- Konu Sahibi minik_prince
- #7.081
Heeee:)menimde hekimim nlazz lifemedde vefadi:)))men xırdalanda yaşayıram. hekimim nerimanovda sağlam ailə mərkəzində nuridə doktor. bes sənin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heeee:)menimde hekimim nlazz lifemedde vefadi:)))men xırdalanda yaşayıram. hekimim nerimanovda sağlam ailə mərkəzində nuridə doktor. bes sənin
bes harda yaşayırsan.??Heeee:)menimde hekimim nlazz lifemedde vefadi:)))
bu arada sabahın xeyir :) necəsən bəbiş necədi. incitmirki səni?Heeee:)menimde hekimim nlazz lifemedde vefadi:)))
Men hecvaxt buranin deqiq unvanini basha sala bilmiremtibb unisi,sirk,semashka buralardiNesib bey Yusifbeyli kucesibes harda yaşayırsan.??
seninde sabahin xeyir❤belede gedirik ozumuzcun sen necesen?dunen biraz aglatti meni gorek bugun nece olacag bacimgildeydim eve gelene kimi anam agladi evvelde qabirgama batirdi incidirdi ama belede yoxda nefes ala bilmirem,otura bilmirem uzaniram kecmir ele bilki qirirlar qabirgamim
bu arada sabahın xeyir :) necəsən bəbiş necədi. incitmirki səni?
caan yaxşısanmı indi? az qalıb da içərdə durmaq istəmir day ehtiyatlı. öz doğiş olacaq səndə yoxsa kesrka? ilk uşaqdı eləmi? şükür məndə yaxşıyamMen hecvaxt buranin deqiq unvanini basha sala bilmiremtibb unisi,sirk,semashka buralardiNesib bey Yusifbeyli kucesi
seninde sabahin xeyir❤belede gedirik ozumuzcun sen necesen?dunen biraz aglatti meni gorek bugun nece olacag bacimgildeydim eve gelene kimi anam agladi evvelde qabirgama batirdi incidirdi ama belede yoxda nefes ala bilmirem,otura bilmirem uzaniram kecmir ele bilki qirirlar qabirgami
Icerde qalmag istemirse bir zehmet cixsin artigyox normal olacag kesrka sozunu hekimin yaninda k herfini bele demek olmur kecen defe qoymetleri sprushdug ne kesrka kesr zad olmuyacag qesheng canaxin var dedi onun bu sozune inanmiram ama neyseozumde normal istiyirem tek qaliram birazda tekliyi sevenem istemirem agriya agriya qalim kimsede menle qalsin yenede Allahdan xeyirlisi nece yol qoyubsa elede olsun sagsalamat inshAllahcaan yaxşısanmı indi? az qalıb da içərdə durmaq istəmir day ehtiyatlı. öz doğiş olacaq səndə yoxsa kesrka? ilk uşaqdı eləmi? şükür məndə yaxşıyam
çox sağol xoş gördüm. çox yaxşıyam bügün hamilə olduğumu öyrəndim. Allah hamıya evlad nəsib etsin sağ salamat. Allah səni də dardan qurtarsin
men xırdalanda yaşayıram. hekimim nerimanovda sağlam ailə mərkəzində nuridə doktor. bes sənin
yox gəlin köçmüşəm. sizdə orda yaşayırsınız?Biri xırdalan mı dedi? hansı terefde? Xırdalana gelin köçmüseb yoxsa ele orda qalan olmusan?
çox saqol. səndə :) . yox 4ildi. bes senXoş geldin gözəl xəbərlərle geldin :) inşaALLAH sağ salamat dünyaya getiresen can. Yeni evlisen?
Sağ salamat gəlsin inşallah. ayağı ruzili olsun amin amin!! mən qorxdum doğmaqdan ona görə kesrka elətdirdim. məndə mənim qızım mənim kimi hövsələsiz oldu 38 həftəsində gəldi :)Icerde qalmag istemirse bir zehmet cixsin artigyox normal olacag kesrka sozunu hekimin yaninda k herfini bele demek olmur kecen defe qoymetleri sprushdug ne kesrka kesr zad olmuyacag qesheng canaxin var dedi onun bu sozune inanmiram ama neyseozumde normal istiyirem tek qaliram birazda tekliyi sevenem istemirem agriya agriya qalim kimsede menle qalsin yenede Allahdan xeyirlisi nece yol qoyubsa elede olsun sagsalamat inshAllah
Cox sagol can amin inshAllah❤❤bacimda mene diirki kesrka eletdir onsuzda doga bilmiyeceksen cox gozel urek direk verironda 38+2 de suyu geishdi nece saat suni sanci verdiler ushag cixmadi diir adam o dunyaya gedir neyniyir ama mende eksine kesrden qorxuram umumiyyetle yara fobim var baxa bilmerem ozume her qarnimi gordukce ureyim gederSağ salamat gəlsin inşallah. ayağı ruzili olsun amin amin!! mən qorxdum doğmaqdan ona görə kesrka elətdirdim. məndə mənim qızım mənim kimi hövsələsiz oldu 38 həftəsində gəldi :)
sənə necə rahatdı elə elətdir. inanki uşağı gördükdən sonra insan yaranı da unudur hər şeyi də. xeyirlisi olsun inşallah. mənim də suyum gəlmişdi açılış yox idiCox sagol can amin inshAllah❤❤bacimda mene diirki kesrka eletdir onsuzda doga bilmiyeceksen cox gozel urek direk verironda 38+2 de suyu geishdi nece saat suni sanci verdiler ushag cixmadi diir adam o dunyaya gedir neyniyir ama mende eksine kesrden qorxuram umumiyyetle yara fobim var baxa bilmerem ozume her qarnimi gordukce ureyim geder
yox gəlin köçmüşəm. sizdə orda yaşayırsınız?
