- Konu Sahibi minik_prince
-
- #7.061
Evet cok saol kuzumİyim şükürbebişinin gelmesine sayılı günlerin kalmış sağlıcakla gelsin kız mı erkek mi canım
Yaxshi sen necesen?salam çox sevindim ki burda azəri konumu da var. necəsiz qızlar.
Sorsaydin soylerdimmmmm hmmm kiskancligim tutdu yineCanimsin yaaa kac zamandir yapmaya calisiyordum becerememsdim.Tesekkur ederim.hemen hemen uyuyor.bu gun ultrasonda bakildi.kilosu 850 qram boyu 36
Caaaaaaaan ne gozel xeberdi buuuuuçox sağol xoş gördüm. çox yaxşıyam bügün hamilə olduğumu öyrəndim. Allah hamıya evlad nəsib etsin sağ salamat. Allah səni də dardan qurtarsin
23 yaşım var 4ildi evliyəm bir qızam 3 yaşında. çoxdandı hamiləlik istəyirdim ama qala bilmirdim şükürlər olsun bugun olduCaaaaaaaan ne gozel xeberdi buuuuutebrik edirem cox cox Allah sagsalamat qucaginiza alamagi nesip etsin inshAllah coxdaniydi hecbirimiz yoxuydug burda bele gozel xebernen qayitmagimiza cox sevindim tanish olag nece yashin var?ne qederdi evlisen?
Allah saxlasin❤❤❤❤menimde 22 yashim var:)))2 aydan sonra 2 illiyimiz olacag inshAllah23 yaşım var 4ildi evliyəm bir qızam 3 yaşında. çoxdandı hamiləlik istəyirdim ama qala bilmirdim şükürlər olsun bugun oldu. bes senin?
lap yaxşı. uşağın qızdı ya oğlanAllah saxlasin❤❤❤❤menimde 22 yashim var:)))2 aydan sonra 2 illiyimiz olacag inshAllahadimda Aytendi
Hec seninki olduguna fikir verrmemsdimki.Bilsem sorardim.Hee ele yaxsidir dogulanan sora kokeldersende.indi nece kqdi?Sorsaydin soylerdimmmmm hmmm kiskancligim tutdu yinemendede o vaxtlarda cekisi proqramlarin cekisiymen eyni cixirdi hekim hemishe diirdi minyondu anasi kimi axrinci randevolarda minnoshlugunu gosterdi proqramlardan cox cox ashagi cixir
Oglandilap yaxşı. uşağın qızdı ya oğlan
Mende teze acmisham ona gore fikir vermemisen ama kecen defe gorduyuvu demishdin xesteeeHec seninki olduguna fikir verrmemsdimki.Bilsem sorardim.Hee ele yaxsidir dogulanan sora kokeldersende.indi nece kqdi?
lap yaxşı sağ salamat qucağına alarsan inşallah övladinıOglandi
Bahem can sende inshAllah❤bugun test eledin ya uziye falan gettin?nece heftelikdi?lap yaxşı sağ salamat qucağına alarsan inşallah övladinı
menustrasiyanın vaxtı hələ sabahdı ama 4gün qalmışdan test edirdim zəif göstərirdi. bugün qan testi verdim doktor 4-5həftəyə uyğun gəldiyini dedi. hələ inana bilmirəmBahem can sende inshAllah❤bugun test eledin ya uziye falan gettin?nece heftelikdi?
Sag salamat olsun.necenci hamilelikdi?ilkdi,?menustrasiyanın vaxtı hələ sabahdı ama 4gün qalmışdan test edirdim zəif göstərirdi. bugün qan testi verdim doktor 4-5həftəyə uyğun gəldiyini dedi. hələ inana bilmirəm
yox 2cidi. çox sağolunSag salamat olsun.necenci hamilelikdi?ilkdi,?
Caaaaaaan balacadiiiimenustrasiyanın vaxtı hələ sabahdı ama 4gün qalmışdan test edirdim zəif göstərirdi. bugün qan testi verdim doktor 4-5həftəyə uyğun gəldiyini dedi. hələ inana bilmirəm
canın şirinCaaaaaaan balacadiiii
Hekimin kimdi?hardadi?ozun bakida qalirsan?canın şirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?