• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne bileyim ya Sinemcim dun doktora gitmishdik spa kendine kolya takmish hemde 2 kez:///kefim yok o kadarda yeniden acilada bilir ama daha cok dolanada bilir shimdi acilmasi icin dua ediyorum bakalim inshAllah iyi olacak❤sen napiyosun?
Ne diyosun canim ya Allah esirgesinn.. insallah duzeltir sipa...
Valla bende isguc ugrasiyorum.. degisik birsey yok

Quzular haralardasiz? Necedi veziyyet? Yazin gorum bir bir)) hamile olanlar nece gedir? Adeti gozleyenler ne xeber? Men ovu testi edirem hele pik olmayib.

Quzular haralardasiz? Necedi veziyyet? Yazin gorum bir bir)) hamile olanlar nece gedir? Adeti gozleyenler ne xeber? Men ovu testi edirem hele pik olmayib.
Salam canım.men yaxşıyam sen necesen.mende şam qoymuşam elaqe olmaz.gelen aydan başlıyacığ inşAllah.neöeye almısan ovu testini?

Salam canım.men yaxşıyam sen necesen.mende şam qoymuşam elaqe olmaz.gelen aydan başlıyacığ inşAllah.neöeye almısan ovu testini?
Xeyirli olsun canim. 14 man necese qepik, icinde 5 eded var. kecen defe 11 ci gunumde catlamisdi, bu defe hele xeber yoxdu, gec yetisib yegin.

Yaxsiyam, ovu testi edirem hele pik olmayib, sabah hekime gedecem demiwdi ayb nin 13 cu gunu gelersen uzide baxacam yene. Senin nece gedir? Nece hiss edirsen ozuvu?
He get xeber edersen:KK19:menemde agriyiram nese hekim normaldi dedi dunende netde oxudumki artig agrilariniz bashliya biler beden ozunu dogusha hazirlayirmish :KK51:bulantilarim helede davam edir yoldashimda diir uje dogursane ne bulanti:ruh:hamilelik hecde gorunduyu kimi asan deyilmish onu basha dushdum bir gunun rahat kecirse birgunun nigarancilixla kecir:skandal:yenede Shukur bugunumuze:dua:

Back