• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Can yazaram yadima dushdukce:)))))yox quzum kocishimin bildiklerini evde hazirlamag olmur olure nece olur bele basha salim misalcun diyim reseptlerine daxil olan edvalardan biri 80 manatdirsa ondan 1 x.q istifade edirsen vse elede qalir bashqa sheylere istifade etmirsen qalir ele elede yani xerci cox ama yenede istesez bele yazaram elemek istiyeniviz olar birden❤❤❤
Yox quzum bizim evdə dədə baba qaydası duz, istiotdan başqa ədva işlənməz, xoşlamarıq yani. Bir də toyuq yeməklərinə sarı kök vəssalam, nəsə başqa ədvalar bizə görə deyil. Sən elə o günkü kimi dədə baba ədvalarından qatılan şeylərdən de : )

Yox quzum bizim evdə dədə baba qaydası duz, istiotdan başqa ədva işlənməz, xoşlamarıq yani. Bir də toyuq yeməklərinə sarı kök vəssalam, nəsə başqa ədvalar bizə görə deyil. Sən elə o günkü kimi dədə baba ədvalarından qatılan şeylərdən de : )
Okey yadima dushsun dierem:)))))
İn şə Allah sizlərdə tez keçər, məndə 9 ay sürmüşdü vAllah :KK51:
daha catdimda 9 aya:-)

Merhaba Kızlar
Bugün regl günüm
Bugün ve dün lekelenme oluyor sökmüyor
Karnımda ağrıyo
Ped doldu sanıyorum bakıyorum leke
Sabahtan beri karnım ağrıyo
Gerginlik de var
Canım çikolata da istiyo
Hanile olma ihtimalim var mı
Bu durumu yaşayan var mı

Merhaba Kızlar
Bugün regl günüm
Bugün ve dün lekelenme oluyor sökmüyor
Karnımda ağrıyo
Ped doldu sanıyorum bakıyorum leke
Sabahtan beri karnım ağrıyo
Gerginlik de var
Canım çikolata da istiyo
Hanile olma ihtimalim var mı
Bu durumu yaşayan var mı
Selam canim .. muhtemelen sokecektir iki gun ayni seyi yasadim bugun söktü. Test var miydi elinde bi denesen..

Back