- Konu Sahibi minik_prince
-
- #6.841
Yox Shakom hele 2 ayligsan ye istediyin qeder,mende nar movsumudu diene yiyirem ama tez qacib ellerimi yiyirem qaynanamin padruqasi hamile olanda bir yerde oturublarmish arvad nar temizliyenden sora elinin temiz terefini uzune qoyub oturub qaynanamda diibki dur yuda diib eyshi duraramda 2 si danishir mene diir baxdigki narin suyu emmeli bashdi deyibde uzume parmaglarimin shekli cixib ushag dogulanda uzunde eynen o nar lekesiynende dogulubTesadufe bax indi nar yedim ne qeder birazdanda ciyar bisireceyik
Cano9sehv deyiremse uzrlu saysin cunku yaddashim qalmiyib birazdan oz adimjda yaddan cixardacam
Hee ele indi bildirimin ustunu basanda yadima dushduSinemdi adı
Hee ele indi bildirimin ustunu basanda yadima dushdu
Yox men hec o cumlenin terefdari deyilemRusdar yaxşı diyibler "Лучше поздно чем никогда"
Yox men hec o cumlenin terefdari deyilemyaxshi demiyibler
azerice çevirdiğimde 'En iyisi en az değil' diyorЛучше поздно чем никогда
Aytencim nasılsın nasıl gidiyor? ömer güzel isim karar verdiniz mi
Şelale sende ne var ne yok kaç haftalık olduuz?
leyla çalışmalara başlamışsın canım kolay gele
Miraycım senden de ses çıkmiir ...
Ayşen haralarda acep?
Nuş dan da ses yok?
azerice çevirdiğimde 'En iyisi en az değil' diyor
rusçada Asla geç olmamdan iyidir.. diyor
hansı?
yazmasam da okuyuram kuzumSinemsi bayadır konuşmadığın halde unutmamışsın azericeyi bravo Valla
o zaman Türk atasözü diycen hıhGeç olsun da güç olmasın anlamına geliyor tatlımcım
Ama düz tercüme yapıldığında hiç olmamaktansa geç olsun diye oluyor :)
o zaman Türk atasözü diycen hıh
ne güzel demişler demi? geç olsun da güç olmasın..
Salam can nasilsin.12 haftalik olduk.mide bulantim devam ediyor hala sende ne var ne yok?Aytencim nasılsın nasıl gidiyor? ömer güzel isim karar verdiniz mi
Ayşen haralarda acep?
Nuş dan da ses yok?
bende iyiyim şükür iş güç uğraşıyoruz canım..Salam can nasilsin.12 haftalik olduk.mide bulantim devam ediyor hala sende ne var ne yok?
Cok tesekkur ederiz sizdende iyi haberlee bekliyorum.yarin gidecegiz yoxlanmaga yeqin cinsiyyeti belli olarda 12 heftedebende iyiyim şükür iş güç uğraşıyoruz canım..
oo maşallah büyümüşüz.. Allah sağlıkla tamamına erdirsin tatlım ...
belli olmaya da bilir hayırlısı sağlıklı olsun da cinsiyetin önemi yok canım.Cok tesekkur ederiz sizdende iyi haberlee bekliyorum.yarin gidecegiz yoxlanmaga yeqin cinsiyyeti belli olarda 12 heftede
Oyle tabi sadece merakbelli olmaya da bilir hayırlısı sağlıklı olsun da cinsiyetin önemi yok canım.
Ne bileyim ya Sinemcim dun doktora gitmishdik spa kendine kolya takmish hemde 2 kez:///kefim yok o kadarda yeniden acilada bilir ama daha cok dolanada bilir shimdi acilmasi icin dua ediyorum bakalim inshAllah iyi olacak❤sen napiyosun?Aytencim nasılsın nasıl gidiyor? ömer güzel isim karar verdiniz mi
Ayşen haralarda acep?
Nuş dan da ses yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?