- Konu Sahibi minik_prince
-
- #2.641
Kız onu da ben anlamadım : ) kaç dderece bilmiyorum ama 40 vardır herhalde
güneşte 52 mi gölgeyi söyleXoş geldin canım ne 40i 52idi o gün tv dedi
yaa o kadar var mı yaa? 33 diyor Ankara'ya.Xoş geldin canım ne 40i 52idi o gün tv dedi
güneşte 52 mi gölgeyi söyle
yaa o kadar var mı yaa? 33 diyor Ankara'ya.
bizim burda klima var iyi yani, ama akşam araba 39u gördü dün, bakalım bugün kaç gösterecek.Sinemciğim Türkiyede kaç derece ? Çok mu sıcak oralar ?
Salam can. Biz yaxşıyıq sen yaxşı ol. Day hamısınnan elemisen de ay bajı)) biz ne deyey ki)))Salam gözəlliklər, necəsiniz.
bizim burda klima var iyi yani, ama akşam araba 39u gördü dün, bakalım bugün kaç gösterecek.
Salam can. Biz yaxşıyıq sen yaxşı ol. Day hamısınnan elemisen de ay bajı)) biz ne deyey ki)))
Yok la. 3 gün kaldıKız bitti mi soğan kürün?
Yok la. 3 gün kaldı
Evet. 15 gün yapılmıyomuydu ki?Nedir durumlar? Men hele 6.günümdeyem... 15gün mü yapmayı düşüyüyorsun?
Zalda kondisioneri yandırmışam, öz otağımda yere döşey atıb uzanmışam. Ama soyuğu bizim otağa qeder gelir. Serinin tadını çıkarıram yerin melumAy qizlar mende yaman isti cekirem.bu deqe balkonda uzanmsam :))) colde qeseng kulek var ama eve girmire.gece kankret can cekisirdim basimi saga sola qoyuram olmur eve girmrde bu kulek elimde yelpiy yelle ha yelle sag elim yorulur sola kecirrem.qis gelseydi birce ((
Evet. 15 gün yapılmıyomuydu ki?Durumları şöyle özet geçeyim. Akıntım 3-4 gün önce yoğundu. Azaldı şimdi. Normale döndü. Yardımı dokunuyor diye düşünoyurum. Ama idrarımın rengi cok sarı. Koyu sarı. Soğan suyu idrara da mı etki ediyo onu bilmiyorum işte. Sende ne var ne yok?
Beh beh teesufki mende havasini goturmuremde dunen guya yatirdiq orda gordun boguluram havam catmr durdum kecdim otahimaZalda kondisioneri yandırmışam, öz otağımda yere döşey atıb uzanmışam. Ama soyuğu bizim otağa qeder gelir. Serinin tadını çıkarıram yerin melum
çok soğuk üfletmiycen canım, kullanmayı bilmiyor olabilirsiniz.. bir de sana doğru üflemeyecekBünyem klimayı kaldırmıyor canım kötü oluyorum ondan kullanmıyoruz.
Ay qizlar mende yaman isti cekirem.bu deqe balkonda uzanmsam :))) colde qeseng kulek var ama eve girmire.gece kankret can cekisirdim basimi saga sola qoyuram olmur eve girmrde bu kulek elimde yelpiy yelle ha yelle sag elim yorulur sola kecirrem.qis gelseydi birce ((
en güzeli bahar :)Çağırma qışıhiç sevmem. Qoy bele bişey ama gelmesin qış. Bütün ili men yayı gözdiyireme ne qeder isti de olsa çox sevirem yayı sizi bilmitem men tekem mayka şortiknen uzanmışam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?