- Konu Sahibi minik_prince
-
- #3.001
2-3 nefer tanishim var bizim kimi xestediler internetdedirler butun gunu ozde bele 50 ilin arvadi kimi gelinlerdir dedim girib ayten_rafo gorseler srazu bileceklerki menem diecekler aaaa gorursen burdadi ushag istiyir zad az az hee bele sohbetler olacag ona gore deyishdimNöş deyişdün ay qız aduvı? Menemdee dığırranıram
Şirin qız Allah üzünü güldürsün, nə qədər güldüm 50 ilin arvadına2-3 nefer tanishim var bizim kimi xestediler internetdedirler butun gunu ozde bele 50 ilin arvadi kimi gelinlerdir dedim girib ayten_rafo gorseler srazu bileceklerki menem diecekler aaaa gorursen burdadi ushag istiyir zad az az hee bele sohbetler olacag ona gore deyishdim
2-3 nefer tanishim var bizim kimi xestediler internetdedirler butun gunu ozde bele 50 ilin arvadi kimi gelinlerdir dedim girib ayten_rafo gorseler srazu bileceklerki menem diecekler aaaa gorursen burdadi ushag istiyir zad az az hee bele sohbetler olacag ona gore deyishdim
Şirin qız Allah üzünü güldürsün, nə qədər güldüm 50 ilin arvadına
Menim 4 yada gun var.uje baslayub agrim bu ayda kecdi o biri aylar kimiMenim sabahda birisigünde olmalıdı. Senin?
Menim 4 yada gun var.uje baslayub agrim bu ayda kecdi o biri aylar kimi
İnstagramda Safa Doganay var e Neriman abla rolunu canlandırır, orda deyir 5 dakkada 20 kişinin günahını almadan dayanamıyom, başka türlü olmuyor, o yadıma düşdüHeee onda bir diller varki sen hele ne qeder güleceksen :)
Tanıyıram azerini : ) yəni kk da görmüşəm : )Bu arada üçüzü olan azerinnn idi xeberin olsun qarışdırmısan)))
Sen azerisen quzum?)) o biri forumlarda qarsima cixirsan yazisiriq senle, sehv salmiram ywgin ki)))Menim ağrılarım neçe gündü vare. Aybaşı kimi deyil. Yumurtalığım elebil şişib. Üzü üste uzananda yumurtalığımı hiss eliyirem. Kafam karıştı anlamadım bişey
Uzmek istemrem ama mence ikimizde adet olacagiqMenim ağrılarım neçe gündü vare. Aybaşı kimi deyil. Yumurtalığım elebil şişib. Üzü üste uzananda yumurtalığımı hiss eliyirem. Kafam karıştı anlamadım bişey
İnstagramda Safa Doganay var e Neriman abla rolunu canlandırır, orda deyir 5 dakkada 20 kişinin günahını almadan dayanamıyom, başka türlü olmuyor, o yadıma düşdü
Sen azerisen quzum?)) o biri forumlarda qarsima cixirsan yazisiriq senle, sehv salmiram ywgin ki)))
Yadimda qalmir kiHe can azeriyem. Senin azeri olduğuvu bilirem danışmışıq senle. Orda türkçe yazdın diye men de türkçe yazdım )))
Nece yasin var?nece vaxtdir evlisen?Yadimda qalmir kilap yaxsi memnun oldum)) kecek esas meseleye))
Menim ayb ma 8 gun qalib test zeif de olsa 2 ci xetti gosteriri. Kecen aylarda ovitrel iynesi elemistim ta ayb gunune kimi 2 xett cixirdi deye inanmim qalmayib bu testlere, hekimimde testlerin coxu brakdi dedi. Bu ay hecne elememisem, ovulyasiya testi eledim. Bir de dostinex icirem prolaktinim yuksekdi.
35 yasim var. 2 ildir evliyem, 2 usagim var, 3 cunu isteyirik, 2 ildir alinmir.Nece yasin var?nece vaxtdir evlisen?
Sağol canım tşkr.mende mamavın görmüşdüm.ele bildim sensen ayten deye yox mamadı.sora şeklinş görsetdi.erivin görmemişem.ama seni gördüm heç oxşamırsız aytennenSerAy12 dünen Ayten şeklivi gösterdi görmemişdim. Şirin qızsan sevdim
Yaraşırsız kocanla da. ALLAH xoşbext elesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?