- Konu Sahibi minik_prince
-
- #6.861
Ne diyosun canim ya Allah esirgesinn.. insallah duzeltir sipa...Ne bileyim ya Sinemcim dun doktora gitmishdik spa kendine kolya takmish hemde 2 kez:///kefim yok o kadarda yeniden acilada bilir ama daha cok dolanada bilir shimdi acilmasi icin dua ediyorum bakalim inshAllah iyi olacak❤sen napiyosun?
InshAllah kuzum cok saolNe diyosun canim ya Allah esirgesinn.. insallah duzeltir sipa...
Valla bende isguc ugrasiyorum.. degisik birsey yok
iyi canım iyi ol dacan09e iyiyim canım sen nasılsın? çok girmiyorum sadece kk’ya. Hevesim yok o kadar
Evet canım okuyup çıkıyorum zamanım olunca))iyi canım iyi ol da
girmesen de okuyorsun galibaa..
3 5 sohbet ediyoruz işte..
Salam can babatığ şükür. Şelaleyle Ayten hamiledi)) sen necesen?Qizlar Salam necəsiz
Necə vaxtdi girmirem sayta
Necəsiz kimlər hamilədi?
Yaxshi can sen necesen?❤sen 3 ekiz mamashasiydin he??Qizlar Salam necəsiz
Necə vaxtdi girmirem sayta
Necəsiz kimlər hamilədi?
Salam canım.men yaxşıyam sen necesen.mende şam qoymuşam elaqe olmaz.gelen aydan başlıyacığ inşAllah.neöeye almısan ovu testini?Quzular haralardasiz? Necedi veziyyet? Yazin gorum bir bir)) hamile olanlar nece gedir? Adeti gozleyenler ne xeber? Men ovu testi edirem hele pik olmayib.
Xeyirli olsun canim. 14 man necese qepik, icinde 5 eded var. kecen defe 11 ci gunumde catlamisdi, bu defe hele xeber yoxdu, gec yetisib yegin.Salam canım.men yaxşıyam sen necesen.mende şam qoymuşam elaqe olmaz.gelen aydan başlıyacığ inşAllah.neöeye almısan ovu testini?
Hec kimnen ses cixmir ((( Yegin hami hamilediQizlarrrrnecesiz?nenirsiz? gelin bir yigishagdaa evvel Nermin variydi indi oda yoxdu
InshAllahHec kimnen ses cixmir ((( Yegin hami hamiledi
Yaxsiyam, ovu testi edirem hele pik olmayib, sabah hekime gedecem demiwdi ayb nin 13 cu gunu gelersen uzide baxacam yene. Senin nece gedir? Nece hiss edirsen ozuvu?InshAllahsen necesen?
He get xeber edersenYaxsiyam, ovu testi edirem hele pik olmayib, sabah hekime gedecem demiwdi ayb nin 13 cu gunu gelersen uzide baxacam yene. Senin nece gedir? Nece hiss edirsen ozuvu?
He iyi yapmish kafasi biraz rahatlar:)shimdi burda olsa rahatim der ama burda oldukca ister istemez insan dushunuyo ama burdan cikinca kafan tamamen rahatlar boshalirnermin yokum biraz dedi cevap da vermedi sonrasında can kızlar...
sizlerden ne haber?
Ayda nece bahadı.onansa uziye düşeremXeyirli olsun canim. 14 man necese qepik, icinde 5 eded var. kecen defe 11 ci gunumde catlamisdi, bu defe hele xeber yoxdu, gec yetisib yegin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?