• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım üzücü mü sevindirici mi henüz bir karar veremedim men de. O hissleri yaşayıb indi yaşamamaq çox çox üzücü. Ama 1ay ay yarım da olsa hamilelik hissini dadmaq o qeder gözel hiss idi ki ona göre bu olaya üzüntü gözüynen baxa bilmirem. :)
İnşaAllah tez zamanda yeri dolar :)
ALLAH hamımıza sağlıqlı övladlar versin canım. Şükür indi yaxşısan düzelmisen. İndi sende veziyyet necedi? Ginekoloji olaraq
Heçne canım yaxşıdı dedi hekim.ama üzü aşağı yatma inkişaf elemeye qoymursan dedi faşeklun getdim uziyede her şey dedi eladı yeni o qeder.görekde 22si bilecem

Qızlar birde sizden bir söz soruşmağ istiyrem.hekim mene tempraturvu izle dedi.mende izledim ancağ 36 yada 36.5 bele olur.netde oxudum yazmışdıkı 37 olmalıdı hamile olanda hemde yumurtlama vaxtında.indi mende falekul partamıyıb heç ya nece

Qızlar birde sizden bir söz soruşmağ istiyrem.hekim mene tempraturvu izle dedi.mende izledim ancağ 36 yada 36.5 bele olur.netde oxudum yazmışdıkı 37 olmalıdı hamile olanda hemde yumurtlama vaxtında.indi mende falekul partamıyıb heç ya nece
Nece olcursen qizdirmani? Dil alti? Ovu testi etsen daha deqiq bilerdin folekulun ne vaxt partladi. Varindisa bir ovu testi ele baxim. Qizdirmani seher yuxudan oyananda ayaga qalxmamiw ya dil alti ya da popodan olcursen.

Nece olcursen qizdirmani? Dil alti? Ovu testi etsen daha deqiq bilerdin folekulun ne vaxt partladi. Varindisa bir ovu testi ele baxim. Qizdirmani seher yuxudan oyananda ayaga qalxmamiw ya dil alti ya da popodan olcursen.
Leylos canim sen ates olcme de mi yaptin?
Dil altindan mi olctun?
Yumurtladigin gunle ovu testi tuttu mu?
Gebelikte atesin kac idi ordan da anladin mi gebe oldugunu?

Axşamınız xeyir qızlar mən bilmirəm niyə inanılmaz dərəcədə duyğusalam 3-4 saatdı nə görsəm ağlayıram güldüyüm yerdə ağlamaq gəlir əslində mən adət öncəsi də bele oluram amma bu dərəcədə yox. Əgər hamiləyəmsə və belə başladımsa sonrasın təsəvvür etmirəm:KK51:

He canım dil altı ovu testi çox bahadie canım ama 13ci günümde uziye düşdüm.15 mmdi o biride 13 mm.bugınde seher ölçdüm 36.4düydü.birde men üstü açıq yatoram çox vaxt bunun tesiri olar aşağı olmasına

Leylos canim sen ates olcme de mi yaptin?
Dil altindan mi olctun?
Yumurtladigin gunle ovu testi tuttu mu?
Gebelikte atesin kac idi ordan da anladin mi gebe oldugunu?
Canim gecen hamileliyimde atesimi olcmustum 37,2-3 oluyordu, bu defa yapmadim. Evet ovu testi dogru gosterdi cunki ultrasona da gittim dr catlamiw dedi. Ama artik profosyenel oldum ben, artik ovu testsiz de anlaya bilirim catladigini. Agrisindan, akintisindan falan))

He canım dil altı ovu testi çox bahadie canım ama 13ci günümde uziye düşdüm.15 mmdi o biride 13 mm.bugınde seher ölçdüm 36.4düydü.birde men üstü açıq yatoram çox vaxt bunun tesiri olar aşağı olmasına
13 cu gununde hele 15 mm idise gec olub ovuliyasiyan demek. Bu gun necenci gunundu? mende 11 ci gunumde artiq folekulum partlamiwdi. Insallah ovu testine ehtiyac qalmaz canim. Ustu aciq yatmaqin ve ya sene soyuq olmasinin qizdirmaya tesiri olmur canim. Folekul partlayanda agri olur ag rengde qati axinti olur ve kopursen, ele bil oranda war varmiw kimi hiss edirsen. Men aldigim ovu testi packada 5 eded olur 14-15 man arasi.

Canım folekul partlayanda adam hiss edir e onu, yəni mən bilirəm.

Back