- Konu Sahibi minik_prince
-
- #3.461
YA DOĞRUDUR tabiii regl olacaksan düşer mantıken de öyle değil midir..? sen bana soruyon ben sana soruyomHadi inşaALLAH kız. Doğru bişey mi acaba bu 37 ateş konusu? Yarın bi daha ölçcem inşaALLAH
Sabahiniz xeyr qizlar.Banlanmsam sebebini hec ozumde bilmrem yasak yorum yazmsam diyesen.@eski_arkadash men dalasmagi sevmrem can.cox sukur hec kimle soz sohbetim olmayib bu gune qeder ona gore banlanmamsam hec ozumde anlamadim niyr banlanmsam
Demedime elbayaxa doyushe cixmisam ele senin dediyivi fikirleshmishdimSabahiniz xeyr qizlar.Banlanmsam sebebini hec ozumde bilmrem yasak yorum yazmsam diyesen.@eski_arkadash men dalasmagi sevmrem can.cox sukur hec kimle soz sohbetim olmayib bu gune qeder ona gore banlanmamsam hec ozumde anlamadim niyr banlanmsam
Tebiiki dogrudur quzum yatagdan qalxmadan elemisense hadi inshAllah heyecanlandim kizHadi inşaALLAH kız. Doğru bişey mi acaba bu 37 ateş konusu? Yarın bi daha ölçcem inşaALLAH
Nemiş bir hekime get de. Uziye düş, xq eletdir. Qoyub oturma.
Tebiiki dogrudur quzum yatagdan qalxmadan elemisense hadi inshAllah heyecanlandim kiz
Birden kimyasal olar, ya başqa bişey olar deye direm ki qoyub oturma. İnşAllah xeyirlisi cnmAytüşüm daha erken ama 3gün keçib axı.
Eyshi orasini bosh ver qalxmadan qalxmamish bu az deyer deyile 37 dir umidlendirmek istemirem ama hamishlarin atesh derecesidir inshAllah yaxshi olarYox malesef sabah eliyerem qalxmadan.
Axrinci defe nevaxt test elemisen???eliyib atdin gozletmedin 1 saat????Yox malesef sabah eliyerem qalxmadan.
Xqcun tez deyilAytüşüm daha erken ama 3gün keçib axı.
Birden kimyasal olar, ya başqa bişey olar deye direm ki qoyub oturma. İnşAllah xeyirlisi cnm
git hadi sen kan ver bence Aytoş haklı.. bak 3 gün de geççti haydi.Testde heç silik bele çıxmıre her defe çıxırdı
Axrinci defe nevaxt test elemisen???eliyib atdin gozletmedin 1 saat????
git hadi sen kan ver bence Aytoş haklı.. bak 3 gün de geççti haydi.
Hahaha Aytoş ne kızgit hadi sen kan ver bence Aytoş haklı.. bak 3 gün de geççti haydi.
Mene mesaj gelmsdiki kurallara uygun yorum yapmamsan ama ele yorum yoxdu axu kurallari pozsun mende mat qaldim.mesaj yazmsam cvb gelsin gorekbu arafa aysen yoxdu qizlar vtspda dansridq dedi tel isletmeyecem bir muddet vpda girmr.
Cubugdan elemede one step ele cox damlatma 2 damci tok gozde gordun sidiy gelmir bidenede tok one step qaldigca hecvact yeri bilinmir cox tokmeseydin men uje tebriklere kecerdim:))cox tokunce izi qalirmi qalmirmk bilmirem:// cop test eleme mende o biri testde emelli bashdi xett ola ola o agappag qalmishdiDünen elemişem one step eledim seher idrarıynan. Atmadım qaldı. 3-4saat sonra idrarı biraz çox damlatmışdım diyen yeri çıxmışdı. Günorda o çubuk kimi olan testlerden eledim onda voobşe heçne çıxmadı. O testimnen bidene de qalıb 3-4gün de inşaALLAH adet olmasam onu eliyecem
Hahaha Aytoş ne kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?