Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin, amin.

iyiyim iyiyim chok wukur yumurta yani folekul. kalitesiz folekullerin var dedi, geliceksin biz foldkulleri uyarmak ichin tedavi edicez dedi. klomen hich iwe yaramamiw aksine sayiyi choğaltmiw kaliteyi azaltmiw malesef

aha eledi. menst. olanda aqrili ve laxtali olsan bilki deqiq kimyasaldi. men 2defe kimyasal yawamwam. mende kimyasaldan sora 2 3ay hormonlar pozulur deye menst. chox chox azalir yumurtalarmin funksyasi pozulur. kimyasal oldum xestelendim uziye getdim 7ci gunumde artiq dominant folekulum var idi. hekim dedi hormonal balans pozulur. menagonu sene kim yazmwdi? nechiye aldin?

iyiyim iyiyim chok wukur yumurta yani folekul. kalitesiz folekullerin var dedi, geliceksin biz foldkulleri uyarmak ichin tedavi edicez dedi. klomen hich iwe yaramamiw aksine sayiyi choğaltmiw kaliteyi azaltmiw malesef
inşallah senin de güzel habarlarını alalım kuzum:)

Kimyasal olub mende kecen il ama onda testde cixmirdi sadece adetim gecikdi 10 gun sonra qanaxma sen deyen kimi oldu. Hekimim yazdi, Ramin Salahov. Packasi 98 manatdi icinde 5 eded olur, 5 toz 5 su, men 1 gunden bir 2 toz 2 su eledim, 2 packa almiwdim.

Salam qizlar necesiz?darixmsam buranin yazismalari ucun.her kes susub bir koseye cekilms hadi cikin bakem.@judy_K ne yaptin basladinmi calismalara yoxsa hele yox?

Salam kızlar canlar necesiz?
HerSey_Guzel_Olucak canım mende göbelek çıxdı bu ay onu müalice eledim hekim dedi gelen aydan başlıyarsan çalışmalara. Sen necesen bebiş necedi incitmir seni kuzu?

Salam kızlar canlar necesiz?
HerSey_Guzel_Olucak canım mende göbelek çıxdı bu ay onu müalice eledim hekim dedi gelen aydan başlıyarsan çalışmalara. Sen necesen bebiş necedi incitmir seni kuzu?
Salam can he indi oxudume yazini mende o biri topukde cvb yazmsam sene.insallah can.Dusukden sonra asan qalir 100 de 90 cox esitmsem.İncitir niye incitmr ilk uc ay urek bulantisi meni olduruddu 24 saat urek bulanrdi sora o kecr baska seyler baslayir.indide ustune sagliq ayagim tutub gucle yeriyrem. geceler rahat yata bilmrem.tezlikle basiniza gelsin goreceksiz dadini duzunu hele dunyaya gelmeyib anamin deyerini min qat anlamsamki demek anam ne qeder eziyyrt cekib mene

bi takvim yapmadın ki görek kaç aylıksan?

Cok sagol canim.Bizde sizleri cok seviyoruz.Azeri turk cok benzer yanlarimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…