim var olaram yegin bugun Canim Men size deyirem qizlar men yoxlanmis birsheyi dedim onu etdikden sonra mende her ay 2 folikul yetisib partlayirdj amma qismet hamile gala bilmemisdim. Zeytunyagi ve encir, chox xeyirlidir mutleq yoxlayin gunu sabahdan alin evde edin mende insAllah bugun aldiracam yoldashima.
Yaxshi can sen necesen:)))yox mende incir+ markof kurunu eliyib hamile qalmishtim ama mene qetiyyen encir olmaz prolaktinim var menim:))))

X