Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Qizlar deyesen baslayir adetim, qehveyi axinti gelir, biraz qan da oldu, bele tez baslaya biler sizce? 1 ay 24 u bitecek hele.

Qizlar deyesen baslayir adetim, qehveyi axinti gelir, biraz qan da oldu, bele tez baslaya biler sizce? 1 ay 24 u bitecek hele.
Emelli bashdi qan gelse bilki bashliyib ama tekce karicnivi gelse 2 gun kesilse bilki adet deyildi mende tez deyil 1 ay olmagina 2-3 gun qalibda en gec 40 gun diirler hekim 1 aya en gec 40 gune olaceysen demishdi

Emelli bashdi qan gelse bilki bashliyib ama tekce karicnivi gelse 2 gun kesilse bilki adet deyildi mende tez deyil 1 ay olmagina 2-3 gun qalibda en gec 40 gun diirler hekim 1 aya en gec 40 gune olaceysen demishdi
Emelli bawdi geldi quzum, mende abortdan sonra qan olmadi hec yegin ona gore tez bawladi, ya da stressden bilmirem. Bu aralar stressle dost olmuwam yaman))

Emelli bawdi geldi quzum, mende abortdan sonra qan olmadi hec yegin ona gore tez bawladi, ya da stressden bilmirem. Bu aralar stressle dost olmuwam yaman))
Yox qan gelmemekle elaqesi yoxdu mendede gelmemishdi 49 cu gunde dermanla xestelenmishdim stressdende gecikme daha cox olur sadece senin matkan ozunu tez toparliyib ona gore belkede 2 dogushun var ona gore get analizlerivi ver inshAllah

Men bilen hamilelikde masaj olmaze.
Hele de diyir adileşir. hamişsen diye day sene vurmuram öz başımı divara vururam ay qız nolsun qusursan halsızsan, aylardı adileşsin diye hamiş olmağı gözdiyirsen? Zarafatlar ele Şems düz diyir ama day o dediyi misal kimi yox ALLAH korusun mene kimse ele zarafat elese men danışmaram onnan ama deli ele onu qeşey zarafatlar ele. Özüve meşğuliyyet tap meselen qarnındaki uşaqçun günlük tut. Gündelik de olmasa heftelik ne hissler keçirtdiyivi yaz elebil qarnındakiynan söhbet eliyirmişcesine günlüknen söhbet ele. Körpen de böyüyende oxusun anası ona hamile qalanda neler düşünüb ne hissler keçirib. Maraqlı elemek öz elindedi. Adileşdirme

10-12ci heftede terpenmeyi tez deyil? Onu nece hiss eledin? sen dopplere girdün? Diyiller her adam eletdirmire onu. Kim istiyir o eliyir.
Mothercareden menim de çox xoşum gelir ama od qiymətinedi herşey. Ogün gördüm kalyaskalar vare teze model yeke tekerli beşiyi çıxan onnar 1400-1500 falandı. Ama üreeyim gedir o kalyaskalarçun.

Menim batım da gelen heftedi bat zad fikirleşmirem eşi boş vermişem. Getmişdim hekime dedi herşey qaydasındadı çox şükür. Vur çıxart ağlunnan olacaq inşaALLAH heçbir problem yoxdu. Bide dedi fol turşusu iç

Salam gozel qizlar, necesiz? Men de getdim hekime, aybawimin 4 cu gunudu, uzi eledi yaxwidi her wey, analizler verdim hormonlari, fol maxi dedi ic o daha gucludu, folekulum da varmiw, adetin bitsin qorunmayin dedi. Cavablarim da cixsin yegin mualiceye de bawlayaram, prolaktin tsh 100% olacaq)

Ayaglara masajin hamileliye ne aidiyyatieksine ele hamilelercundu xeste

Ne bilim menim kimi psix insanlar hiss ede biler cunku men indi mal kimiyem ama evvel qan damarlarimda nece axir onu bele hiss edirdim sozun heqiqi menasinda vAllah menim hekimim cox cox yaxshi hekimdi men onun yanina her seansa gedende uzide bir yarim saaat 40 deq uzide baxir barmaglarina kimi sayir her defe orqanlarini falan hee yerine baxir gosterir hami diir inanmirig ocur baxan hekim doplere gondersin ama bu defe gedende ozum istiyecem duzdu inanmiram ondan bashqasinin baxdigini beyenim cunku cox ayrintili hekimdi gorek ne diyecek:)
InshAllah gozel xeberler geler senden bu ay:)mene bax sene analiz falan hecne elemedi?ele bidene uzide baxib vse dur get dedi?

Uzide de baxdı özü de altdan baxdı kağızdarıma baxdı yoldaşımın kağızdarına baxdı. Dedi ki 3ay fol turşusu iç inanıram ki 3ay tamam olmamış olacaq. Olmasa gelersen uje başqa şey fikirleşerik.

Mene bax, o seni ağladan hekimi diyirsen?

Bedenin lyuboy yerine ferqi yoxdu. Özümnen çıxartmıram youtubeda hamilelik günlüğüne.baxmışdım orda görmüşem. Çok gerekmedikce elemey lazım deyil
Can mende ele youtubeda oyrenmishem inshAllah hamish qalanda ceyda duvencinin gunluyunu izleyerssn gorersen luboy yere yox immenavoy ayaglara masaji oz hekimimde yoldashima diib mentiqli qizsan duahunku bele sacma sapan bishey ola biler?ayaga masaj olmaz sohbeti

Quzum altdan baxmag ele bele sheydi uzidede hershey yolunda ola biler ama hormonlar duz olmuya biled bide luboy adam fol turshusu yazmag olmaz analizleri vermemish bashqasindan numune gostermiyecem menim ozume yazmaishdi hekim dedi senin bedenivin folu cox ola biler bide biz derman yazib birazda artirag?dogurdanda analizlerimde ele cixdi mene fol turshusu ehtiyac olmadi
He ilk gorushde enerjim tutmuyan hekim men bide hecvaxt bunun yanina gelmerem bu iti cox axtardiz dediyim hekim

Ay qız men de ele ceydanı diyirem. Anne tv vare onu. Orda diyirki ayaqlarım şişir öldürür meni bilirem ki hamilelikde masaj olmaz ama ne önerirsen. O da diyirki ağrın çoksa yapabilirsin. Hamilelik diyirsen ağzunda o qeder mentiqsiz şeyler olurki mentiqden danışmaq yersizdi hamilelikde

Yox menim hekimim de güjdü hekimdi vasmoy qadın meslehetxanalarının başhekimidi. Ona göre de 3ay gözdiyecem sora hormon zad vererem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…