- 24 Kasım 2017
- 1.546
- 1.617
- 83
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #3.601
Keçen ay 7 8 gün içmişdim.ama o arağı içirem onuda 3 gün.3 günde tesir eliyer ki?Ayşen sen de soğan suyu içmişdin?
Nebilim vAllah yalan diyerem.mene soğan suyu yaxşı tesir eledi. Ele gewey axıntıları getirirdi ki. Lopa lopa. Tumuş deyişmeyden yorulmuşdum. 3-4 gün geldi sora kesildi soğan suyu qurtarmamış. 15 gün eliye bilersen soğan suyunu. 7 gün az olub yeqinKeçen ay 7 8 gün içmişdim.ama o arağı içirem onuda 3 gün.3 günde tesir eliyer ki?
Ne bilem qorxdum birazdan tezede yığıla biler deyeNebilim vAllah yalan diyerem.mene soğan suyu yaxşı tesir eledi. Ele gewey axıntıları getirirdi ki. Lopa lopa. Tumuş deyişmeyden yorulmuşdum. 3-4 gün geldi sora kesildi soğan suyu qurtarmamış. 15 gün eliye bilersen soğan suyunu. 7 gün az olub yeqin
Nebilim vAllah yalan diyerem.mene soğan suyu yaxşı tesir eledi. Ele gewey axıntıları getirirdi ki. Lopa lopa. Tumuş deyişmeyden yorulmuşdum. 3-4 gün geldi sora kesildi soğan suyu qurtarmamış. 15 gün eliye bilersen soğan suyunu. 7 gün az olub yeqin
İnşAllah canım.Allah hamımıza qismet elesin.sen demişken öz hekimim özümem.soğan suyu içirem yene.besdi o.hemde bi dene maye var xlorofil deye hekim demişdi yuyun oynan yadımdan çıxmışdı.oynan yuyunaraöSende temizdenibse sen gelen ay inşaALLAH qalaceysan :)
SerAy12 yox aybaşı ağrısı kimi deyil tek tereflidi çox vaxt sol terefdi. He inşaALLAH gözdiyim 2gün sonra qan vererem
O nedi ele? Hekim dese de her şeyi vurma ora. Mikrob falan düşer nedense. Vajinaya her şey olmazİnşAllah canım.Allah hamımıza qismet elesin.sen demişken öz hekimim özümem.soğan suyu içirem yene.besdi o.hemde bi dene maye var xlorofil deye hekim demişdi yuyun oynan yadımdan çıxmışdı.oynan yuyunaraö
Dizinfeksiya edici şeydi.spirt kimi yeniO nedi ele? Hekim dese de her şeyi vurma ora. Mikrob falan düşer nedense. Vajinaya her şey olmaz
İnşAllah canım.Allah hamımıza qismet elesin.sen demişken öz hekimim özümem.soğan suyu içirem yene.besdi o.hemde bi dene maye var xlorofil deye hekim demişdi yuyun oynan yadımdan çıxmışdı.oynan yuyunaraö
He canım he.Sende temizdenibse sen gelen ay inşaALLAH qalaceysan :)
SerAy12 yox aybaşı ağrısı kimi deyil tek tereflidi çox vaxt sol terefdi. He inşaALLAH gözdiyim 2gün sonra qan vererem
Vurma. İçinde xlor adı keçen şeyi ozde. Meslehetli deyil menceDizinfeksiya edici şeydi.spirt kimi yeni
Tamam lan vurmam.asabi şeyler siziVurma. İçinde xlor adı keçen şeyi ozde. Meslehetli deyil mence
He cox cox zeif cixdiDeyerin 6 idi de onda. 5den yuxarı hamilelikdi. Kimyasal falan olub yeqin onchun. Ama en azından xett düz gösterib. Bu xett eliyen kimi çıxdı?
Eslinde menasız şeylere pul tökmekdense onu elese yaxşıdıHe canım he.Her ay kendimizi bişeyle kandırıp gidiyoz işte. Qaynanam diyir ki aşılama eliyün day.
Yoldasimin vaxti vaeki?ne istiraheti var ne vaxri seher ise axsma eveYox ee başqa adnan cıxsınlar er arvad gedib yoxlatsınlar da. Her şeyi demeli deyiller ki
He bildim can.birdeki sogan suyu icdim o tesir elemez he prolaktine?Aha menim meselem, mende de prolaktin yuksekdi, amma 2 ci xett ona gore cixmir, ona gore cixir ki hamilesen amma prolaktin zobil imkan vermir ki bebiw yapiwsin qalsin yerinde, 4 ay mende bele oldu testler 2 xett amma sonda husran. Sen en yaxwisi quzum hekiminle meslehetlew prolaktinin ustune duw ki bebiwin de seninle qalsin, men indi ele edirem cox arawdirdim soraqlawdim hekimi deyiwdim, derman icirem hal hazirda yoxsa qalmaya biler.
Bele pis cıxmasın 1-2 meslehet verim sene.ilıqdan biraz isti suyla yuyun hemişe. Alt paltarıvı her gün deyiş her gün deyişe bilmesen de ütüle eski qoy tez tez. Xestelenende ancaq always istifade ele(hekim demişdi mene) aysqyalın olma. Ya corab ya da hemişe başmaq geyin. Üstünü açıq qoyma böyreyivi falan. Bir de soğan suyuna davamDizinfeksiya edici şeydi.spirt kimi yeni
Hepsi tamamda üstüm açığ yatıram özümnen asılı deyil.qışdada açığ yatıram.ona göre küreyim hemişe tutulurBele pis cıxmasın 1-2 meslehet verim sene.ilıqdan biraz isti suyla yuyun hemişe. Alt paltarıvı her gün deyiş her gün deyişe bilmesen de ütüle eski qoy tez tez. Xestelenende ancaq always istifade ele(hekim demişdi mene) aysqyalın olma. Ya corab ya da hemişe başmaq geyin. Üstünü açıq qoyma böyreyivi falan. Bir de soğan suyuna davam
Manyakmısın kızım? Senin axıntun day qurtarmaz daHepsi tamamda üstüm açığ yatıram özümnen asılı deyil.qışdada açığ yatıram.ona göre küreyim hemişe tutulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?