- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #6.801
RAzi olacaqsane onsuzda niye olmayasan pozitivlik qalmayacaq :)Ay qız ürey bulantısına qusmağa bele razıyam ben hep derim. Sonucu tatlı olduktan sonra
Emelli bashdi qan gelse bilki bashliyib ama tekce karicnivi gelse 2 gun kesilse bilki adet deyildi mende tez deyil 1 ay olmagina 2-3 gun qalibda en gec 40 gun diirler hekim 1 aya en gec 40 gune olaceysen demishdiQizlar deyesen baslayir adetim, qehveyi axinti gelir, biraz qan da oldu, bele tez baslaya biler sizce? 1 ay 24 u bitecek hele.
Emelli bawdi geldi quzum, mende abortdan sonra qan olmadi hec yegin ona gore tez bawladi, ya da stressden bilmirem. Bu aralar stressle dost olmuwam yaman))Emelli bashdi qan gelse bilki bashliyib ama tekce karicnivi gelse 2 gun kesilse bilki adet deyildi mende tez deyil 1 ay olmagina 2-3 gun qalibda en gec 40 gun diirler hekim 1 aya en gec 40 gune olaceysen demishdi
Yox qan gelmemekle elaqesi yoxdu mendede gelmemishdi 49 cu gunde dermanla xestelenmishdim stressdende gecikme daha cox olur sadece senin matkan ozunu tez toparliyib ona gore belkede 2 dogushun var ona gore get analizlerivi ver inshAllahEmelli bawdi geldi quzum, mende abortdan sonra qan olmadi hec yegin ona gore tez bawladi, ya da stressden bilmirem. Bu aralar stressle dost olmuwam yaman))
1 ci gun gedecem InwAllahYox qan gelmemekle elaqesi yoxdu mendede gelmemishdi 49 cu gunde dermanla xestelenmishdim stressdende gecikme daha cox olur sadece senin matkan ozunu tez toparliyib ona gore belkede 2 dogushun var ona gore get analizlerivi ver inshAllah
InshAllah1 ci gun gedecem InwAllah
Salamcan necesen?:))asherme olib arada yalandanda demishem ureyim o qederde istemiyib eslindeyox delisen ele zarafat elemek olar pozitiflik gunde 4-5 saahtlig bishey olur qalan saatin yarisini yatirig yarisini yatmag haqqinda dushunuruk cox qeribe bisheydi ele bilki adamim bedenin suyunu cekibler bi enerji tukenmesi olurki ele bil her yerinden kubik sallanib ancag masaj istiyirsen bashqa hecne hamileliyin ilk aylarinda adam hevesli olur sora adilesir ki men onuda ede bilmedim ele adet vaxtim kecenden bashladim qusmalara
Hee yoldashimada diende filankes dediki qarnin yoxdu senin diir dierdin ushaqi memeshlerimde gezdiriremdeyox ele Ömer qoyacayig inshAllah hecbir ad beyene bilmedik ❤aklimda bulundu cox sagol:)))))mothercarede indi daha qesheng sheyler var kalyaskalarini coz cox beyenirem yox xirda xirda almagi sevmirem 1 ni alacam o birinde ureyim qalacag sora gedecemki yoxdu ona gore hamsini bir yerde alacam inshAllah ozumcunde alish verish edende her defe bishey almagi sevmirem lap evvelden opshi bir yerde aliram yox 1 dene hamishlig shalvarim var budlarim popom etlenib die hec oda gucnen olur daha eynime qalan shalvarlarim parcadilar birinin beli spartivni ipi kimi biri manjetli rahat olurlar geyinenden sonra qarin terefini sheyime kimi saliram ashagi vAllah ilk defe 10-12 cu heftesinden 3-4 defe pit pit 4-5 saniyelik sheyler hiss etmishdim 17.5de emelli bashdi terpenirdi 19.5de goruntulu terpenishleri bashladi satimlada uygundu cox Shukur
Sen nenirsen?getdin hekime?batin ne zaman?
Ayaglara masajin hamileliye ne aidiyyatiMen bilen hamilelikde masaj olmaze.
