- 9 Ocak 2019
- 895
- 883
- 53
- 33
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #7.561
Mən də eliyim dəsoda ile gebe kalmış yine leyloş onu yap diyir. ama men unuttum onu..
Uziynen hell olunmur axi, bu hekimler niye bele axmaqdi. Get hormonlarini yoxlat. Prolaktin ve tsh. Onlar normal cixsa turbalarini yoxlat, erin analiz versin. 1-2 ay sohbeti olsa deyerem he gozle, ama men bilen cox vaxtdi isteyirsen. Hekimivi deyiw quzumInşallah can qan analizi yox uzie girmişem dedi her şey nornaldı semaşkada leyla
Yaxşı can görüm neynirem mens. qutarsınUziynen hell olunmur axi, bu hekimler niye bele axmaqdi. Get hormonlarini yoxlat. Prolaktin ve tsh. Onlar normal cixsa turbalarini yoxlat, erin analiz versin. 1-2 ay sohbeti olsa deyerem he gozle, ama men bilen cox vaxtdi isteyirsen. Hekimivi deyiw quzum
Canim ayb- nin 3-4 ci gunu verirsen hormonlari, qutarmaqi gozleme.Yaxşı can görüm neynirem mens. qutarsın
Eslinde her ay hiss edirdim axıntıdan.ama bu ay şam qoyduğum üçün axıntı ancağ şamın qalığları olub ona göre bilmedim ne vaxt deyeCanım folekul partlayanda adam hiss edir e onu, yəni mən bilirəm.
Cox sagolun qizlar, insallah, Allah arzusunda olan her kese qismet elesin.
Judy_K quzum bes tsh a gore analiz vermisen hec? O da imkan vermir e hamile qalmaga. Eslinde onu hamilelik planlasdiranda verirler prolaktin ile beraber.
Heçne canım yaxşıdı dedi hekim.ama üzü aşağı yatma inkişaf elemeye qoymursan dedi faşeklun getdim uziyede her şey dedi eladı yeni o qeder.görekde 22si bilecem
Quzum hamiləlikdən qabaq get, həm də ki, canım onu sən deməli deyilsən e həkimə, həkim özü bilməlidir, istəməlidir, əgər istəmirsə demək ki, heç bilik yoxdur
İn şə Allah sən qoymazsan bir vedrə çiyələk yesin gizlincə, stolun altında : ) heç ne olmaz onda
L-karnitin olmasın o? Deqiq L-arginindi?Elimden gelen her seyi yaparim kuzum. Ben biliyorsun yine sodayi denedim ve yine hamile kaldim. Bi denesen sen de. Adetin bitince 5 ci gununde baslayalim ovu testine. Pik oldugu gunleri de degerlendir, sodayi da yap. Kocaya da cevizli balli karisimdan yedir her gun. Insallah tutar bu sefer kuzumbi de sperm degerini artiran ilaclar var vitmin gibi, benimki l-arginin icti gecen ay, bak sizde de varsa al ondan.
leylacım ovu yapmıcam bundan sonra... ben biliyorum aşağı yukarı yumurtlamamı vs...
sodayı unuttum özeline de yazamadım kuzum tekrar yazarmısın napıyorduk işime gelirse ondan yaparım
kocam iyi bakar kendine ama bizde zıkkım var işte ondan sıkıntı.. bırakamıyoruz da
teşekkürler yardımın için
Men hamile olanda da üzü üste yatırdım :) diyana bilmirdim :) demişdiler ki ne qeder ki yata bilirsen yat sora qarnın çıxanda yata bilmiyeceysen.
mende üzü yuxarı yatıram day bağrın çatluyr ele yatmağdan üzü aşağı çevirlenen kimi kocam durur ele bil buna bildiriş gelr qoymur ele yatmağa
yook bırakmışlar kuzummAh bi bıraksan şu zıkkımı. Limelemon da kullanıyordu. Şimdi hamile. İçiyor mu bilmiyorum. Açıkçası sormaya da çekiniyorum. Ama bıraksa iyi olur
yani içerde ne hissettin de öyle oldu diyorsun kuzum anlamdım tam olarakSağa sola yatda. Üzü yuxarı yatmaq gic eliyir adamı men ele yata bilmirem :) amma bəlkə de hekimler düz diyire. Qanamamın başladığı günün seheri kocamı işe yola salıb uzandım ki yatım. Üzü üste uzanmışdım ama çox da bastırmamışdım qarnımı. Bir ayağımı qatdamışdım yuxarıya. Düpbedüz deyildi. Biraz sonra qasığımda yüngülvari hereket oldu. 4-5aylıq olsaydım diyerdim ki uşaq tepiyliyir o derecede. Elebildi kiçik bir patlayış oldu içeride. İnternetde baxdım yüngülvari hərəkətlər normaldı yazılmışdı aldırmadım. Günorda lobya bişirirdim(dün gibi aklımda) gördüm sancım var söndürdüm yemeyin altını qaçdım geldim uzandım. Yarım saatdan 1saatdan sora qalxanda gördüm nese adet kimi iy gelir. Baxdım ki kahverengi birazda pembemsi axıntı gelib. Onnan sonra olanlar oldu
Eşi sende fikirleşme ele şeyler.onun qalmağı meslehetiydise qalasıydı narahat olma.at kimi qaçanlar görmüşemSağa sola yatda. Üzü yuxarı yatmaq gic eliyir adamı men ele yata bilmirem :) amma bəlkə de hekimler düz diyire. Qanamamın başladığı günün seheri kocamı işe yola salıb uzandım ki yatım. Üzü üste uzanmışdım ama çox da bastırmamışdım qarnımı. Bir ayağımı qatdamışdım yuxarıya. Düpbedüz deyildi. Biraz sonra qasığımda yüngülvari hereket oldu. 4-5aylıq olsaydım diyerdim ki uşaq tepiyliyir o derecede. Elebildi kiçik bir patlayış oldu içeride. İnternetde baxdım yüngülvari hərəkətlər normaldı yazılmışdı aldırmadım. Günorda lobya bişirirdim(dün gibi aklımda) gördüm sancım var söndürdüm yemeyin altını qaçdım geldim uzandım. Yarım saatdan 1saatdan sora qalxanda gördüm nese adet kimi iy gelir. Baxdım ki kahverengi birazda pembemsi axıntı gelib. Onnan sonra olanlar oldu
yook bırakmışlar kuzumm
inşallah biz de bırakıcaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?