Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yox yoxdu dunenden bugune sheyimin sumukleri agriyir ele bil alttan lapatkaynan vurublar mene sheyimin sumuyleri qirilib yeriye bilmirem o derecede 1-2 gunde kecsin hekime zeng vurub ozumu yada saldiracam bir
doğuşa hazırlanır da yaxşı olar inşallah. sən həkimin yadına salma ey içərdəkiylə söhbət et gör nə fikirləşir? neynəmək fikri var? .

Sabahınız xeyir qızlarbu gün çox işim var çoooooox Mesajları tələm tələsik oxudum, ayrı ayrı cavab yaza bilmədim aff ola. Hadi ben kaçtım, kalın sağlıcakla fazla geç olmadan ben işlerimi şey yapayım

Salam Gozeller necesiz????Ne yaxsu yene toplasmsiz nece vaxtlardir bura sakitcilikdi.Leyla tebrik edirem can sag Allah sag salamat olmagi nesib etsin.Judy sizede iyi calismalar minik prince sahlam gelsin oglusun.Hiranur necesen can??
Sağ ol Şəloşum sən necəsən, bebişin necədir. Necə keçir günlərin, qaynanan neyniyir : )

6heftelikdi. Yox 3cu hamiləlikdi ama bir qizim var 2ci abort eletdirmişəm ama çox peşmanam kaş eləməzdim
Allah saxlasin qizini, urek bulanman var? Men 4 hamilelik kecirmiwem hamisinda 5 ci hefteden bawlayib qusma bulanma. Cox pis kecirirem 4 ayina kimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…