• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mende test eledim saatlar sora sazoomdaki kimi xett çıxdı.ama menim hele ay başıma 5 gün var
Quzum mende adete 9 gun qalmiw cixmiwdi testde bu defe de 7 gun qalmiw. Ama saatlar sonra cixan xette o qeder de inanmiram cunki noyabrda nece gun ele cixdi mende 3-4 saat sonra ama adet oldum. Postun evvellerini oxusan gorersen yazmiwdim. Nece saat sonra cixir?

Yox can vermemişem. Bu ay qalmasam zaten hekimimin yanına gedecem onda soruşaram tsh analizini. Men hamile olanda bidene progesterondan analiz vermişem
Hamilelikden once hormonlari verirsen ayb vaxti, tsh , prolaktin, hamile olanda progesteron ve evvel hormonlarda problem cixmiwdisa tekrar yene onlari duzenli olaraq verirsen. En esasi hamilikde laxtalanmaya gore verirsen bilirsen mende ona gore iki defe inkiwafdan qalib, indi her gun gobeyimden iyne vururam.

L-arginine canim. Spermanin faizini qaldirir. Hekimi mesleheti olmadan da icmek olar yaxwi dermandi. Kecen ay yoldawim icdi , hamile qaldigim ay yeni

Çox sağol canım baxaram internetde. Keçen il menim yoldaşımçın hekim L-karnitin yazmışdı ele bildim onla qarışdırmısan :) oxşıyır diye :)

Quzum mende adete 9 gun qalmiw cixmiwdi testde bu defe de 7 gun qalmiw. Ama saatlar sonra cixan xette o qeder de inanmiram cunki noyabrda nece gun ele cixdi mende 3-4 saat sonra ama adet oldum. Postun evvellerini oxusan gorersen yazmiwdim. Nece saat sonra cixir?
1 2 saatdan hardasa.ama mende qabağa atır hemişe gün ona göre eledim

Eh qizlar siqaretdi ickidi bow weylerdi, Allah verende verir. Evvelki yoldawim cekirdi de icirdi de. Ele bir defeynen qalmiwdim her ikisine, ne folekul bilirdim ne hormon. Bu biri cekmir de icmir de cox saglikli beslenir amma alinmir. Ozunun de ikisi var e bilirsiz. Yeni quzular qismet.

Salam gozel ana, biz yaxwiyiq, siz necesiz? Qardawimin oglunun da adi David dir bu arada)) adiyla boyusun , coxlu op evezimnen, furset duwdukce))ureyin isteyen nese varsa canla bawla. Sud verirsen? Sud vermeyle bagli instada bizim ana bloggerleri oxu coxlu.
Shukur canim❤❤❤❤❤cox sagol❤❤sende sagsalamat qurtarasan inshAllah❤❤sudum yoxduda bugun pis oldum 2 defe acdi bashqa ushaglara 30ml nedi verirler buna 10 ml verirem doyur direm buna baxe 3-4 damci gelmirki sudumu icsin hekimde diir sen ver o dartib getirecek zibil doshumun ucuda yoxa cixib nece dartsin

Shukur canim❤❤❤❤❤cox sagol❤❤sende sagsalamat qurtarasan inshAllah❤❤sudum yoxduda bugun pis oldum 2 defe acdi bashqa ushaglara 30ml nedi verirler buna 10 ml verirem doyur direm buna baxe 3-4 damci gelmirki sudumu icsin hekimde diir sen ver o dartib getirecek zibil doshumun ucuda yoxa cixib nece dartsin
Eybi yox sen durt agzina emdikxe gelecek, oz bawina gelmir ki sud. Qoy cox emsin birden goreceksen fantan kimi acildi)) qoyma smes versinler, bawqa analar emizdirsin uzagi. Massaj ele coxlu, yutubda videosu var masajin.

Eybi yox sen durt agzina emdikxe gelecek, oz bawina gelmir ki sud. Qoy cox emsin birden goreceksen fantan kimi acildi)) qoyma smes versinler, bawqa analar emizdirsin uzagi. Massaj ele coxlu, yutubda videosu var masajin.
Delisen asarame ozumu burda bir ananin sudu tokulur ushagi tutmur dedi ver verim dedim delisen ölereme men diir nece yeni direm men qisqancam,hekimlerde ele diir ama bu artist agzini acsa verecem acmir eve cixim rahat hell edecem bu meseleni:-)

Delisen asarame ozumu burda bir ananin sudu tokulur ushagi tutmur dedi ver verim dedim delisen ölereme men diir nece yeni direm men qisqancam,hekimlerde ele diir ama bu artist agzini acsa verecem acmir eve cixim rahat hell edecem bu meseleni:-)
Smes yemekdense bawqasi verse yaxwidi da canim. Menim oglumda da sudum gelmirsi az gelirdi doymurdu bawqa mamawa emizdirirdi))

Back