Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben eskiyim ama sende aktif üye yazıyo bende yazmıyo yani ben bilmem can09e bilir

hem de çok aktifim o bildiğimi göstermez ki ama, sadece her şeye laf attığımı gösterebilir:))
valla sosyal medya dan kurtulduk malum site ve uygulama, buna sardık :))
Yorum falan çok yapınca mı oluyo? Ne kadara ulaşınca mesela? Yani bilmem kaç mesaj kullandınız diye ödüller oluyodu ya. Öyle mi oluyo o da? Kafamda deli sorular.

Yorum falan çok yapınca mı oluyo? Ne kadara ulaşınca mesela? Yani bilmem kaç mesaj kullandınız diye ödüller oluyodu ya. Öyle mi oluyo o da? Kafamda deli sorular.
sanırım 1000 mesajda emin değilim. yok ben de skor yapmaya çalışmıyorum, yetişebildiğim yere yetişiyorum canım..

Qızlar istidən səpmişəm, ölürəm. Qatıq, suprastin, kömür içirəm, bepanten çəkirəm başqa nə edə bilərəm ?

ben çalışıyorum aynı zamanda forumdayım canım bugün son iş günü 1 hafta tatilim bakalımm.. işleri yetiştirmeye çalışıyorum..
Sen necesen gözelim?
Allah kolaylık versin canım, İn şe Allah bol bol dinlenirsin çalışmadığında. Canom sorma ölüyorum, sizin dilde nasıl anlatırım bilmiyorum ama şu sıcaklar beni mahf etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…