- Konu Sahibi minik_prince
-
- #7.181
Heye o barmagi istiyirem mennnaz sene barmaq lazimdi?otrubda icherde son gunlerivin dadini chixar stola chixib chiqiriwanda bu gunlervi axdarassan
yox canım uzi hələ göstərməz 1həftə - 10gün keçsin ondan sonra. sən get qan analizi ver onda tam dəqiqləşdirmək olar. bu arada təbrik edirəm sağ salamat qucağına alarsan inşallah bəbişiniAxwaminiz xeyir gozeller. Necesiz? Bu gun de test eledim artiq tundlewib Elhemdulillah. Miqrenim yene tutub derman icdim mecbur(( sabah qayidiram InwAllah, 2 ci gun de hekime. Ayb im 8-9 da, goresen uzide goruner?
Cox sagol canim, Allah arzusunda olan her kese qismet etsin insallah. Men problemliyem quzum, hekim nezaretinde olmagim mutleqdir, sabah gedib prolaktin, laxtalanma ve s analizler vermeliyem, cunki 2 defe hamile qalmisam, 8 heftesinde inkisafdan qalib((yox canım uzi hələ göstərməz 1həftə - 10gün keçsin ondan sonra. sən get qan analizi ver onda tam dəqiqləşdirmək olar. bu arada təbrik edirəm sağ salamat qucağına alarsan inşallah bəbişini
Sag salamat insallahBizikde Shukur yaxshiyig:)))dogush srokumuz 13 ne kimidi ama nese ondan sonrasina qalacagmishig kimi hiss edirem
Ehhh məndən yaxşı kim bilər anaya qız lazımdır. Xəstə anama özüm baxmışam, halal xoşu olsun, Allah rəhmət eləsin, dünyasın dəyişib. Tək uşaq olmağı mənim yaralı yerimdir, burdakı qızlar bilir. Amma məndə problem çoxdur, həm hamiləlik, həm də başqa xəstəlik və s. Ona görə fikirləşmirəm daha başqasın.Allah köməyin olsun. ama məncə 2cini də düşün çünki anaya qız lazımdı. təbii ki hamilə qala bilirsənsə. məndə 1ciyə evlənən kimi qaldım. ama 2ci məni çox yordu inan banisələrdə qalmışdım uje dedim ki fso getmiyəcəm day o da şükür gəldi oldu
Ay mən bu çığırışmağa nə qədər güldüm : )az sene barmaq lazimdi?otrubda icherde son gunlerivin dadini chixar stola chixib chiqiriwanda bu gunlervi axdarassan
Oyy oyy caaan quzum qoru özünü, məndə qarmalit var çox çox çox pis şeydir. Allah eləməsin elə olsun. Allah şəfanı versin tez zamanda İn şə Allah. Gəl bizə şirinim baxım sənə sağalcan teki yaxsi ol. mende chox pis qrip tutmwam miningite doqru gedirem dyesenAmin quzum Amin
Sağ salamat gəl İn şə Allah, məncə hələ görsənməz e. Leylam bu ağrılar falan üçün içdiyin dərmanı həkimdən soruşmusan. Bu dəfə ehtiyatlı tərpən can, hər xırda şeyi məsləhətləş həkimnən quzum.Axwaminiz xeyir gozeller. Necesiz? Bu gun de test eledim artiq tundlewib Elhemdulillah. Miqrenim yene tutub derman icdim mecbur(( sabah qayidiram InwAllah, 2 ci gun de hekime. Ayb im 8-9 da, goresen uzide goruner?
Kız səndən səs səmir çıxmadı, dedim yəqin doğmağa getmisən : ) sən demə hanım efendi gəzmələrdə : ) caaan gələr İn şə Allah.Bizikde Shukur yaxshiyig:)))dogush srokumuz 13 ne kimidi ama nese ondan sonrasina qalacagmishig kimi hiss edirem
: ) Denən mən də oğluşum da nadir tapıntıyıq ona görə : ) zarafat bir yana mənim bacımda da birinci hamiləliyində yubanmışdı. Amma məndə tam yadımda qalmayıb nə qədər, deyəsən iki həftə kimi tez olmuşdu.Yeri rahatdiye ama ele bil menim qabirgalarimi qirib oynuyur orda ozuycunindide bacimgilden gelirik bacimin yoldashi lag eliyirki aaa bu indi partdiyacag,get ozuve hekime goster ayten zad diir ayten 2017 de hamile qalib uje 2 il kecib dogmuyub senden sonra hamile qalanlar hamsi dogub 40 gunluklerinede getmishik zad lag eliyir hami mencun hele seher tezden mamagile getmishem kocam ishe gedende apardi mama diir aaa men telefona baxiramki bu qiz xestexanaya getsin bu durub bize gelib
Hə bizdə də uşaq 15 günü keçmişdi hələ ad qoymamışdıq. Fikirləşə fikirləşə qalmışdıq : ) sonra atası tapdı qoydu.Can cox sagol Nushim ozumde cox beyendim milyon dene ada baxmishdim uje umidimi kesmishdimki ushag adsiz qalacag sora reski aglima geldi xoshumuza geldi ele
Can cox sagol❤❤❤Sag salamat insallah
Can cox sagol Nushim❤Kız səndən səs səmir çıxmadı, dedim yəqin doğmağa getmisən : ) sən demə hanım efendi gəzmələrdə : ) caaan gələr İn şə Allah.
Gorek bizde nevaxt gelecek: ) Denən mən də oğluşum da nadir tapıntıyıq ona görə : ) zarafat bir yana mənim bacımda da birinci hamiləliyində yubanmışdı. Amma məndə tam yadımda qalmayıb nə qədər, deyəsən iki həftə kimi tez olmuşdu.
Yoxa uje fikirleshirdimki kim ne ad qoyur qoysunHə bizdə də uşaq 15 günü keçmişdi hələ ad qoymamışdıq. Fikirləşə fikirləşə qalmışdıq : ) sonra atası tapdı qoydu.
Caaan cox sevindim❤❤❤❤sagsalamat inshAllah❤❤❤❤Axwaminiz xeyir gozeller. Necesiz? Bu gun de test eledim artiq tundlewib Elhemdulillah. Miqrenim yene tutub derman icdim mecbur(( sabah qayidiram InwAllah, 2 ci gun de hekime. Ayb im 8-9 da, goresen uzide goruner?
inşallah bu dəfə sağlıqlı hamiləlik keçirərsən və bəbişini qucağına alarsan Allah hamımızı muradına çatdırsın. ilk uşaqdı?Cox sagol canim, Allah arzusunda olan her kese qismet etsin insallah. Men problemliyem quzum, hekim nezaretinde olmagim mutleqdir, sabah gedib prolaktin, laxtalanma ve s analizler vermeliyem, cunki 2 defe hamile qalmisam, 8 heftesinde inkisafdan qalib((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?