Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canimsin yaaa kac zamandir yapmaya calisiyordum becerememsdim.Tesekkur ederim.hemen hemen uyuyor.bu gun ultrasonda bakildi.kilosu 850 qram boyu 36
Sorsaydin soylerdimmmmm hmmm kiskancligim tutdu yinemendede o vaxtlarda cekisi proqramlarin cekisiymen eyni cixirdi hekim hemishe diirdi minyondu anasi kimi axrinci randevolarda minnoshlugunu gosterdi proqramlardan cox cox ashagi cixir

çox sağol xoş gördüm. çox yaxşıyam bügün hamilə olduğumu öyrəndim. Allah hamıya evlad nəsib etsin sağ salamat. Allah səni də dardan qurtarsin
Caaaaaaaan ne gozel xeberdi buuuuutebrik edirem cox coxAllah sagsalamat qucaginiza alamagi nesip etsin inshAllahcoxdaniydi hecbirimiz yoxuydug burda bele gozel xebernen qayitmagimiza cox sevindimtanish olagnece yashin var?ne qederdi evlisen?

Caaaaaaaan ne gozel xeberdi buuuuutebrik edirem cox coxAllah sagsalamat qucaginiza alamagi nesip etsin inshAllahcoxdaniydi hecbirimiz yoxuydug burda bele gozel xebernen qayitmagimiza cox sevindimtanish olagnece yashin var?ne qederdi evlisen?
23 yaşım var 4ildi evliyəm bir qızam 3 yaşında. çoxdandı hamiləlik istəyirdim ama qala bilmirdim şükürlər olsun bugun oldu. bes senin?

Sorsaydin soylerdimmmmm hmmm kiskancligim tutdu yinemendede o vaxtlarda cekisi proqramlarin cekisiymen eyni cixirdi hekim hemishe diirdi minyondu anasi kimi axrinci randevolarda minnoshlugunu gosterdi proqramlardan cox cox ashagi cixir
Hec seninki olduguna fikir verrmemsdimki.Bilsem sorardim.Hee ele yaxsidir dogulanan sora kokeldersende.indi nece kqdi?

Hec seninki olduguna fikir verrmemsdimki.Bilsem sorardim.Hee ele yaxsidir dogulanan sora kokeldersende.indi nece kqdi?
Mende teze acmisham ona gore fikir vermemisen ama kecen defe gorduyuvu demishdin xesteeebilmiremki nece kqdu hekime hem getmek istiyirem hemde istemirem direm dierki neye gelmisen sancin yox suyun yox acilishin yoxama belkee 5-6 gune gettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…