Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Judy_K HerSey_Guzel_Olucak men bugunnen başladım sogan suyuna. Axşam eliyib qoymuşdum ki seher durum içim
Canim ama teze teze eleyende daha yaxsi olure.ne vaxt aparirki seher dur elede.birseki vapsem men mualice elemeyecme hekim yazdiqlarinmbirinci qoy 15gun sogan suyu icim kisti falan temzlesin sora baslayim hekim yazdiqlarin alim eliyim olar ele?ikisi bir yerde mualiceyele qatismasin istyrem

Seher imkan olmur elemeye. Bezi sebeblere gore. Axşam eliye bilirem. Hem de onu ilıq içesen gerey. Onun da soyuması vaxt alır. Bugum seher 7de içmişem. Seher axşam elemey lazımdı onsuzda. Axşamınkini teze eliyecem inşAllah. Dalınca da seherinkini. Seher alınmır elemey

Ey basini buraxmsam day yalvarimmi ?ayaginami qapanim?100defe deyrem vecinede deyil ozu biler.icdin sogan suyu?nece idi dadi?deyrem ice bilmereme birden
Onun özüne deme getdiyin hekime de ki bele bele problem var. Bu balaca bişey deyil ee keçme bunun üstünnen. Hekim derman zad yazsın. Ozune qalsa getmiyecey bilirsen. İş sene qalır

Ey basini buraxmsam day yalvarimmi ?ayaginami qapanim?100defe deyrem vecinede deyil ozu biler.icdin sogan suyu?nece idi dadi?deyrem ice bilmereme birden
İçdim burnumu tutdum içdim her ehtimala qarşı. Men dermanı da ele içirem. İyi hiss eliyen kimi ögüyürem çünkü. Ama bugun içdim seher içende dad hiss elemedim içib qurtarannan sonra adamın agZında az maz dad qalır. O da soğan yiye bilen adama tesir elemez yeqin. MEn yiye bilmirem. İndi gorum axşam nece içecem

Aleykum slam. Yaxşı sen necesen? Yoo baxmamışam nedi ki?
Belə də yaxşı olmağa çalışırıq Orda bir deli Yaban bir də Pınar idi ər arvad idilər. Bir dəfə bir seriasında Yaban Pınara deyir ki, meğer sen ne sevişkenmişsin iliyimi kemiğimi kuruttun Pınar. Yoldaşımnan o qədər gülərdik ki, buna. İndi sənin yazdıqlarını oxuyanda o yadıma düşdü ağzım getdi qulaqlarımın dalına yenə

Onun özüne deme getdiyin hekime de ki bele bele problem var. Bu balaca bişey deyil ee keçme bunun üstünnen. Hekim derman zad yazsın. Ozune qalsa getmiyecey bilirsen. İş sene qalır
Ee bezmsem demekden inanki uje dunyada da her seyden cox sevdiyim adam mene itici gelir cunki tekce ozunu dusunur

Boy bu yasima qeder ne soganin ölusun yemisen nede dirisini yemeye mamam diri aturdu dadi cixirdi gotururdu.gorum nece icecem

Soğan kürü mən də etmişdim, maraqlıdır ki, acı soğan qaynayanda şirin dadırdı elə bil nə bilim bəlkə də mənə elə gəlirdi ama mən də zornan içirdim çox faydalıdır deyir İbrahim Saracoğlu

Boy bu yasima qeder ne soganin ölusun yemisen nede dirisini yemeye mamam diri aturdu dadi cixirdi gotururdu.gorum nece icecem

Böyütmeyin bu qeder. Bebiş için herşeye deyer. Men de içecem. Vaxtında yimemeyimiz hata. Bizim ana atamız bizi mecbur elemiyib soğan sarımsaq kimi sağlıklı şeyler yimeye bizde yimemişiy. Ona göre immunitetimiz yoxdu o arıq çöp 45 kilo. Men de kilom normaldı 54-55di ama zeifem. 1il qaynanamnan qaldım o ele yimeyler bişirirdi mecbur olub yiyirdim. İndi biraz düzelmişem. Köçmüşy ayrı qalırıq ama uje mende demek olarki bütün yemeklere soğan sarımsaq vururam. İnşallah uşaqlarım olsun ağlada ağlada da olsa yidizdirecem soğan sarımsaq onnara.

Hee men de ikinci Pınar ama men biraz beleydimse kociş lap beter eledi. Adam ne yapsam tahrik oluyor arkadaş ele olub ki gunde 4 defe olub ee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…