- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #3.801
Yo telle cox oynamram en gec saat 11 e qeder .nebilim dusunmrem hamile olam.dunen paltar yuyan masini saga cekmsem sola cekmsemYaxshi Shakoshummmm sen necesen???telle cox oynamirsanko??sen hemishe menle deyinirdin axi sen belirtilere fikir verme here bircur hamile qalir vapshe hecbiriniz fikir vermiyin biri agrili olur biri agrisiz olur menim ilk hamileliyim adet agrisiyla bashlamishdi indiki hamileliyimde dunenden bugunu nezere almasag agrisiz oldu 3 padruqam eyni anda hamile qaldi biri yumurtlama gunu leke deymishdi biri test edib 2 xetti tutdu ama 3 gun falan emelli bashdi aybashi oldu ondan sonrada ara ara qan gelir onda 3 cusu normaliydi sonradan 3-4 defe lekelenmeleri oldu gorun size nece dene numune cektim dosh shishmesi tekce mendedi onlarin hecbirinde yoxdu yeni herkesde ferqli
Xoş gördük, 3 ildi evliyem 2 uşağım var
Heee anladimHe burda yaşayıram, lerike 2 3 defe getmişem
1 qız 1 oğlan
Benim ishte dolaniyom iade ede edekuzum benim ilk adetim geldi 24ünde yani 34. gün falandı sanırım... yani bir defa oldum da rahmin biraz daha toparlaması gerekti yani, Bakalım hayırlısı Rabbim verirse olur.
Senin nasıl gidiyor kuzum?
İdeal :) tam menim arzularımdakı kimi. Men de 2uşaq istiyirem 1qız 1oğlam inşaALLAH
Ben de öyle dedimm Anlıyon mu dedi? :)) eh işte dedim
yok kuzum sökülmedi Kafam karıştı :/
Gozeldi vAllahYo telle cox oynamram en gec saat 11 e qeder .nebilim dusunmrem hamile olam.dunen paltar yuyan masini saga cekmsem sola cekmsem
Payiz falan ferq elemir bidene yay bitsin yaya qarshi dozumum yoxdu nese ozde hec:///// qarnim agriyirdiye 1 qazan qaynanmish noxud yemishdim ele bil alttan mene iyne soxurdular sakitleshdim indi biraz qarinqululug elemishdim 2 gundur ozume gele bilmirem
Sual hamimizadirda yeqinki:) men 17 aylig evliyem senle eyni yashdayig adimida lutf edim Ayten:)İnşallah , siz ne vaxtdır evlisiz
İnşallah , siz ne vaxtdır evlisiz
Sual hamimizadirda yeqinki:) men 17 aylig evliyem senle eyni yashdayig adimida lutf edim Ayten:)
Dogurdan kopluk verir? Ne biim gorende dayana bilmirem mamam qaynatdi mende oturdum yedim hamsini:)gaz cixartsam dert yani zibil cixmirda qaldi koca narahat olsun
Sonra da diyir köpüm var ay qız köpersende 1qazan noxud nedi? O kocanın halini düşünemiyorummen de noxudu sevirem ama o kadar da deyil yani)))
Elbette olmaz hmmmÖzvü soxmason olmaz
dogurdan? Sende qishda evlenmisen??İl yarımdı
Elbette olmaz hmmm
dogurdan? Sende qishda evlenmisen??toy tarixin necedi?
Dogurdan kopluk verir? Ne biim gorende dayana bilmirem mamam qaynatdi mende oturdum yedim hamsini:)gaz cixartsam dert yani zibil cixmirda qaldi koca narahat olsun
18 fevral:))))))menim oglan toyumda emilerim kastyumla mehlede qar temizliyirdilerHee qış geliniyem :/ 16dekabr sen?
18 fevral:))))))menim oglan toyumda emilerim kastyumla mehlede qar temizliyirdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?