- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
- Konu Sahibi minik_prince
- #7.661
Tepe ustu kalkmak bildin miGülüş bulaşıcıdır ya senin gülmene ben de güldüm ama anlamadım dediğini amuda ne ki ?
Basustu kalkmak :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tepe ustu kalkmak bildin miGülüş bulaşıcıdır ya senin gülmene ben de güldüm ama anlamadım dediğini amuda ne ki ?
Ay bu sefer sesli güldüm, doğru tepe üstümü yatıcaz onu o resimdeki alime sormak gerekTepe ustu kalkmak bildin mi
Basustu kalkmak :))
Ahaha ama haksiz miyim ora yatma su olir bura yatma bu olir saga yatma bu olir sola yatma bu olir e neremize yatak amuda mi kalkakcan09e ay cani çok hoşsun, hala gülüyorum : )
Adet oldun sokmedi mi aysen..Qızlar salam.menim seherden kariçnivi axıntım var.helle gelir yada normal qanaxmaya dönmür.esebim korlandı temiz neden ola biler
Evet canım.sürekli kahve renkli akıntım var.adetim hiç böyle gelmezdi direk yoğun kanamam olurduAdet oldun sokmedi mi aysen..
Vala insallah yerlesme kanamasidir.
Ya da bekle aksam soker..:/
Şükür təki yaxşı ol. Mənim ağrım kəsmir nəsə. Bizim burda heç kimimiz yoxdu hamsı gəncədədi.Agrim yoxdu Wukur, papaverin gunde 3 defe de qoya bilersen hec bir ziyani yoxdu. Kimise cagir komek elesin de quzum. Men de qoyuram papaverin arada spazm kimi tutur onda qoyuram
Sogan kuru falan mi yaptin?Evet canım.sürekli kahve renkli akıntım var.adetim hiç böyle gelmezdi direk yoğun kanamam olurdu
Yok canım tedavi görüyorum.ondq öyle geldi her haldeSogan kuru falan mi yaptin?
Sonuna kadar haklısın :)Ahaha ama haksiz miyim ora yatma su olir bura yatma bu olir saga yatma bu olir sola yatma bu olir e neremize yatak amuda mi kalkak
Sen de hossun siz konusurkene dinlemeyi de isterdimm:)
əla günün olsun
Aleykume salam. Sizədə xeyirli cümələr. Məscidə gedirsiz cümə günləri?Salamlar, Cüməniz mübarək
Təşəkkür edirəm, Allah razı olsun. Yox quzum burda yoldaşım qoymur. Bir də ki, sizli bizli danışma can rahat ol. Burdakı qızlar hamısı düzdür balacadır, amma elə şeyə fikir vermirik, rahat olmur onda. Sən də rahat ol qızın neyniyir, 3 yaşı var idi hə ? Bu gün necəsən dünən ağrın var idiAleykume salam. Sizədə xeyirli cümələr. Məscidə gedirsiz cümə günləri?
Mənə də qismət olmuyub hələ məscidə getmək yoldaşım söz verir ama aparmır. . Baş üstə day elə danışmaram . Hə 3yaşı var çox saqol yaxşıdı yekələnir dirəşibki bacım olacaq deyirəm denən ki qaqam deyir yox ey bacıı. Öldürəcək məni.Təşəkkür edirəm, Allah razı olsun. Yox quzum burda yoldaşım qoymur. Bir də ki, sizli bizli danışma can rahat ol. Burdakı qızlar hamısı düzdür balacadır, amma elə şeyə fikir vermirik, rahat olmur onda. Sən də rahat ol qızın neyniyir, 3 yaşı var idi hə ? Bu gün necəsən dünən ağrın var idi
Top kimiSalam qizlar necesiniz,?