• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Indi nadkatlatkadi nedi kocami durguzmusham ondan alsin getirsin,bir gucbeserin smenine dushmushem cagirmisham gelib diir senin doshun ushaga gore boyukdu:-)gicqizi gic dedim he inda yarisini kesib qoyarig eve dosh boyukluyunun ushagin emmeyine ne aidiyyati komek elesemde ishe yaramiyacag zirt yaramiyacag gor nece yaradiram men:KK34:
Aaa ne dexlisi var, eksine hemiwe deyibler ki iri dow rahatdi kicik diwu tuta bilmirler, axmaqdi o? Oglan uwaglari gec oyrewirler sen pes etme. Bilirsen ne ele, agzina deydir ucunu ve six qoy sud getsin agzina onda tutacaq bax

can09e can09e cani bırakamadınmı hala kuzum, Allah yardımcınız olsun, bırakırsınız İn şe Allah, Amin :dua:
yok kuzumm ama niyetliyim valla hiç olmazsa günde 5e indirmeyi planlıyorum... belki sonra kesilir...

LeylaJ LeylaJ kuzum aminn Allah korusun... halbuki ilaç da kullanıyordun neden olur ki... doktora bir sor istersen... lekelenmeler olabiliyor ama tabi soru işareti bırakmasın.. inşallah sağlıkla seninle bebişin.. :dua: :KK200:

yok kuzumm ama niyetliyim valla hiç olmazsa günde 5e indirmeyi planlıyorum... belki sonra kesilir...

LeylaJ LeylaJ kuzum aminn Allah korusun... halbuki ilaç da kullanıyordun neden olur ki... doktora bir sor istersen... lekelenmeler olabiliyor ama tabi soru işareti bırakmasın.. inşallah sağlıkla seninle bebişin.. :dua: :KK200:
Insallah canim, iyneden sonra devam ederse gel dedi. Simdilik yok bi sey, zaten yarin randevu gunum, tsh vericem tekrardan. Aslinda ogluma hamileyken de boyle lekelenmem olmustu ama o adet gunumde olmustu ve agri falan yoktu hatirliyorum, o zaman dr um adet gunun onun icin oluyor boyle demisti. Simdi adeti artik baya gecti bi de sancilarim oldu cok korktum((

Insallah canim, iyneden sonra devam ederse gel dedi. Simdilik yok bi sey, zaten yarin randevu gunum, tsh vericem tekrardan. Aslinda ogluma hamileyken de boyle lekelenmem olmustu ama o adet gunumde olmustu ve agri falan yoktu hatirliyorum, o zaman dr um adet gunun onun icin oluyor boyle demisti. Simdi adeti artik baya gecti bi de sancilarim oldu cok korktum((
Haklisin canim endise etmekte.. ama biliyorsunk ki her leke sorun degil...insallah sagliklica gelir yavrus.. yarin guzel haberler getir bizee:)

Shukur canim❤❤❤❤❤cox sagol❤❤sende sagsalamat qurtarasan inshAllah❤❤sudum yoxduda bugun pis oldum 2 defe acdi bashqa ushaglara 30ml nedi verirler buna 10 ml verirem doyur direm buna baxe 3-4 damci gelmirki sudumu icsin hekimde diir sen ver o dartib getirecek zibil doshumun ucuda yoxa cixib nece dartsin

Ay qız bizim gelinde de eleydi. Kapli kapli gelirdi. Uşağ içe içe yorulub yatırdı. Dururdu tezden içirdi yorulub yatırdı. Ele ele açıldı sora.

Salam qızlar necesiz :hasta: men üstüvüze sağlıq sağalmaqdansa daha da xestelenirem:KK42:
LeylaJ LeylaJ canım qorxma inşaALLAH qorxulu birşey olmaz. Bugün mütləq uziye düş baxdır gör nedi ne deyil. ALLAH kömey olsun inşaALLAH :dua:

Salam qızlar necesiz :hasta: men üstüvüze sağlıq sağalmaqdansa daha da xestelenirem:KK42:
LeylaJ LeylaJ canım qorxma inşaALLAH qorxulu birşey olmaz. Bugün mütləq uziye düş baxdır gör nedi ne deyil. ALLAH kömey olsun inşaALLAH :dua:
Hekimim genceye gedib 6 ci gun gelecek, rengi acilib ama gelir az az, komekcisiynen daniwdim dedi ozu yazacaq sene ne etmek lazimdi.

