Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sorinsovka ne acaba?

Hepsi tamamda üstüm açığ yatıram özümnen asılı deyil.qışdada açığ yatıram.ona göre küreyim hemişe tutulur

Deli misin kızım??? yorğan üzü sal üstüve qarın bide popo hisseve. Men voobşe axır vaxtlar ayaqlarımı da örtürem. Qarından yuxarı açıq qalır. Hava 50derece de olsa ele yatıram

Deli misin kızım??? yorğan üzü sal üstüve qarın bide popo hisseve. Men voobşe axır vaxtlar ayaqlarımı da örtürem. Qarından yuxarı açıq qalır. Hava 50derece de olsa ele yatıram
Sen ağıllı qızsan ona göre))) menim bele demeyime baxma ee düzdü örtürem her gün ama 2 gündü mal kimi yatmışam menimki hele yatmamışdı dedim yeqin o örter. O da sağolsun örtmüyüb seher durdum gördüm üstü açığam men bunun üstü açığ olanda örtürem bu sağolsun örtmüyüb.

Az nağarıme özümden asılı deyil.yoldaşım deyir senin üstüvü örtmekden bi teher oluram.mamam deyr ulağ vaxtı beşiyide açırdın.zornan ellerini çöle çıxardırdın.

Ust ortmeyden dansma seher qedee usaq ki yoldasimin ustun orturem taxtimiz pencere ile uz be uzdu kulek vurur huda maykasiz yatir sehere qeder ustun orturem ama men quzu kimi yatiram nece yatiram elede dururam ustumude orturem

Az nağarıme özümden asılı deyil.yoldaşım deyir senin üstüvü örtmekden bi teher oluram.mamam deyr ulağ vaxtı beşiyide açırdın.zornan ellerini çöle çıxardırdın.
Özünden asılı olmalıdı arkadaş. O belekteki bebiş değilsin artık bebiş yapma zamanın gelmiş. Bebiş yapmak istiyosan sağlıklı olmak istiyosan yapacaksın arkadaş. Ben neler neler yaptım be.

Sabahin xeyir quzum, sen necesen? Yerimnen qalxmamis bura girmiwem)) bu arada soz soruwum, xq analizi en son ne vaxt vermisen? Men 3 gun once, yene verim sence?
Shukur menemde firraniram ozumcun indiden uje hamile kimi yox xeste kimiyem halsizlig qusmamende yerimdeyem:)))men pramoy uziye dushdum xqyla hec bashivi xarab eleme mence 1 defe verdin vse besdi

Shukur menemde firraniram ozumcun indiden uje hamile kimi yox xeste kimiyem halsizlig qusmamende yerimdeyem:)))men pramoy uziye dushdum xqyla hec bashivi xarab eleme mence 1 defe verdin vse besdi
Men onceki hamileliyimde vominore dermani icirdim qusmanin qarsisini alir usaga ziyani yoxdu, hekiminle meslehetles yoxsa birteher eder seni qusmaq(( uziye hele cox var mene, hekimim deyir adet gununnen 3-4 gun kecsin sonra gel. Doze bilmirem ki))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…