- Konu Sahibi minik_prince
-
- #7.221
ağrın, sancın yoxdu canım??InshAllah
Yox yoxdu dunenden bugune sheyimin sumukleri agriyir ele bil alttan lapatkaynan vurublar mene sheyimin sumuyleri qirilib yeriye bilmirem o derecedeağrın, sancın yoxdu canım??
doğuşa hazırlanır da yaxşı olar inşallah. sən həkimin yadına salma ey içərdəkiylə söhbət et gör nə fikirləşir? neynəmək fikri var?Yox yoxdu dunenden bugune sheyimin sumukleri agriyir ele bil alttan lapatkaynan vurublar mene sheyimin sumuyleri qirilib yeriye bilmirem o derecede1-2 gunde kecsin hekime zeng vurub ozumu yada saldiracam bir
çox saqol canım təşəkkürlər. Allah evladlarımızı bizə bağışlasın
Eh onun yeri rahatdidoğuşa hazırlanır da yaxşı olar inşallah. sən həkimin yadına salma ey içərdəkiylə söhbət et gör nə fikirləşir? neynəmək fikri var?.
Tebrikler canım çox sevindim. Sağ salamat qucağına alasan bebişini İNŞALLAHHHHQizlar qan verdim, hcg 29o.66 cixdi. Hemileyem. Insallah bu defe sag salamat olar. Arzusunda olan her kese nesib olsun insallah.
Insallah canim, cox sagol. Hekimim dedi birigun yene ver qan artima baxaq. Sonra diger analizlere kecek.Tebrikler canım çox sevindim. Sağ salamat qucağına alasan bebişini İNŞALLAHHHH
Aminçox saqol canım təşəkkürlər. Allah evladlarımızı bizə bağışlasın
Sağ ol Şəloşum sən necəsən, bebişin necədir. Necə keçir günlərin, qaynanan neyniyir : )Salam Gozeller necesiz????Ne yaxsu yene toplasmsiz nece vaxtlardir bura sakitcilikdi.Leyla tebrik edirem can sag Allah sag salamat olmagi nesib etsin.Judy sizede iyi calismalarminik prince sahlam gelsin oglusun.Hiranur necesen can??
Az minnaknan işin olmasın, kef edir də özü üçünEh onun yeri rahatdi
Caaan Leylaşkam hamiləsən, gözün aydın, təbriklər. Amin, Amin.Qizlar qan verdim, hcg 29o.66 cixdi. Hemileyem. Insallah bu defe sag salamat olar. Arzusunda olan her kese nesib olsun insallah.
İnşallah analaizlerin de temiz çıxar senində, mənimdə. Mən də analiz verəsiyəm həkim bir aləm analiz təyin edib inşallah təmiz çıxarInsallah canim, cox sagol. Hekimim dedi birigun yene ver qan artima baxaq. Sonra diger analizlere kecek.
Insallah canim. Sende necenci heftedi? Ilk hamileliyindi?İnşallah analaizlerin de temiz çıxar senində, mənimdə. Mən də analiz verəsiyəm həkim bir aləm analiz təyin edib inşallah təmiz çıxar
Cox sagol quzumCaaan Leylaşkam hamiləsən, gözün aydın, təbriklər. Amin, Amin.
6heftelikdi. Yox 3cu hamiləlikdi ama bir qizim var 2ci abort eletdirmişəm ama çox peşmanam kaş eləməzdimInsallah canim. Sende necenci heftedi? Ilk hamileliyindi?
Allah saxlasin qizini, urek bulanman var? Men 4 hamilelik kecirmiwem hamisinda 5 ci hefteden bawlayib qusma bulanma. Cox pis kecirirem 4 ayina kimi.6heftelikdi. Yox 3cu hamiləlikdi ama bir qizim var 2ci abort eletdirmişəm ama çox peşmanam kaş eləməzdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?