- Konu Sahibi minik_prince
-
- #2.581
Teki ele olsun can.bu ay gelsin bebesler.necenci gunundu adetin?Men hele 5ci günündeyem kürün ama nese birteherem bilmirem onnandı yoxsa yumurtlamadandı. Belim ağdıyır sağ yumurtalığım biraz sızıldıyır. Srağagün yumurtladığımı hiss eledim axşam ilişki oldu ilişkiden sonra sağ yumurtalığımda adet kimi ağrı başladı bir ara. İndi keçib. Diyirem belke döllenme olub onu hiss elemişem? :) döllenmeni hiss eliyen var göresen?
kuzum o yumurtlama ağrısı değil midir işte??Men hele 5ci günündeyem kürün ama nese birteherem bilmirem onnandı yoxsa yumurtlamadandı. Belim ağdıyır sağ yumurtalığım biraz sızıldıyır. Srağagün yumurtladığımı hiss eledim axşam ilişki oldu ilişkiden sonra sağ yumurtalığımda adet kimi ağrı başladı bir ara. İndi keçib. Diyirem belke döllenme olub onu hiss elemişem? :) döllenmeni hiss eliyen var göresen?
kuzum o yumurtlama ağrısı değil midir işte??
o olabilir mi bilmiyorum, ilk kez burda duydum iki defa yumurtlanıldığınıCanım benim yumurtlama sancım başlar azcık sürer biter. Bittikten sonra olmaz bidaha. 2kez yumurtlamış olabilir miyim ki?
o olabilir mi bilmiyorum, ilk kez burda duydum iki defa yumurtlanıldığını
ovulasyon testin yok demi :/ bakardın işte çift çizgi mi değil mi? üşütmüş olabilirsin, soğan kürü temizliyor ya, onla ilgili olabilir. inşallah döllenmedir diycem de o kadar çabuk olmaz yani hepsinin bir süresi var.. hayırlısı bakalım..
Hamile haberlerinizi almayı o kadar çok istiyorum ki... Rabbim bir an önce versin inşallahh hepinize. Hayırlısıyla
İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bana güzel haberini vereceksin kuzuuummBen de sana hamile haberimi vermeyi o kadar çok istiyorum ki
Evet soğan küründen olabilir. Bekleyeliö bakalım :)
Ovü testim de yok maalesef
Salam qizlar necesiz?bu gun nehayet aylar sonra o seffaf axintiyi gordum.bu bele menim ucun irelileyisdir.son 1 Ildirki gormurdum bilirdimki yumurtlama falan yoxdu.umudum artdi biraz
İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bana güzel haberini vereceksin kuzuuumm
Valla benim de yumurtlama ağrım başladıı, ama bir işe yaramayacakSalam qizlar necesiz?bu gun nehayet aylar sonra o seffaf axintiyi gordum.bu bele menim ucun irelileyisdir.son 1 Ildirki gormurdum bilirdimki yumurtlama falan yoxdu.umudum artdi biraz
kuzumda son adet tarihim 17 ağustostu :) hadi bakalım hayırlısı kuzum inşallahh.. iki boğa biraz zor ama olsun halledersin:)Bu aylarda hamile kalırsam bebiş boğa olcak
kuzumda son adet tarihin 17 ağustostu :) hadi bakalım hayırlısı kuzum inşallahh.. iki boğa biraz zor ama olsun halledersin:)
kuzumda son adet tarihim 17 ağustostu :) hadi bakalım hayırlısı kuzum inşallahh.. iki boğa biraz zor ama olsun halledersin:)
Aynen yaa, kondomu da sevmiyoruz napacaksakKorunman lazım dimi canım?
Cok sagol canim allah gonlune gore versinİnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bana güzel haberini vereceksin kuzuuumm
ovvv maşallahh, hakkaten hep bu aylarda çalışmışlarKız sen ne diyorsun biz 3kardeşiz 3müz de boğayız :)
Insallah can mende sevindim.isti imkan verse deyerlendireceyikAaa ne yaxşı sevindim senin adına. Değerlendirin inşallah olar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?