- 24 Kasım 2017
- 1.546
- 1.617
- 83
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #2.221
Bele şeyleri fikirleişb havayı yere özüvüze stres yaratmayın.can deyin ki can eşidinkimse qaynanasina kaw olmazdi demir. ama ayri. bawqasini bilmirem ama men aile quranda uwaq baqchasina gelmemiwem ki boyuk hemwe bawimzda olsun bize rqlovka versin. boyukluyunu elesin. ki onsuzda eliyirler. boyuksuz el olmaz. ama aile heyati quranda her kes bir evin kiwisi,bir evin qadini olur. bizdede geline "gelin menim supurgemdi" gozu ile baxilanda yiqiwdir biw - duwden bawqa deyiwiklik olmur aile qurmaqda. yaxwi qaynanalara sozum yox.
Canım diger zob hormonlarını niye eletdirmedin olarda esasdı.uziyede göstererdin zobu.birdr sende esebleşende boğulma olur?Dedi sogan suyuda ic.iyne dermanla olar goren?
Nebilime ayse vallah basim cixmr hansin vermeliyem falan hekim desen indi nirmal hekim falanda yoxdure.bezdim indiden seher tezden get novbe gozle ozde ele bil deli xanadir rusvet bas alib gedr.he hecne yoxdu 2ayda 340 manat vermsem analiz falan.C
Canım diger zob hormonlarını niye eletdirmedin olarda esasdı.uziyede göstererdin zobu.birdr sende esebleşende boğulma olur?
Cox sagol can allah razi olsun.qalanlarada can sagligi versinQızlar salam. Bayaqdan mesajlarınızı oxuya oxuya gelirem dedim cavabı ele birden yazaram ayrı ayrı yazmıyım. Demeli,HerSey_Guzel_Olucak senin atan meselesi menim yadımnan çıxmır. Men o qeder ağlamışdım ki senin konunu oxuyanda başım gözüm ağrıyırdı o qeder içim yanırdı ki atama düşkün biriyem çox tesir elemişdi mene. ALLAH atana rəhmət eləsin sene de sebr versin can. can09e dediyi kimi, örgüye başlamağıvı şiddetle tavsiye ediyorum menim şükür indi sıxıntım yoxdu ama evvel o qeder sinir stress düşünce hamısını o örgüyle yendim. Çox qeribe birşeyi örgü örende insanın beyninde heç düşünce olmur. Heçneyi düşünmürseb. O seni rahatlaşdırar.
Analizlerinize birşey diyemiycem kızlar anladığım konular deyil.
Soğan suyu gördüm hansınızsa yazmısız. Men sabahdan başlıyacam inşaALLAH bacı da başlıyacaqdı. Gelin hamımız soğan suyu eliyek tesirlerini beraber danışaq.
Bele şeyleri fikirleişb havayı yere özüvüze stres yaratmayın.can deyin ki can eşidin
Cox sagol can allah razi olsun.qalanlarada can sagligi versin
He baslayacame ama deyrem iyne dermanla birge etmek olar?
He ay sagol senim yazdiqin sebebler mendede var ve en esasi yoldasimla istediyim yere cixa bilmrem.icazeyle olmalidir her sey.bes indi ayri qalrsan?ne eceb ayrildiz?Canım can deyib can eşitmemek de olur. Yani kimseyi qınamıyaq ki niye qaynana istemirsen. Senin yaşantın sene xoş ola biler. Deyirsen ki 2mertebeli evde qalırsan. Mende de eyni veziyyet idi. 3mertebeli evde qalırdım 3cü mertebede men ve yoldaşım. 1ci mertebede qaynanamla qaynatam. 3cü mertebede menim hamam tualetim de var idi kuxnam da qonaq otağım da hetta balkonum da. İndi yaşadığım evden böyük idi mene verilen o mertebe. Ama ne qeder de olsa rahatlıq yox idi. Qaynanam meni incitmirdi yemeyi de yeri gelennde o bişirirdi kuxnanı da o yığışdırırdı. Ama kuralları var idi ki gelin qaynanadan taez yatmaz. Gec durmaz. Qaynanamgili de yatırdı saat 1de 2de. Mecbur olurdum 1e qeder otururdum onlarla. Onnar yatannan sora qalxırdım 3e. Gün erzinde de ancaq tualeti kullanmaq üçün qalxırdım 3e. Qalan her şeyim aşağıda olmalıydı. Düzdü orda qalanda o arzulanan duş meselesini biz eliyirdik bir problem yox idi ama seher 8de durub gece 1de yatmağa geden eşşek kimi yorulan adamın ne fantazisi olabiler ki? Çimmeye de halım olmurdu. Qüsul almaq lazımdı diye heç ilişkiye de halım olmurdu. İndi şükür günde 2defe çimirem. Duş meselesini ilişki meselesini de daha bir hevesle eliyirik. İnsanın başında böyüyü olsun ama ev içinde ev olmur. ALLAH qaynanamnan min kere razı olsun mene o qeder şey öyredib ki. Heçne qanmırdım ne yemek bişirmeyi ne iş görmeyi hamısını o öyredib indi şükür elimnen her iş gelir. Onun mene katdıqlarını dana bilmerem. Ama bir müddet birlikde qalannan sora ayrı eve çıxmaq şart.
