Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet evet baya aştın sen kuzum... bu ay da sen bana yardımcı olsan:) beraber yürüsek :)

Sakiniz daha cildirmadik istirahetdeyizdun geceden dikish acisi gelmeye bashladi cabucak gecsede rahatlasak bir
çıldırmazsın senn rahat rahat bakarsın oğluşa hiiç düşünme onları... o dikişlerde bi 10güne rahatlar canım... temiz tut nemli kalmasın.. verdilerse ilaçlarını düzenli kullan bir de enfeksiyon olmasın.
maşallahh :) kime benziyor..?

Ilac burda bakiyorlar zaten,eve gidincede ilac falan yazacaklar cabucak iyileshsin can shirin sheymish beherkes eshime benzetiyorda biz benzetmiyoruz hickimseye

evet evet baya aştın sen kuzum... bu ay da sen bana yardımcı olsan:) beraber yürüsek :)
Elimden gelen her seyi yaparim kuzum. Ben biliyorsun yine sodayi denedim ve yine hamile kaldim. Bi denesen sen de. Adetin bitince 5 ci gununde baslayalim ovu testine. Pik oldugu gunleri de degerlendir, sodayi da yap. Kocaya da cevizli balli karisimdan yedir her gun. Insallah tutar bu sefer kuzum bi de sperm degerini artiran ilaclar var vitmin gibi, benimki l-arginin icti gecen ay, bak sizde de varsa al ondan.

Qizlarimmm nenirsiz?❤❤❤❤tek tek yazmiram haminizi salamliyiram
Salam gozel ana, biz yaxwiyiq, siz necesiz? Qardawimin oglunun da adi David dir bu arada)) adiyla boyusun , coxlu op evezimnen, furset duwdukce))ureyin isteyen nese varsa canla bawla. Sud verirsen? Sud vermeyle bagli instada bizim ana bloggerleri oxu coxlu.

leylacım ovu yapmıcam bundan sonra... ben biliyorum aşağı yukarı yumurtlamamı vs...

sodayı unuttum özeline de yazamadım kuzum tekrar yazarmısın napıyorduk işime gelirse ondan yaparım

kocam iyi bakar kendine ama bizde zıkkım var işte ondan sıkıntı.. bırakamıyoruz da

teşekkürler yardımın için

O zıkkımdan bizde de var ne meseledi soda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…