Indi nadkatlatkadi nedi kocami durguzmusham ondan alsin getirsin,bir gucbeserin smenine dushmushem cagirmisham gelib diir senin doshun ushaga gore boyukdu:-)gicqizi gic dedim he inda yarisini kesib qoyarig eve dosh boyukluyunun ushagin emmeyine ne aidiyyati komek elesemde ishe yaramiyacag zirt yaramiyacag gor nece yaradiram men:KK34:
Yalan deyir elə deyir ki, canının dərdindən smesi dürtsün uşağın ağzına. Elə çoxbilmişdilər, canım bilmədim nəyi deyirsən məmə ucu çıxardan deyirsənsə boş şeydir, mən də almışdım. Sən eləcə döşü birbaşa ver uşağa, öz də döşün iriliyinin dəxli yoxdur. Bir də ki, can uşaq ac olanda qoyma smes versinlər birinci döş ver. O özü ucunu da çıxardacaq, südü də çəkib gətirəcək. Dediyim kimi rahatlığa öyrənsə çətin olar sonra sənə

Iw falan gormurem, yemek biwirmekden savayi, cox vaxti yataqda kecirirem, iyne vurdum gece hekim deyeni, indi heleki bir wey yoxdu Wukur .
Allah kömək olsun, o peçin istisi filan da ziyandı ye amma məcbur bişiririk. Mənə həkim demişdi ki, bişirmə. Allah özü kömək olsun

Hamiləliyə hazırlaşırsız adam bir şey deyə bilmirdə. Amma bal, limon qaynar su olmaz bir azca soyumuş su qarışdır iç heç olmasa. Bolluca meyvə ye, kivi, portağal, Allah şəfa versin

Deyirəm belə baxıram, təzə doğulmuş çağaları klyoka qoyub zibilliyə atan, karopkanın içinə qoyub atan, ora bura qoyub qaçan və s və s və s. Biz də yüz cür əziyyətlərdən keçirik yox yox yox. Nə bilim yenə də Allah bilən məsləhətdir :KK51:

A bajılar bu çovğun movğun nə məsələdir, mən bir çovğun hiss eləmirəm axı. Belə hava da ki, birinci dəfə deyil ki, anlamadım mən bir şey :işsiz:

Hamiləliyə hazırlaşırsız adam bir şey deyə bilmirdə. Amma bal, limon qaynar su olmaz bir azca soyumuş su qarışdır iç heç olmasa. Bolluca meyvə ye, kivi, portağal, Allah şəfa versin

Eehh can limon kivi portağal mene olsaydı ne var idi. Onnardan 1dilim bele yisem ölüb qalaram yerimde :( ona göre çareler tükenir

Hekimim genceye gedib 6 ci gun gelecek, rengi acilib ama gelir az az, komekcisiynen daniwdim dedi ozu yazacaq sene ne etmek lazimdi.

Can rengide açılıb diyirsen üstüne tez düş belke başqa bir uziye düşesen öz hekimin gelene qeder?

Salam qızlar necəsiz?? Bu yeni il deyən heç birimizə düşmədi hamı ağrıyır. Allah köməyiniz olsun. Mənim dünəndən bəri sancım var çox qorxuram. LeylaJ LeylaJ həkim nə iynəsi yazdı sənə Allah kömək olsun inşallah bəbişə heçnə olmaz. minik_prince minik_prince necesen? Neynirsən? Oğlan uşaqları biraz tənbəl olur ama inşallah əmər. Məndə nadkladka ilə vermişəm 1ay bir ziyanı yoxdu

Back