Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay qizlar mende yaman isti cekirem.bu deqe balkonda uzanmsam :))) colde qeseng kulek var ama eve girmire.gece kankret can cekisirdim basimi saga sola qoyuram olmur eve girmrde bu kulek elimde yelpiy yelle ha yelle sag elim yorulur sola kecirrem.qis gelseydi birce ((

Nedir durumlar? Men hele 6.günümdeyem... 15gün mü yapmayı düşüyüyorsun?
Evet. 15 gün yapılmıyomuydu ki? Durumları şöyle özet geçeyim. Akıntım 3-4 gün önce yoğundu. Azaldı şimdi. Normale döndü. Yardımı dokunuyor diye düşünoyurum. Ama idrarımın rengi cok sarı. Koyu sarı. Soğan suyu idrara da mı etki ediyo onu bilmiyorum işte. Sende ne var ne yok?

Zalda kondisioneri yandırmışam, öz otağımda yere döşey atıb uzanmışam. Ama soyuğu bizim otağa qeder gelir. Serinin tadını çıkarıram yerin melum

Ay qız o idrarı o gün men de farkettime. Mendr de çox sarıdı.
Axıntım da var ama diyesen yumurta axıntısıdı. Bunnardan elave ürey bulantı bide baş ağrılarım var 3-4gündü

Çağırma qışıhiç sevmem. Qoy bele bişey ama gelmesin qış. Bütün ili men yayı gözdiyireme ne qeder isti de olsa çox sevirem yayı sizi bilmitem men tekem mayka şortiknen uzanmışam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…