Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Men hele 5ci günündeyem kürün ama nese birteherem bilmirem onnandı yoxsa yumurtlamadandı. Belim ağdıyır sağ yumurtalığım biraz sızıldıyır. Srağagün yumurtladığımı hiss eledim axşam ilişki oldu ilişkiden sonra sağ yumurtalığımda adet kimi ağrı başladı bir ara. İndi keçib. Diyirem belke döllenme olub onu hiss elemişem? :) döllenmeni hiss eliyen var göresen?

Teki ele olsun can.bu ay gelsin bebesler.necenci gunundu adetin?

Qızlar men 3 gündü kenndeydim orda vurdururdum iyneleri.bugun rayona geldim.seher vurdurandan sonra halım pisleşdi.indi eletdirmeyin müalice.istiden pia tesir gösterir

kuzum o yumurtlama ağrısı değil midir işte??

Canım benim yumurtlama sancım başlar azcık sürer biter. Bittikten sonra olmaz bidaha. 2kez yumurtlamış olabilir miyim ki?
o olabilir mi bilmiyorum, ilk kez burda duydum iki defa yumurtlanıldığını
ovulasyon testin yok demi :/ bakardın işte çift çizgi mi değil mi? üşütmüş olabilirsin, soğan kürü temizliyor ya, onla ilgili olabilir. inşallah döllenmedir diycem de o kadar çabuk olmaz yani hepsinin bir süresi var.. hayırlısı bakalım..
Hamile haberlerinizi almayı o kadar çok istiyorum ki... Rabbim bir an önce versin inşallahh hepinize. Hayırlısıyla

Ben de sana hamile haberimi vermeyi o kadar çok istiyorum ki
Evet soğan küründen olabilir. Bekleyeliö bakalım :)
Ovü testim de yok maalesef

Salam qizlar necesiz?bu gun nehayet aylar sonra o seffaf axintiyi gordum.bu bele menim ucun irelileyisdir.son 1 Ildirki gormurdum bilirdimki yumurtlama falan yoxdu.umudum artdi biraz

Aaa ne yaxşı sevindim senin adına. Değerlendirin inşallah olar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…