- 3 Ağustos 2016
- 1.324
- 2.370
- 83
- 32
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #2.261
Adın da yadımnan cıxdı ne idi ay bacı?)) sene onu direm ki o sen ona ne qeder desen o qeder ozunu pis hiss eliyecey. Ozunu eksik hiss eliyecey. Onchun da hekimive de bir gun. Hekimin onu ya androloqa yönlendirsin ya da özü nese yazsın. Yoxsa o ozu getmiyecey. Soyumaq sene adi şey gelmesin ee aileler dağılır ele şeydenEe bezmsem demekden inanki uje dunyada da her seyden cox sevdiyim adam mene itici gelir cunki tekce ozunu dusunur
Saat 12de hazırlamışam ee. O vaxt da yaZmadım. Gece yadıma düşdü ki sabah uje 8ci gunumdu. Dedim eliyim seher durum icim. Hem senin gunun ferqlidi axı. Sen mennen sora oldun.
Oha sizin enerjinizden menede verinHee men de ikinci Pınarama men biraz beleydimse kociş lap beter eledi. Adam ne yapsam tahrik oluyor arkadaş ele olub ki gunde 4 defe olub ee
Men yemeyin icinde ölür deye yiye bilirem diri yememişem. Onda sen ancaq burnuvu tut ic.Boy bu yasima qeder ne soganin ölusun yemisen nede dirisiniyemeye mamam diri aturdu dadi cixirdi gotururdu.gorum nece icecem
Adim welale.gorekde basimiza ne gelir.mende sabahdan baslaaycam sogan suyunaAdın da yadımnan cıxdı ne idi ay bacı?)) sene onu direm ki o sen ona ne qeder desen o qeder ozunu pis hiss eliyecey. Ozunu eksik hiss eliyecey. Onchun da hekimive de bir gun. Hekimin onu ya androloqa yönlendirsin ya da özü nese yazsın. Yoxsa o ozu getmiyecey. Soyumaq sene adi şey gelmesin ee aileler dağılır ele şeyden
Men 18i olmuşdum sen hele 19u ya 20si idi oldun yadımda deyil. Gece yadıma düşdü vAllah. Yatmışdım durdum gordum saat 12ye işdiyir. Onchun gece 4de yatmışam Gununu kecirtmey istemedim. Dedim onsuzda danışmışdıq yeqin eliyer o da gece gece yazmadımMen de qutarmışamda. Aynı gün yapacaktık konuşmuştuk.mende bayaq fikirleşiremki Aytene diyim axşam uje düzeldey qoyaq sabahçun
Sen mene inboxa yaz. Sene bezi taktikler verimAdim welale.gorekde basimiza ne gelir.mende sabahdan baslaaycam sogan suyuna
Men 18i olmuşdum sen hele 19u ya 20si idi oldun yadımda deyil. Gece yadıma düşdü vAllah. Yatmışdım durdum gordum saat 12ye işdiyir. Onchun gece 4de yatmışam Gununu kecirtmey istemedim. Dedim onsuzda danışmışdıq yeqin eliyer o da gece gece yazmadım
Öleyim o zamanMen de bugün eliyerem onda. Zaten sana küsüm bidaha küstüm
Beni hatırlarken bile trip atıyor arkadaşdünen baxdıme ona. Seni hatırladım.
Siz yaxşısınız hələ, mənim bir ev sahibəmin qızı var idi o deyirdi ki, gündə 10 dəfəHee men de ikinci Pınarama men biraz beleydimse kociş lap beter eledi. Adam ne yapsam tahrik oluyor arkadaş ele olub ki gunde 4 defe olub ee
Hə quzum biri var Allah sizlərə qismət etsinCanım senin bebiş var?
Vajina vajina değil yol geçen hanı mübarekSiz yaxşısınız hələ, mənim bir ev sahibəmin qızı var idi o deyirdi ki, gündə 10 dəfə
eseb kechirmey qaynana ile yola getmeme gore deyildi. judy nin yazdiqlari bizde wert deyldi ama onlar yatmamiw otaqimza chekilmirdik. meselen yoldawim otaqda uzanibsa men durub kechrdim qaynanamgilin yanina. ne bilim men ele duwunurdum ki ayib olar onlara ikimizde otaqa qapanmiwiq yatmaq vaxti chatmamiw. hamile idim uzana bilmirdim istrahet ede bilmirdim. plus da ayri qalmaqin ne demek olduqun gormuwdum deye sonradan sixinti gelrdi. uzden eseb zad bildirmirdim. hem ne heddime sifet edem mismiriq sallayam)) ama ichime atrdim ozumnen asli olmadan. bu eseblewmiyim sakit qalim stres chekmiyim demekle wifahi olmurDüzdü senin yazdığlarınada haqq verirem.ama ne bilim mene ele gelir bu şeyleri böyütmek lazım deyil.çünki ancağ özümüze ziyandı.şems deyr qaynanamdan eseb keçirdirdim.lazımıydı sene.uşağdan oldu.gerek çox takmıyasan bu şeyleri ki ortaya nese çıxsın
mene ekofaz vuruldu o 5000 idi mene tesir elemedi ayten dedi yumurtaliqin qabiqi qalindi ovitrelle yazdi o 6500du. ele hiss eledim dunen chatladi chunku yumurta aqina oxwar axintim oldu qati. 36saat sora elaqe demwdi ama 26saat sora chatladqini hiss eledimHe menimkinnen deyil. Mene ecofaz yazmışdı hekim
belkede pcoya gore yuksek gosterir. lh yuksek olmasi da problemdi. hormon balansini normaya salmalsan birinciDogurdan?menim neticemi deyrsen?bu gune qeder hec yumurtlamamsam pkoya gore hekim sogan suyu ic dedi.iyne dermanla birlikde elesem hecne olmaz goren
norma arasina baxsa ve hekimine gosterse prolaktinin normal olduqu bilinecey. mende normadan ikiqat chox idi ama 2dominant folekulum yetiwmiwdi. yumurta tekce prolaktine baxmir.pcosu varOla biler ama mence prolaktini yüksekdi.çünki yumurtası yetişmir.prolqktin icaze vermir
eseb kechirmey qaynana ile yola getmeme gore deyildi. judy nin yazdiqlari bizde wert deyldi ama onlar yatmamiw otaqimza chekilmirdik. meselen yoldawim otaqda uzanibsa men durub kechrdim qaynanamgilin yanina. ne bilim men ele duwunurdum ki ayib olar onlara ikimizde otaqa qapanmiwiq yatmaq vaxti chatmamiw. hamile idim uzana bilmirdim istrahet ede bilmirdim. plus da ayri qalmaqin ne demek olduqun gormuwdum deye sonradan sixinti gelrdi. uzden eseb zad bildirmirdim. hem ne heddime sifet edem mismiriq sallayam)) ama ichime atrdim ozumnen asli olmadan. bu eseblewmiyim sakit qalim stres chekmiyim demekle wifahi olmur
Ay sagolDemeli men gelin köçmemiş mamam dimişdi ki qaynanangil yatmamış getme yatmağa. Bu da menim ağlımda qalmışdı. Teze gelin gedende qaynanamnan lap podruqa kimi her şeyi danışırdıq onda didimki anam diyirdi qaynanangili yatmamış yatma. Dedi ki aa yoox men ele qaynanalardan deyilem. Men de sevinmişdim ki he neyaxşı. Sora bir iki Defe gördüm baldızımnan yada eltimnen danoşanda diyir ki saat 10olmamış gedir otağına falan. Men de söz eşitmemeyçün elemedim day
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?