- Konu Sahibi minik_prince
-
- #7.541
evet evet baya aştın sen kuzum... bu ay da sen bana yardımcı olsan:) beraber yürüsek :)Canim gecen hamileliyimde atesimi olcmustum 37,2-3 oluyordu, bu defa yapmadim. Evet ovu testi dogru gosterdi cunki ultrasona da gittim dr catlamiw dedi. Ama artik profosyenel oldum ben, artik ovu testsiz de anlaya bilirim catladigini. Agrisindan, akintisindan falan))
selam canım sabahın hayırolaHər kəsə Salam
selamlar bizden... siz naparsınız alıştınız birbirinize? :))Qizlarimmm nenirsiz?❤❤❤❤tek tek yazmiram haminizi salamliyiram
Sakiniz daha cildirmadikselamlar bizden... siz naparsınız alıştınız birbirinize? :))
çıldırmazsın senn rahat rahat bakarsın oğluşa hiiç düşünme onları... o dikişlerde bi 10güne rahatlar canım... temiz tut nemli kalmasın.. verdilerse ilaçlarını düzenli kullan bir de enfeksiyon olmasın.Sakiniz daha cildirmadikistirahetdeyiz dun geceden dikish acisi gelmeye bashladi cabucak gecsede rahatlasak bir
Ilac burda bakiyorlar zaten,eve gidincede ilac falan yazacaklar cabucak iyileshsin can shirin sheymish beçıldırmazsın senn rahat rahat bakarsın oğluşa hiiç düşünme onları... o dikişlerde bi 10güne rahatlar canım... temiz tut nemli kalmasın.. verdilerse ilaçlarını düzenli kullan bir de enfeksiyon olmasın.
maşallahh :) kime benziyor..?
Elimden gelen her seyi yaparim kuzum. Ben biliyorsun yine sodayi denedim ve yine hamile kaldim. Bi denesen sen de. Adetin bitince 5 ci gununde baslayalim ovu testine. Pik oldugu gunleri de degerlendir, sodayi da yap. Kocaya da cevizli balli karisimdan yedir her gun. Insallah tutar bu sefer kuzumevet evet baya aştın sen kuzum... bu ay da sen bana yardımcı olsan:) beraber yürüsek :)
Salam gozel ana, biz yaxwiyiq, siz necesiz? Qardawimin oglunun da adi David dir bu arada)) adiyla boyusun , coxlu op evezimnen, furset duwdukce))ureyin isteyen nese varsa canla bawla. Sud verirsen? Sud vermeyle bagli instada bizim ana bloggerleri oxu coxlu.Qizlarimmm nenirsiz?❤❤❤❤tek tek yazmiram haminizi salamliyiram
Sagliq olsun quzum, olacaq insallah. Sen mene de gorum, ne analizler vermisen indiye kimi, hekimin kimdi, ne deyir? Bakida qalirsan? Bir uwagin var da he senin?Bu ay da olmadı qızlar adet oldum
Inşallah can qan analizi yox uzie girmişem dedi her şey nornaldı semaşkada leylaSagliq olsun quzum, olacaq insallah. Sen mene de gorum, ne analizler vermisen indiye kimi, hekimin kimdi, ne deyir? Bakida qalirsan? Bir uwagin var da he senin?
He can 1 qızım varSagliq olsun quzum, olacaq insallah. Sen mene de gorum, ne analizler vermisen indiye kimi, hekimin kimdi, ne deyir? Bakida qalirsan? Bir uwagin var da he senin?
leylacım ovu yapmıcam bundan sonra... ben biliyorum aşağı yukarı yumurtlamamı vs...Elimden gelen her seyi yaparim kuzum. Ben biliyorsun yine sodayi denedim ve yine hamile kaldim. Bi denesen sen de. Adetin bitince 5 ci gununde baslayalim ovu testine. Pik oldugu gunleri de degerlendir, sodayi da yap. Kocaya da cevizli balli karisimdan yedir her gun. Insallah tutar bu sefer kuzumbi de sperm degerini artiran ilaclar var vitmin gibi, benimki l-arginin icti gecen ay, bak sizde de varsa al ondan.
olsun sağlık olsun sıkma canını elbet gelecekler :) şubata hep beraber inşallahh kalaqHe can 1 qızım var
İnşallah ikinciler yaman naz eledilerolsun sağlık olsun sıkma canını elbet gelecekler :) şubata hep beraber inşallahh kalaq
İnşallah ikinciler yaman naz elediler
O zıkkımdan bizde de var ne meseledi sodaleylacım ovu yapmıcam bundan sonra... ben biliyorum aşağı yukarı yumurtlamamı vs...
sodayı unuttum özeline de yazamadım kuzum tekrar yazarmısın napıyorduk işime gelirse ondan yaparım
kocam iyi bakar kendine ama bizde zıkkım var işte ondan sıkıntı.. bırakamıyoruz da
teşekkürler yardımın için
Yox zornan da olsa getirmeliyiz menim qız başımın etin yeyibolsun sıkıntı yok... gelirse bekleriz gelmezse de canımız sağolsun kuzum
soda ile gebe kalmış yine leyloş onu yap diyir. ama men unuttum onu..O zıkkımdan bizde de var ne meseledi soda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?