Hele de diyir adileşir.hamişsen diye day sene vurmuram öz başımı divara vururam ay qız nolsun qusursan halsızsan, aylardı adileşsin diye hamiş olmağı gözdiyirsen? Zarafatlar ele Şems düz diyir ama day o dediyi misal kimi yox ALLAH korusun mene kimse ele zarafat elese men danışmaram onnan ama deli ele onu qeşey zarafatlar ele. Özüve meşğuliyyet tap meselen qarnındaki uşaqçun günlük tut. Gündelik de olmasa heftelik ne hissler keçirtdiyivi yaz elebil qarnındakiynan söhbet eliyirmişcesine günlüknen söhbet ele. Körpen de böyüyende oxusun anası ona hamile qalanda neler düşünüb ne hissler keçirib. Maraqlı elemek öz elindedi. Adileşdirme
Ne bilim menim kimi psix insanlar hiss ede biler cunku men indi mal kimiyem ama evvel qan damarlarimda nece axir onu bele hiss edirdim sozun heqiqi menasinda vAllah menim hekimim cox cox yaxshi hekimdi men onun yanina her seansa gedende uzide bir yarim saaat 40 deq uzide baxir barmaglarina kimi sayir her defe orqanlarini falan hee yerine baxir gosterir hami diir inanmirig ocur baxan hekim doplere gondersin ama bu defe gedende ozum istiyecem duzdu inanmiram ondan bashqasinin baxdigini beyenim cunku cox ayrintili hekimdi gorek ne diyecek:)10-12ci heftede terpenmeyi tez deyil? Onu nece hiss eledin?sen dopplere girdün? Diyiller her adam eletdirmire onu. Kim istiyir o eliyir.
Mothercareden menim de çox xoşum gelir ama od qiymətinedi herşey. Ogün gördüm kalyaskalar vare teze model yeke tekerli beşiyi çıxan onnar 1400-1500 falandı. Ama üreeyim gedir o kalyaskalarçun.
Menim batım da gelen heftedi bat zad fikirleşmirem eşi boş vermişem. Getmişdim hekime dedi herşey qaydasındadı çox şükür. Vur çıxart ağlunnan olacaq inşaALLAH heçbir problem yoxdu. Bide dedi fol turşusu iç
Ayaglara masajin hamileliye ne aidiyyatieksine ele hamilelercundu xeste
Ne bilim menim kimi psix insanlar hiss ede biler cunku men indi mal kimiyem ama evvel qan damarlarimda nece axir onu bele hiss edirdim sozun heqiqi menasinda vAllah menim hekimim cox cox yaxshi hekimdi men onun yanina her seansa gedende uzide bir yarim saaat 40 deq uzide baxir barmaglarina kimi sayir her defe orqanlarini falan hee yerine baxir gosterir hami diir inanmirig ocur baxan hekim doplere gondersin ama bu defe gedende ozum istiyecem duzdu inanmiram ondan bashqasinin baxdigini beyenim cunku cox ayrintili hekimdi gorek ne diyecek:)
InshAllah gozel xeberler geler senden bu ay:)mene bax sene analiz falan hecne elemedi?ele bidene uzide baxib vse dur get dedi?
Can mende ele youtubeda oyrenmishem inshAllah hamish qalanda ceyda duvencinin gunluyunu izleyerssn gorersen luboy yere yox immenavoy ayaglara masaji oz hekimimde yoldashima diib mentiqli qizsan duahunku bele sacma sapan bishey ola biler?ayaga masaj olmaz sohbetiBedenin lyuboy yerine ferqi yoxdu. Özümnen çıxartmıram youtubeda hamilelik günlüğüne.baxmışdım orda görmüşem. Çok gerekmedikce elemey lazım deyil
Quzum altdan baxmag ele bele sheydi uzidede hershey yolunda ola biler ama hormonlar duz olmuya biled bide luboy adam fol turshusu yazmag olmaz analizleri vermemish bashqasindan numune gostermiyecem menim ozume yazmaishdi hekim dedi senin bedenivin folu cox ola biler bide biz derman yazib birazda artirag?dogurdanda analizlerimde ele cixdi mene fol turshusu ehtiyac olmadiUzide de baxdı özü de altdan baxdı kağızdarıma baxdı yoldaşımın kağızdarına baxdı. Dedi ki 3ay fol turşusu iç inanıram ki 3ay tamam olmamış olacaq. Olmasa gelersen uje başqa şey fikirleşerik.
Mene bax, o seni ağladan hekimi diyirsen?
Can mende ele youtubeda oyrenmishem inshAllah hamish qalanda ceyda duvencinin gunluyunu izleyerssn gorersen luboy yere yox immenavoy ayaglara masaji oz hekimimde yoldashima diib mentiqli qizsan duahunku bele sacma sapan bishey ola biler?ayaga masaj olmaz sohbeti
Quzum altdan baxmag ele bele sheydi uzidede hershey yolunda ola biler ama hormonlar duz olmuya biled bide luboy adam fol turshusu yazmag olmaz analizleri vermemish bashqasindan numune gostermiyecem menim ozume yazmaishdi hekim dedi senin bedenivin folu cox ola biler bide biz derman yazib birazda artirag?dogurdanda analizlerimde ele cixdi mene fol turshusu ehtiyac olmadi
He ilk gorushde enerjim tutmuyan hekim men bide hecvaxt bunun yanina gelmerem bu iti cox axtardiz dediyim hekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?