- Konu Sahibi minik_prince
-
- #7.041
takvimli birinin altında eklemek için tıklayın diyor ya oraya tıkla orada tahmini doğum tarihini gir (ortalarda bi yerdeydi bulamazsan ben tekrar bakarım) atıyorum 28-02-2019 ondan sonra olur hadi ekle görek..:)Can yapmaya calistum ama beceremedim.nasil yapilirki,??6 ayligim .sen nasilsin?
Cok sagol canim.Bizde sizleri cok seviyoruz.Azeri turk cok benzer yanlarimiz var
benzerlik ne kelime... Aynıyız bence. Fiziksel görünüşümüz de çok benziyor adetlerimiz, alışkanlıklarımız da...
En onemlisidire dinimiz bir.Dilimizde konusma seklimiz sozler cok benzerbenzerlik ne kelime... Aynıyız bence. Fiziksel görünüşümüz de çok benziyor adetlerimiz, alışkanlıklarımız da...
Yaptim canim ama oldumu acaba goremiyorum ben.takvimli birinin altında eklemek için tıklayın diyor ya oraya tıkla orada tahmini doğum tarihini gir (ortalarda bi yerdeydi bulamazsan ben tekrar bakarım) atıyorum 28-02-2019 ondan sonra olur hadi ekle görek..:)
Selam kuzum iyiyim sen nasilsin?minik_prince bak 38 haftalık olmuşş az kalmış doğuracak.. Canım nasılsın ne zaman doğum kısmetse? normal mi sezaryen mii?
Selam canim iyi sen nasilsin?iyi yapdin❤❤❤❤Salam kızlar nicesiniz ? Azeri değilim ama Azeri,Kırgız,Uygur çok arkadaşım oldubir selam vereyim dedim
Selam kuzum iyiyim sen nasilsin?38 degilim ya burda hafta tamamlaninca hemen öburune geciyo 37 tamamladik bugun cok Shukur normal dogum olacak inshAllah 13 ocak diyo doktor 5 ocakta gidecez bebegin kilosuna falan bakacaklar sen napiyosun?seni gorduyume sevindim
ben buralardayım da seni göremiyordum... ilk sayfaya bir tıkladım yanlışlıkla oldu takvimi görünce ohh dedim maşşallaahh 38 olmuşsun işte kuzum.. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Selam kuzum iyiyim sen nasilsin?38 degilim ya burda hafta tamamlaninca hemen öburune geciyo 37 tamamladik bugun cok Shukur normal dogum olacak inshAllah 13 ocak diyo doktor 5 ocakta gidecez bebegin kilosuna falan bakacaklar sen napiyosun?seni gorduyume sevindim
Cok sagol kuzumben buralardayım da seni göremiyordum... ilk sayfaya bir tıkladım yanlışlıkla oldu takvimi görünce ohh dedim maşşallaahh 38 olmuşsun işte kuzum.. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
bende aynı durum her ay ayrı heyecan bekliyoruz bakalım :))
Cok saol kuzum Allah razi olsunÇok az kalmışSaplıklı dolsun, hayırlı evlat olsun... Ne mutlu sana
İyim şükürSelam canim iyi sen nasilsin?iyi yapdin❤❤❤❤
YaPtimhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/personal-details
buna tıkla kuzum... sonra bak aşağıya kopyaladım.. kırmızı çarpı ile işaretlediğim yere tarihin arasına tire ( - ) koyarak gir.. hadi yaparsın
Tuttuğunuz Takım:
Gönül verdiğiniz ve sadece süper lig takımlarından oluşmaktadır.
Kan Grubunuz:
Kan Bağışları:
Dönem dönem sitemizde yer alan acil kan bağışları hakkında ileti yolluyoruz.
- Seve Seve kan veririm.
- Hem kan hem ilik gönüllüsüyüm !
Hamilelik Takvimi: xxxxxxxxxxxxxxxx
gg-aa-yyyy şeklinde giriniz.
Bebeğinizi doğuracağınız tahmini tarih. Tahmini doğum tarihinizi doktorunuzdan öğrenebilir veya sitemizde bulunan Doğum tarihi hesaplama aracını kullanabilirsiniz
çok güzel olmuş.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. İsme karar verdiniz mi?Ya
YaPtim
Canimsin yaaa kac zamandir yapmaya calisiyordum becerememsdim.Tesekkur ederim.hemen hemen uyuyor.bu gun ultrasonda bakildi.kilosu 850 qram boyu 36http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/personal-details
buna tıkla kuzum... sonra bak aşağıya kopyaladım.. kırmızı çarpı ile işaretlediğim yere tarihin arasına tire ( - ) koyarak gir.. hadi yaparsın
Tuttuğunuz Takım:
Gönül verdiğiniz ve sadece süper lig takımlarından oluşmaktadır.
Kan Grubunuz:
Kan Bağışları:
Dönem dönem sitemizde yer alan acil kan bağışları hakkında ileti yolluyoruz.
- Seve Seve kan veririm.
- Hem kan hem ilik gönüllüsüyüm !
Hamilelik Takvimi: xxxxxxxxxxxxxxxx
gg-aa-yyyy şeklinde giriniz.
Bebeğinizi doğuracağınız tahmini tarih. Tahmini doğum tarihinizi doktorunuzdan öğrenebilir veya sitemizde bulunan Doğum tarihi hesaplama aracını kullanabilirsiniz
Sagol canim.Rabbim isteyen her kese nesib etsin .Ayla yada dilek.simdi bunlar var elimizde.çok güzel olmuş.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. İsme karar verdiniz mi?
maşallah kuzum bebişee... rica ederim..ne demek her zaman yanındayım:)Canimsin yaaa kac zamandir yapmaya calisiyordum becerememsdim.Tesekkur ederim.hemen hemen uyuyor.bu gun ultrasonda bakildi.kilosu 850 qram boyu 36
çok güzel ikisi de .. hayırla gelsin inşallah.Sagol canim.Rabbim isteyen her kese nesib etsin .Ayla yada dilek.simdi bunlar var elimizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?