hos geldin nergiz abla.yoklugun hiss ediliyor.hep aramizda gorelim sizi boyle.bu arada bir konu atdim ortaya bakin herkes geli yaziyor :))))))))
salam azerin baciiiiiii.cox sagol gozel sozlerin ucun.vallah haminiza cox minnetdaram nece urekden yanirsiz menim ucun.allah razi olsun haminizdan.men de sizin kimi fikirlesirem,her sozunuze qatiliram.baxalim rebbimiz ne nesib edecek.vereceyi herseye raziyam.nede olsa bizden daha yaxsi bilir neyin hayirli neyin hayirsiz oldugunu.bu arada bebis necedir? insallahhhh yaxsidir.opdum haminizi
geldimmmmmm.ben yokken kimse birsey yazmamis ya :1no2: ben somestir tatiline memlekete gitmisdim.geldigimde baya yazi okurum diyordum ama kimse gelmemis.nerdesiniz hanimlarrrrrrrrrrrrrrrr laelaelaelaelae
Selam kızlar. Necesiniz?
Gül Azra hoş geldin ,canım.
Keşke herkes nete girdiği saati yazsa. Belece ,bir araya gelmiş olurug. Men,mesele, saat 2- 9 (akşam) netteyim. Ya sizler?
Hem Türkiyedekiler,harada yaşadığınızı da yazın. Men İstanbuldayam. Ümraniyede. 2 kızım var. 13 ve 5 yaşlarınada. İşlemirem. Ev hanımıyam. Ya sizler?
mehin baci sene ozel mesaj getmir deysen
ac ablacim ac.bazen yazmak istiyorum gitmiyuor.iki saat suslu birsey yaziyorum gitmiyor.deliriyorum :)
selam kızlarrrr.
bende uzun zaman giremedim. doğum yaptım :)
26 günkük bir oğlum var :)
onunla ilgilenmekten nete zaman ayıramıyorum.
bak şimdide hıçkırığı tuttu huysuzlanıyor((
menim anam ayın 15-i bakıdan yanıma gelecek çox sevinirem, onun üçün çoooox darıxmışam((((
hele Bakım üçün burnumun ucu göyneyir.
can can can Bakı can sene qurban Bakıııııımmmm :)))))))))
hamınızı öpürem.
Azerbaycanlı olmaq ne qeder de gözel bir duyqudur!