- 27 Mayıs 2018
- 1.466
- 1.438
- 63
- 41
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #6.741
Insallah quzum, Sukur her weyin yaxwidi, bow ver inda duwunme ureyive salma, ovu testi etsen deqiq bilerdin gunuvu.He getmişem heç bir sorun yoxdu çox şükür. Hekim dedi beynini rahat burax olacaq. Belkede beden özünü hamileliye hazırlıyır gecikmelerin ondan ola biler dedi. İnşaALLAH bu aydan ümidliyem
Insallah quzum, Sukur her weyin yaxwidi, bow ver inda duwunme ureyive salma, ovu testi etsen deqiq bilerdin gunuvu.
Evet cnm. Cok girmiyom zaten biliyonHoşgeldin yoktun bayadır
Her gun olmasi da spermanin keyfiyyetini awagi salir quzum, 2 gun yigilanda yaxwi olur wans yuksek olur. Yoxlatmisiz yoldawinin faiz falan?Yox elemiycem can adet bitennen her gün yapıyoruz :)
Her gun olmasi da spermanin keyfiyyetini awagi salir quzum, 2 gun yigilanda yaxwi olur wans yuksek olur. Yoxlatmisiz yoldawinin faiz falan?
O zaman bu ay senden gozel xeberler ewidek insallahYoxlatdırmışıq normaldan fazladı. Ona göre hekim dedi hergün biryerde olun ki o qatı olanda yaxşı deyil biraz duru olmalıdı ki boruda irelileye bilsin.
Hic kuzum sen napiyosun?❤Kızlar hamınıza selamm..
Leylacım inşallah en kısa zamanda şifa bul.
Allah diğer evlatlarına sağlık sıhhat versin..
Kızlar sizlerde ne var ne yok Ayşen Şelale Ayten Konu sahibi Ayten Nuşi sizler naparsınızznasıl gidiyor?
Yaxshi olar inshAllahYox bu yeni hekimdi, Ramin Salahov, merkezi klinikada. Prolaktin, tsh, t4, hemoqram analzileri. Laxtalanmaya gore o biri hekimim trombo as yazmiwdi onu icirdim bu da dediki az olub dozasi gerek qarinnan kleksan vurdurardin. Ne bilim, ayb olsaydim tez
Salam quzular necəsiniz, nə var nə yox. Mən oktyabr ayı rahat gələcəm, indi açığı o qədər vaxtım yoxdur. Özünüzə yaxşı baxın sevilirsiniz
Salam canım inşaALLAH gelersen oktyabrda. Əsas odu salamatçılıq olsun yaxşısansa sorun yok :)
Kiz salam necesen?ne edrsen?Salam canım inşaALLAH gelersen oktyabrda. Əsas odu salamatçılıq olsun yaxşısansa sorun yok :)
Kiz salam necesen?ne edrsen?
Mende uzanmisam.kecen defe cvb yazmadin sualimaSalam kız yaxşıyam sen necesen? Heçne uzanmışam yatmaq fikrim var sen ne edirsen?)
Mende uzanmisam.kecen defe cvb yazmadin sualimabat ne zamandi?hekime getmsen oxudum bu ay bekliyelimi bebisi
İnsallah yumurtlama gunu falan demiyin bu ay bol bol deneyinYazdım axı. Ay sonu dedim. Keçen ay 1hefte gecikmeynen 2gün adet oldum. Bu ay da bilmirem deqiq ne vaxtdı. 29-30 falan.
Bekleyelim inşaALLAH bu ay
İnsallah yumurtlama gunu falan demiyin bu ay bol bol deneyin
Nc nece var elediYox az ne yumurtlama başını buraxdıq onun :) baxmırıq day ele şeye üreymiz istediyimiz vaxtı zad eliyirik
Senin yaraların nece oldu azalma var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?