Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah can mende sevindim.isti imkan verse deyerlendireceyik

Boş verin istini. Eksine menim bele havalarda qanım qaynıyır) düzdü günde 3-4defe çimirem ama men de bu ay boş buraxmıram. 1hefte hergün deyerlendirdik indi de gün aşırı davam eliyirik :)

Aynen yaa, kondomu da sevmiyoruz napacaksak

Bizde sevmiyoruz. Bende tüpleri açtırdıktan sonra 1ay ilişki yasaktı. Benimki durur mu. Gitmiş almış onlardan. Burnundan getirdim. Ya yırtılırsa ya bebiş tüpe düşerse tüplerim alınırsa birdaha hamile kalamazsam? Diye diye yedim başının etini :)

şimdi, 1 ay ilişki yasak dedi siz ilişkiye mi girdiniz doğru mu anladım kuzum??

Boş verin istini. Eksine menim bele havalarda qanım qaynıyır) düzdü günde 3-4defe çimirem ama men de bu ay boş buraxmıram. 1hefte hergün deyerlendirdik indi de gün aşırı davam eliyirik :)
Menimde nedense iki gundur qanim qayniyir.men pkoya gore cox isteksizem normalda.soganmi yapti ne her gun olsa deyrem birden qalmaze cunki deyrler kaliteli sperm icin 48 saatdna bir lazimdi iliski

Menimde nedense iki gundur qanim qayniyir.men pkoya gore cox isteksizem normalda.soganmi yapti ne her gun olsa deyrem birden qalmaze cunki deyrler kaliteli sperm icin 48 saatdna bir lazimdi iliski

Hee sen bize baxma. Bizdə tez-tez olduğu üçün bünye alışıb. 1-2gün ara verəndə sperm qatılaşır. Çox qatı da yaxşı deyil. Ona göre

yaşınız genç o kadar beklemenize gerek yok bence 2 gün çok gün aşırı iyi gibi her gün sıkıntı olabilir ama

Bu arada bana niye bildirimler gelmiyor arkadaş ALLAH ALLAH yaa. Konuşmuyosunuz sanıyorum yazmak için girdim bide ne göreyim. Muhabbetler, yumurtalar, boğalar kaynıyo ortam))) HerSey_Guzel_Olucak seni de tebrik ediyorum kız. İnşAllah hayırlı haberlerinizi alırız.. ehh ben bu ay kala bilsem keşke. Bu ay evlilik yıldönümümüz. Sürpriz yapardım eşime. Ama hiç umudum yok nedense bu ay sadece 12ci günümde şeffaf akıntı gördüm şaşırsam da ilişkiyi ihmal etmedim ama. Sonraki günler boş geçti. Ne bileyim. Olmadı yine heralde.

Miray canim butun konular eledide eyer davamli yazmrsansa 3 ,5 mesajdan sonra gelmir bildirim konulardan.Insallah can niyede olmasin axintiya gore iliakinizde oldusa belke tutmusdur bile.bat ne zaman?

İNŞALLAH TUTAR bu ay kuzum, hepinizin güzel haberini alalım bu ay:)
evet bildirim gelmiyor yazmayınca galiba, nokta falan koyuyorlardı bende niye ki diyordum ondan sanıyorum..
İzlenen konular diye bir sekme var izlediğim konuları ben ordan takip ediyorum.. başta ben de aynı senin gibi düşündüm yazmıyolar demek diye:)) hadi ben yeniyim sen niye bilmiyonn

Bende onu diycektim baktım demişsin. Bende izlenen konulardan takip ediyorum böyle olunca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…