Düzdü senin yazdığlarınada haqq verirem.ama ne bilim mene ele gelir bu şeyleri böyütmek lazım deyil.çünki ancağ özümüze ziyandı.şems deyr qaynanamdan eseb keçirdirdim.lazımıydı sene.uşağdan oldu.gerek çox takmıyasan bu şeyleri ki ortaya nese çıxsınCanım can deyib can eşitmemek de olur. Yani kimseyi qınamıyaq ki niye qaynana istemirsen. Senin yaşantın sene xoş ola biler. Deyirsen ki 2mertebeli evde qalırsan. Mende de eyni veziyyet idi. 3mertebeli evde qalırdım 3cü mertebede men ve yoldaşım. 1ci mertebede qaynanamla qaynatam. 3cü mertebede menim hamam tualetim de var idi kuxnam da qonaq otağım da hetta balkonum da. İndi yaşadığım evden böyük idi mene verilen o mertebe. Ama ne qeder de olsa rahatlıq yox idi. Qaynanam meni incitmirdi yemeyi de yeri gelennde o bişirirdi kuxnanı da o yığışdırırdı. Ama kuralları var idi ki gelin qaynanadan taez yatmaz. Gec durmaz. Qaynanamgili de yatırdı saat 1de 2de. Mecbur olurdum 1e qeder otururdum onlarla. Onnar yatannan sora qalxırdım 3e. Gün erzinde de ancaq tualeti kullanmaq üçün qalxırdım 3e. Qalan her şeyim aşağıda olmalıydı. Düzdü orda qalanda o arzulanan duş meselesini biz eliyirdik bir problem yox idi ama seher 8de durub gece 1de yatmağa geden eşşek kimi yorulan adamın ne fantazisi olabiler ki? Çimmeye de halım olmurdu. Qüsul almaq lazımdı diye heç ilişkiye de halım olmurdu. İndi şükür günde 2defe çimirem. Duş meselesini ilişki meselesini de daha bir hevesle eliyirik. İnsanın başında böyüyü olsun ama ev içinde ev olmur. ALLAH qaynanamnan min kere razı olsun mene o qeder şey öyredib ki. Heçne qanmırdım ne yemek bişirmeyi ne iş görmeyi hamısını o öyredib indi şükür elimnen her iş gelir. Onun mene katdıqlarını dana bilmerem. Ama bir müddet birlikde qalannan sora ayrı eve çıxmaq şart.
He menimkinnen deyil. Mene ecofaz yazmışdı hekimovitrelle. can chox saqol
Canım sene bir söz deyim.boş şeylerdi analiz zad.esas bularıydı.mikrobdakı sorakı meselelerdi.sen heleki falekuluvu yetiştir soyuğlamanı temize.gözle birazda zaman burax onda göreceksen ki olub her şey.menim tanışım var deyr falekulm heö yetişmşrdi men içen arağdan 3 ay içmişrm deyr.bal ayımda deyr hamile olduğunu öyrendim.hemde ekizNebilime ayse vallah basim cixmr hansin vermeliyem falan hekim desen indi nirmal hekim falanda yoxdure.bezdim indiden seher tezden get novbe gozle ozde ele bil deli xanadir rusvet bas alib gedr.he hecne yoxdu 2ayda 340 manat vermsem analiz falan.
He ay sagol senim yazdiqin sebebler mendede var ve en esasi yoldasimla istediyim yere cixa bilmrem.icazeyle olmalidir her sey.bes indi ayri qalrsan?ne eceb ayrildiz?
Ayşen hele ki teze evlisen. 7 aydı neçe aydı deqiq bilmirem. Ama ev üstüne ev qurulmayacagını vaxtı gelende anlayacaqsan. Hec kim hec kimin evinde deyil. Bilmirsen ki kimin qaynanasıynan xasiyyeti arası necedi. Diyirsen ki can deyin can eşidin. Adam gormuşem ki can deyir qarşılığında zehirmar sözünü eşidir. Aile olsun geliş gediş olsun. Her şey yerli yerinde. Ama mence her kesin öz ailesi olmalıdı. Qaynanası dünyanın en mükemmel insanı olsa bele ev gerey ayrı olsun ki arada hörmet de olsunDüzdü senin yazdığlarınada haqq verirem.ama ne bilim mene ele gelir bu şeyleri böyütmek lazım deyil.çünki ancağ özümüze ziyandı.şems deyr qaynanamdan eseb keçirdirdim.lazımıydı sene.uşağdan oldu.gerek çox takmıyasan bu şeyleri ki ortaya nese çıxsın
Düzdü senin yazdığlarınada haqq verirem.ama ne bilim mene ele gelir bu şeyleri böyütmek lazım deyil.çünki ancağ özümüze ziyandı.şems deyr qaynanamdan eseb keçirdirdim.lazımıydı sene.uşağdan oldu.gerek çox takmıyasan bu şeyleri ki ortaya nese çıxsın
Menim de kefime baxır eslinde. İndi xestelenib qurtarmışam libido tavan)) bi duş alıyım kocişi bekliyorumSeninki kadar değilmennen olsa haftada 2. Kocamnan olsa günde 2. senin gibi olsaydım daha hevesli olurdum ilişkiye.
ilahi senn.. çok yaşa emi .. var mı ekstra yaptığın bir şey libidoyu artırmak için kızzMenim de kefime baxır eslinde. İndi xestelenib qurtarmışam libido tavan)) bi duş alıyım kocişi bekliyorum
Yok canım hiç bişey yapmıyorum. Doğuştanilahi senn.. çok yaşa emi .. var mı ekstra yaptığın bir şey libidoyu artırmak için kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?