- 27 Mayıs 2018
- 1.466
- 1.438
- 63
- 41
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #6.641
Bax quzum silindi?Canım hamilelik günlüyünü de gir açdığın yerden sil istiyirsen. Pis oluram görende. Sen de pis olma
Eee nasil oldu?ev aldiz??nece oldu ayrildiz?qaynana gil harda qalirki?Ümidsizliye qapılma Allah gözlemediyin anda açır qapını. Keçen il bu vaxtlar mene deseydiler ki gelen il ayrı yaşayacaqsan özüde şeherde. Bi tarafımla gülerdimama bak oldu işte çok şükür
Bax quzum silindi?
Eee nasil oldu?ev aldiz??nece oldu ayrildiz?qaynana gil harda qalirki?
Beh beh ne gozel ama kiraye qalmaq cetindireKirayeye çıxdıq inşaALLAH ev alana qeder. Qaynanam onsuzda men evlenen günnen istiyirdi ki ayrı çıxaq. Öz xasiyyətini bilirdi adam xoşdamır sakitçilik sevir. 3mertebeli evde 2nefer qalırlar. Yoldaşım da çıxmaq istemirdi. İl yarım qaldıq gördü çox çetindi ev şüvalandaydı işi xırdalanda. Elebilki burdan durub xızıya işe gedib gelirdi. Ona göre köçdük şehere indi 15deqeye işdedi. Abede de eve gelir yiyir gedir dışarda yimeye de pul vermir
❤❤❤❤mashAllah gunun olsunMaşallah teki hemişe ele olsun
Yox can fikirleshmirem:)fikirleshesi bishey yoxduki sadece insan yarimcix yuxudan dueub kiprik qirpmadan oturursane ele olmushdum yarim-1 saatlig olur kecir:)))minik_prince Aytənim o hamilələrdə olur bir duyqusallaşır insan, keçər narahat olma, çox düşünməməyə çalış yəqin sənin də bulantın mənim kimi 9 ay çəkəcək, məndə hələ uşaq olandan sonra da bir müddət davam etmişdi həm bulantı həm yanma. Elə qorxmuşdum elə bilmişdim qaldı üstümdə Sonra yavaş yavaş keçdi İn şə Allah səndə tez keçər
Beh beh ne gozel ama kiraye qalmaq cetindire
ALLAH evde qismet eliyer insallah.indi iki nefer 3 mertebeli evde qalinca evi satsinlar sizede ev alsinlar ozlerinede
Bes men ne deyrem ) evi satin iki ev alinBiz de iki neferiyde :) zehlem gedir yeke evlerden neynirem :) inşaALLAH ALLAH qismet eliyer ev de alarıq
Bes men ne deyrem ) evi satin iki ev alin
Kizlar eyi geceleerr..
Bugun yum.gunu fakat agrim falan yok. Indi ben yumurtlamadim mi gerci hastayim biliyorsunuz agri kesici aldim oldu da ben mi his eylemedim. Adetten 5 gun sonra falan belim agrimisti o zmn mi yumurtlama oldu acabaa?
Kizlar eyi geceleerr..
Bugun yum.gunu fakat agrim falan yok. Indi ben yumurtlamadim mi gerci hastayim biliyorsunuz agri kesici aldim oldu da ben mi his eylemedim. Adetten 5 gun sonra falan belim agrimisti o zmn mi yumurtlama oldu acabaa?
sağol canım da Bat'a daha var.. hem öğrenene kadar yapılan şeyler etkilemez diye biliyorum ben..yanlış mı düşünüyorum..Merhaba kardeş eğer gebe kalmak istiyorsan ağrı kesici kullanmasan daha iyi olur çünkü olaki gebelik oluşmuşsa zarar verebilir o yüzden söyliyim dedim
canım sağol.. kasık ağrım olmadı yaaa.. o bel ağrısı ondan o zaman belki..Canım adetten 5gün sonra olduysa o zaman yumurtlamış olabilirsin. Ben ondan diyorum adet bittiği günden değerlendirmek lazım.
Hasta da olsan değerlendir olur mu olur :)
canım sağol.. kasık ağrım olmadı yaaa.. o bel ağrısı ondan o zaman belki..
yokk kız nerdee bu ay da olmucak kaçtı bugaaEvet canım ondan olabilir umarım değerlendirmişsinizdir :)
yokk kız nerdee bu ay da olmucak kaçtı bugaaneyse kısmet bakalım da bizim de tek ilişkiden olmaz ki bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?