çox saqol. səndə :) . yox 4ildi. bes sen
Cox sagol can amin inshAllah❤❤bacimda mene diirki kesrka eletdir onsuzda doga bilmiyeceksen cox gozel urek direk verironda 38+2 de suyu geishdi nece saat suni sanci verdiler ushag cixmadi diir adam o dunyaya gedir neyniyir ama mende eksine kesrden qorxuram umumiyyetle yara fobim var baxa bilmerem ozume her qarnimi gordukce ureyim geder
InshAllah qismetimize nece yazilibsa❤sənə necə rahatdı elə elətdir. inanki uşağı gördükdən sonra insan yaranı da unudur hər şeyi də. xeyirlisi olsun inşallah. mənim də suyum gəlmişdi açılış yox idi
Can cox sagol Allah razi olsun❤demishdim adi deyishdiyimiziiiiiii yadinda qalmiyibbbbDavudyoxe qetiyyen kesirka istemirem hec aglimin ucundan bele kecmir it kimi qorxuram diirem indiye kimi normal dogush olacag diib hekim ona hazirlamisham ozumu normal olsa cox cox sevinerem birden bire deseki kesrka olacag nece olacag orasini hec dushunmek bele istemirem yenede Allahdan xeyirlisi hansi yolu qoyubsa elede olsunAy qız sağlamlığın yerindedise kesrı en axırıncı variant kimi gör. Tebii doğuş olanda sora üreyün istiyen qeder doğa bilirsen. O gün Leyla da diyirdi. İlk uşağı kesrnan olduğuna göre sonraları da kesr olub kesrnan da diyesen 3uşaqdan artıq olmur. Herterefli düşün riske atma. Allah uzaq elesin görsələr ki doğa bilmirsen kesrnan götürerler. Ama ilk başdan doğa bilmiyecem deme. Mene hemişe uzide deyirdiler ki evlenmemişden qabağe, senin nece gözel çanağın var eziyetsiz doğarsan. Her getdiyim uzide dediler göze getirdiler. Belim emeliyyatlıdı inanmıram ki tebii doğuş olsun mende. Olsa sevinerem tebiiki. Sende de indi can herşey yolundadısa inşaALLAH kesrnan yox rahat rahat türkler demiş bir avazda doğarsan. Sağ salamat qucağıva alarsan Ömeri adda fikir deyişmemisiz ki
xırdalanda hansı tərəfdə yaşamısan? uşağın var? REBBİM EVLİLİYİNİZİN 100ILİNİ QEYD ETMƏYİ NƏSİB ETSİN :) çox sağol canım darısı tüm olmayanlara inşalllah.....Men orda doğulmuşam böyümüşem ama başqa yere gelin köçmüşem. Sadece bütün aile qohum zad hamı orda qalır gelib gedirem yani ona göre soruşdumki belke seni de tanıyıram :) bizim 2ilimiz oldu bu ay hamileliyivi de tebrik eliyirem sağ salamat inşaALLAH qucağıva alasan
mən də özüm doğmaqdan it kimi qorxurdum indi də peşman deyiləm yaxşı ki kesrka elətdirmişəm. ama təbbi doğuş qadın üçün daha xeyirlidir deyirlər.. özü doğana halal olsun mən bacarmadımInshAllah qismetimize nece yazilibsa❤
Yox men nese urekliyem normal dogum baximindan gorek bacaracam ya yox en coxda meni ureklendiren indi videolara cox baxiramda baxiramkk agridan sancidan ölurler ama ushag cixan kimi saniyeler kecmir hec ushaglarina naz eliyirler ele bilki bayagdan bu aci agrini ceken bunlar deyil ama qohumlarimda falan kesrka olubda gormushem zariya zariya qalmishdilarmən də özüm doğmaqdan it kimi qorxurdum indi də peşman deyiləm yaxşı ki kesrka elətdirmişəm. ama təbbi doğuş qadın üçün daha xeyirlidir deyirlər.. özü doğana halal olsun mən bacarmadım