Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ee bezmsem demekden inanki uje dunyada da her seyden cox sevdiyim adam mene itici gelir cunki tekce ozunu dusunur
Adın da yadımnan cıxdı ne idi ay bacı?)) sene onu direm ki o sen ona ne qeder desen o qeder ozunu pis hiss eliyecey. Ozunu eksik hiss eliyecey. Onchun da hekimive de bir gun. Hekimin onu ya androloqa yönlendirsin ya da özü nese yazsın. Yoxsa o ozu getmiyecey. Soyumaq sene adi şey gelmesin ee aileler dağılır ele şeyden

Saat 12de hazırlamışam ee. O vaxt da yaZmadım. Gece yadıma düşdü ki sabah uje 8ci gunumdu. Dedim eliyim seher durum icim. Hem senin gunun ferqlidi axı. Sen mennen sora oldun.

Men de qutarmışamda. Aynı gün yapacaktık konuşmuştuk. mende bayaq fikirleşiremki Aytene diyim axşam uje düzeldey qoyaq sabahçun

Adim welale.gorekde basimiza ne gelir.mende sabahdan baslaaycam sogan suyuna

Men de qutarmışamda. Aynı gün yapacaktık konuşmuştuk. mende bayaq fikirleşiremki Aytene diyim axşam uje düzeldey qoyaq sabahçun
Men 18i olmuşdum sen hele 19u ya 20si idi oldun yadımda deyil. Gece yadıma düşdü vAllah. Yatmışdım durdum gordum saat 12ye işdiyir. Onchun gece 4de yatmışam Gununu kecirtmey istemedim. Dedim onsuzda danışmışdıq yeqin eliyer o da gece gece yazmadım

Men de bugün eliyerem onda. Zaten sana küsüm bidaha küstüm

eseb kechirmey qaynana ile yola getmeme gore deyildi. judy nin yazdiqlari bizde wert deyldi ama onlar yatmamiw otaqimza chekilmirdik. meselen yoldawim otaqda uzanibsa men durub kechrdim qaynanamgilin yanina. ne bilim men ele duwunurdum ki ayib olar onlara ikimizde otaqa qapanmiwiq yatmaq vaxti chatmamiw. hamile idim uzana bilmirdim istrahet ede bilmirdim. plus da ayri qalmaqin ne demek olduqun gormuwdum deye sonradan sixinti gelrdi. uzden eseb zad bildirmirdim. hem ne heddime sifet edem mismiriq sallayam)) ama ichime atrdim ozumnen asli olmadan. bu eseblewmiyim sakit qalim stres chekmiyim demekle wifahi olmur

He menimkinnen deyil. Mene ecofaz yazmışdı hekim
mene ekofaz vuruldu o 5000 idi mene tesir elemedi ayten dedi yumurtaliqin qabiqi qalindi ovitrelle yazdi o 6500du. ele hiss eledim dunen chatladi chunku yumurta aqina oxwar axintim oldu qati. 36saat sora elaqe demwdi ama 26saat sora chatladqini hiss eledim

Ola biler ama mence prolaktini yüksekdi.çünki yumurtası yetişmir.prolqktin icaze vermir
norma arasina baxsa ve hekimine gosterse prolaktinin normal olduqu bilinecey. mende normadan ikiqat chox idi ama 2dominant folekulum yetiwmiwdi. yumurta tekce prolaktine baxmir.pcosu var

Demeli men gelin köçmemiş mamam dimişdi ki qaynanangil yatmamış getme yatmağa. Bu da menim ağlımda qalmışdı. Teze gelin gedende qaynanamnan lap podruqa kimi her şeyi danışırdıq onda didimki anam diyirdi qaynanangili yatmamış yatma. Dedi ki aa yoox men ele qaynanalardan deyilem. Men de sevinmişdim ki he neyaxşı. Sora bir iki Defe gördüm baldızımnan yada eltimnen danoşanda diyir ki saat 10olmamış gedir otağına falan. Men de söz eşitmemeyçün elemedim day

Ay sagol
.gozumu yuxu dan aca bilmesemde qisdada seherin yuxsu sirin olur axi en geci 9 durmaga mecburam .her zaman geykmime diqqet elemeye mecburam ve en esasi belke bu gun canim tenbelliy elemek istyr ama ede bilmrem agurdan olsemde is gormeye mecburam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…