Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah can qan analizi yox uzie girmişem dedi her şey nornaldı semaşkada leyla
Uziynen hell olunmur axi, bu hekimler niye bele axmaqdi. Get hormonlarini yoxlat. Prolaktin ve tsh. Onlar normal cixsa turbalarini yoxlat, erin analiz versin. 1-2 ay sohbeti olsa deyerem he gozle, ama men bilen cox vaxtdi isteyirsen. Hekimivi deyiw quzum

Yaxşı can görüm neynirem mens. qutarsın

can09e sazoom

Qulaq asin deyim)) demeli bele. Yumurtanizin catladigini anladiginiz gun, iliskiden once vaginani sodali suyla yikamak lazim, azerice de yazim)) iceriden yuyunmaq lazimdi sodali suyla, sprinsovka ile (turkcesini bilmiyorum resimdeki seyle) sodanin hazirlanmasi: 1 litre suya 1 tatli kasigi (cay qasiqi) soda, iyice calkaliyoruz, tuvaletde onu tum suyu iceriye bosaltiyoruz. Hemen yataga atliyoruz, ve ise basliyoruz, is bittikten sonra yarim saat (ben sabaha kadar yattim) kalkmiyoruz. 3-4 gun her iliskiden once yapmak lazim, pik oldugu gunlerde yani.

Eklentiler

• 08EA6C41-4C28-468D-AD32-37CF4EF94B1B.png
    346,6 KB · Görüntüleme: 39
Cox sagolun qizlar, insallah, Allah arzusunda olan her kese qismet elesin.

Judy_K quzum bes tsh a gore analiz vermisen hec? O da imkan vermir e hamile qalmaga. Eslinde onu hamilelik planlasdiranda verirler prolaktin ile beraber.

Yox can vermemişem. Bu ay qalmasam zaten hekimimin yanına gedecem onda soruşaram tsh analizini. Men hamile olanda bidene progesterondan analiz vermişem

Heçne canım yaxşıdı dedi hekim.ama üzü aşağı yatma inkişaf elemeye qoymursan dedi faşeklun getdim uziyede her şey dedi eladı yeni o qeder.görekde 22si bilecem

Men hamile olanda da üzü üste yatırdım :) diyana bilmirdim :) demişdiler ki ne qeder ki yata bilirsen yat sora qarnın çıxanda yata bilmiyeceysen.

Quzum hamiləlikdən qabaq get, həm də ki, canım onu sən deməli deyilsən e həkimə, həkim özü bilməlidir, istəməlidir, əgər istəmirsə demək ki, heç bilik yoxdur

Canım hekimimi deyişmişem bu hekimi abortda tapdım dedim bunnan sora sizin yanıvıza gelecem. Bir defe getmişem abortdan sora onu da yoxlanışa ki görsün temizlenib yoxsa yox. Mene dediyi tek şey göbeleyimin olduğuydu. Şam derman zad yazdı diyesen keçib gedib. Mennen hemişe çox pis iy gelirdi aybaşıya yaxın ya yumurtlama vaxtı. 2aydı yoxdu o iy. Bu ay qalmasam gedecem yanına görüm ne analizler istiyecek mennen

L-karnitin olmasın o? Deqiq L-arginindi?

Ah bi bıraksan şu zıkkımı. Limelemon da kullanıyordu. Şimdi hamile. İçiyor mu bilmiyorum. Açıkçası sormaya da çekiniyorum. Ama bıraksa iyi olur

Men hamile olanda da üzü üste yatırdım :) diyana bilmirdim :) demişdiler ki ne qeder ki yata bilirsen yat sora qarnın çıxanda yata bilmiyeceysen.
mende üzü yuxarı yatıram day bağrın çatluyr ele yatmağdan üzü aşağı çevirlenen kimi kocam durur ele bil buna bildiriş gelrqoymur ele yatmağa

mende üzü yuxarı yatıram day bağrın çatluyr ele yatmağdan üzü aşağı çevirlenen kimi kocam durur ele bil buna bildiriş gelrqoymur ele yatmağa

Sağa sola yatda. Üzü yuxarı yatmaq gic eliyir adamı men ele yata bilmirem :) amma bəlkə de hekimler düz diyire. Qanamamın başladığı günün seheri kocamı işe yola salıb uzandım ki yatım. Üzü üste uzanmışdım ama çox da bastırmamışdım qarnımı. Bir ayağımı qatdamışdım yuxarıya. Düpbedüz deyildi. Biraz sonra qasığımda yüngülvari hereket oldu. 4-5aylıq olsaydım diyerdim ki uşaq tepiyliyir o derecede. Elebildi kiçik bir patlayış oldu içeride. İnternetde baxdım yüngülvari hərəkətlər normaldı yazılmışdı aldırmadım. Günorda lobya bişirirdim(dün gibi aklımda ) gördüm sancım var söndürdüm yemeyin altını qaçdım geldim uzandım. Yarım saatdan 1saatdan sora qalxanda gördüm nese adet kimi iy gelir. Baxdım ki kahverengi birazda pembemsi axıntı gelib. Onnan sonra olanlar oldu

yani içerde ne hissettin de öyle oldu diyorsun kuzum anlamdım tam olarak

Eşi sende fikirleşme ele şeyler.onun qalmağı meslehetiydise qalasıydı narahat olma.at kimi qaçanlar görmüşem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…