- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
- Konu Sahibi minik_prince
Mendw sentyabrda hamile qalmishdim noyabrin 5 i dushuk+abort olmushdum menimde hormonlarin qarishdi ilk adetim 49 cu gun dermanla xestelendim sora yene 2ay xestelenmedim hekime gettim xestelenmediyime baxmiyarag yumurtam catlamishdi xq verdim negatif cunku qorunmushdum 73 cu gun dermanla xestelendim yene:) kecen ay qorunmagi buraxdim ama yumurtlama axintim gelmedi Shukurki ozum tam vaxtinda xestelendim bu ayda yene yumurtlama axintisi yoxdu ama hormonlarimi falan mualice eledim hamsi yaxshidi indi Shukur gorek nolur:)))mende oktyabrda olduqum abortdan sonra hormonal pozqunluqa gore yumurta chatlamasi problemi var. abortdan sonra 3ay qorundum. fevralda chatlatma iynesi vurdurdum ama chatlamadi. orqanizmam qarmaralni dermanlara gec reaksiya verir. martda da aprelde de xestelendim. ama bu ay 16ci gunumde yani 22si hiss eledm chartdadi. bu bazal herareti yeni sinamaqa bawladim. dunen 37.1idi. yani 22ci gunu. bugun 36.9idi artiq. indiden duwmesi qeribe oldu. ona gore bilmek istyrdim 37den duwende deqiq mayalanmanin baw vermediyini mi gosterir, sinayanlar var mi. qismet. chox saqol melumatlara gore