- 27 Mayıs 2018
- 1.466
- 1.438
- 63
- 41
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #6.821
Quzum niye gozleyirsen ki?? Mende dunen verdim yene cixdi hormonlar, hekimim dedi bawla dermanlara yoxsa qalmayacaqsan, bawqa hamile qalmagina engel hecne yoxdu her wey yaxwidi, tsh ve prolaktine derman icecem. Onlardan biri varsa hamile qalmaq wansi cox az olur, sende de kimyasal olub sehv etmiremse, mende de cox olub sebebi de prolaktin.Yox menim hekimim de güjdü hekimdi vasmoy qadın meslehetxanalarının başhekimidi. Ona göre de 3ay gözdiyecem sora hormon zad vererem
Aaaa delisenAy qız men de ele ceydanı diyirem. Anne tv vare onu. Orda diyirki ayaqlarım şişir öldürür meni bilirem ki hamilelikde masaj olmaz ama ne önerirsen. O da diyirki ağrın çoksa yapabilirsin. Hamilelik diyirsen ağzunda o qeder mentiqsiz şeyler olurki mentiqden danışmaq yersizdi hamilelikde
InshAllahYox menim hekimim de güjdü hekimdi vasmoy qadın meslehetxanalarının başhekimidi. Ona göre de 3ay gözdiyecem sora hormon zad vererem
Quzum niye gozleyirsen ki?? Mende dunen verdim yene cixdi hormonlar, hekimim dedi bawla dermanlara yoxsa qalmayacaqsan, bawqa hamile qalmagina engel hecne yoxdu her wey yaxwidi, tsh ve prolaktine derman icecem. Onlardan biri varsa hamile qalmaq wansi cox az olur, sende de kimyasal olub sehv etmiremse, mende de cox olub sebebi de prolaktin.
Aaaa deliseneriynen birlikte masajlari gosterire inshAllah hamish olanda hefte hefte izliyersen gorersen biz yene zitlashirig ama bunu bilirem axi hamilelikte ayag masaji olmaz die bishey yoxdu guluncdu bu yenede deseydin ayten masaja zada getmeya onu basha dusherdimki belke nese ziyani olar menim belim berbad gundedi uzanan yerden dura bilmirem yoldashim 2 saniye masaj eden kimi direm eleme tasima zadima nese olar ama ayag
Mende onu sene yazacagdimki sen hamish olanda 5 aya gelende danisharig bu haqdaYaxşı sen eletdir masaja da get men inşaALLAH hamile olanda eletdirmiyecem.
Gülünc heçne yoxdu. Hamilelikde ciyer söybetini bilirsen? Bilmirsense dene. Başuva gelende mende sene bele gülerem
Mende onu sene yazacagdimki sen hamish olanda 5 aya gelende danisharig bu haqdane ciyer?ciyer yemem olmaz onu diirsen?men ciyer seven biri deyilem ama 2 aylig hamile olanda nece ishtahla yemishdim hec sevmediyim bir sheyi qaynanam hamile qalandan mene demishdiki 4-5 ayindan ciyer yeme nar yeyib eli narli narli uzuve vurma qofxulu kinolara baxma falan filan:)))bashima ne gelende anlamadim???
Kiz men ne qeder nar yemisem elimi uzumede vurmusamsiz ne guzel tatli atisiyorsunuz
Yox ciyer bilinen bisheydi faktdi ciyer masaj bele bishey deyil axiAy qız ciyer yimey olmaz yoxe. Ciyer yidiyün eli bedeninde bir yere vurmamalısan yani ciyerli eli heç yerive vurmadan yumalısan. Hamilelik çox qeribe birşeydi. Çox qeribelikler olur. Mene bu ciyer meselesini deseydiler inanmazdım. Ama gözümnen görmüşem. Eltimin uşağının poposunda barmaq boyda qara leke var. Soruşdum eltimnen ki nolub bura dedi ki dediler hamilelikde ciyer yiyib elivi heç yere vurma uşağın orasında leke olar men de inanmadım marağa barmağımı popoma vurdum ki çıxsa da görsenmiyen yerde çıxsın. Uşaq da poposunda lekeynen doğuldu. Gülünc de olsa bu beledi. Hadi bunu da açıkla.
Hamilelik başdan ayağa qeribe möcüzevi birşeydi yani bilmirsen neyin neye ziyanı ola biler.
Narı bilmirdim ama şahid olmamışam yalan diyerem.
Yox ciyer bilinen bisheydi faktdi ciyer masaj bele bishey deyil axisen hamish qal inshAllah hekiminle bu haqda danisharsan hovselem catmir mentiqsiz bishey uste sen yaz men yazim hamile qadin ayaginin altini dizden ashagi ayaglarinin arxasini masaj elemek olmazi:)))nenirsen?ozun necesen?
O mentiqsiz sohbet deyildi sadece siz axirda 360 derece nece firratdizsa shok oldumHay senin hövseleni yesinler.Mentiqden danışmayaq mence de keçen seferki açdığın mentiqsiz konunun ne qeder uzandığını gördük
Yaxşıyam sağol sen necesen. Ad fikirleşdiz yoxsa Ömerde qaldız?
O mentiqsiz sohbet deyildi sadece siz axirda 360 derece nece firratdizsa shok oldum
Menemde hele pijamadayam firraniram ozumcunad tapa bilmedik dedik vse Ömer qoyag 1gun sonra kocam yene dediki yox qoymuyag biz cetin az taparig:)))Ayten nenir?yoxdu coxdandi Ayshen,Nushi ,Sibel hamsi yoxa cixib
Tesadufe bax indi nar yedim ne qeder birazdanda ciyar bisireceyik
InwAllah quzum olsun bu ayYox canım mende kimyasal olmuyub heç qalmamışam hele. Ne bilim içimnen gözlemek geldi nese üreyime damıb ki olacaq bu ay
InwAllah quzum olsun bu aymen de gelen aydan umidliyem. Gelen hefteden caliwmalara bawlayiriq))
Cano9Heee canım hee biz fırratdıq hı hı
Diyirem ki hamını bildim de Sibel kimdi?
Aytendide yaxşıdı girmir prosta kkya maraqsızlaşıb onunçun. Qalanlarınnan da xeberim yoxdu. Nuşi demişdi oktyabrda gelecek.
Yox Shakom hele 2 ayligsan ye istediyin qeder,mende nar movsumudu diene yiyirem ama tez qacib ellerimi yiyirem qaynanamin padruqasi hamile olanda bir yerde oturublarmish arvad nar temizliyenden sora elinin temiz terefini uzune qoyub oturub qaynanamda diibki dur yuda diib eyshi duraramda 2 si danishir mene diir baxdigki narin suyu emmeli bashdi deyibde uzume parmaglarimin shekli cixib ushag dogulanda uzunde eynen o nar lekesiynende dogulubTesadufe bax indi nar yedim ne qeder birazdanda ciyar bisireceyik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?