Azerbaycan Paylasim Alani (Tanisma)

Günaydın hanımlarrr!!!!a.s.Buraya fazla uğramıyorsunuz neden?Herkesi öptüm.SevgilerŞeniz

hos geldin nergiz abla.yoklugun hiss ediliyor.hep aramizda gorelim sizi boyle.bu arada bir konu atdim ortaya bakin herkes geli yaziyor :))))))))

hos geldin nergiz abla.yoklugun hiss ediliyor.hep aramizda gorelim sizi boyle.bu arada bir konu atdim ortaya bakin herkes geli yaziyor :))))))))

Canım hoşbulduk,ben zaten baş taraflarda demiştim,aşkın gözü kördür diye..:smiley-cool: Sen de artık o durumdasın.Hakkında her şeyin hayırlrısı olsun.Aşkın,sevginin memleketi olmazzzzz...:1hug:

hanimlarrrrrrrrrrrrr iyiki varsiniz ya ben ne kadar iyi insanlar tanidim net sayesinde .hepinizi tanidigima cok memnunum

Aleykum selam canım.a.s. Allah razı olsun, bebişde yaxşidi
Sana selamı var.

bebise menden de salamlarrrrrrrrrrrr :)

Kızlar nerdesiniz????????????klava:

geldimmmmmm.ben yokken kimse birsey yazmamis ya :1no2: ben somestir tatiline memlekete gitmisdim.geldigimde baya yazi okurum diyordum ama kimse gelmemis.nerdesiniz hanimlarrrrrrrrrrrrrrrr laelaelaelaelae

geldimmmmmm.ben yokken kimse birsey yazmamis ya :1no2: ben somestir tatiline memlekete gitmisdim.geldigimde baya yazi okurum diyordum ama kimse gelmemis.nerdesiniz hanimlarrrrrrrrrrrrrrrr laelaelaelaelae

Ben buralardayım ama..bakıyorum kimse yok:uhm:Hele sen sefacığım hepten kayıplardasın..Netse şükür kavuşturana:1hug:

Herkese sevgiler...Şeniz

memleketdeydim ablacim.tatile gitmisdim.o yuzden yazamiyorum.bakiyorum ben gittim diye kimse birsey yazmamis ask olsunnnnnnnn.ama geri geldim hepnizin yazisini bekliyorummmmmmm

Merhaba arkadaşlar.Bende Azeriyim .2,5 senedir burdayım.4.aylık dünyalar güzeli bi kızım var.Qurban olum Azerbaycanlılara...Hamınızı çox sevirm....Öpdüm...a.s.

xos geldin aramiza gozel bacim.qizinin seklini gordum heqiqeten dunyalar gozeli dehset sirin usaqdir.allah pis gozlerden saxlasin aramiza qatilmagina cox sevindim,insallah ilk ve tek yazin olmaz.yazilarini fikirlerini gozleyirem.ozun haqda istediyin seyleri yaza bilersen,seni tanimagimiz ucun.burda bebesini gozleyen azerin baci var,oglunu bakida evlendirip bizleri taniyan ve seven nergiz abla var.senin kimi evlenip turkiyede yasan ve 2 usagi olan mehinbanu var.ve men sengözlerimebaksanab.ingilis dili muellimesiyem BDU.helelik bu qeder a.s.

Selam kızlar. Necesiniz?

Gül Azra hoş geldin ,canım.

Keşke herkes nete girdiği saati yazsa. Belece ,bir araya gelmiş olurug. Men,mesele, saat 2- 9 (akşam) netteyim. Ya sizler?

Hem Türkiyedekiler,harada yaşadığınızı da yazın. Men İstanbuldayam. Ümraniyede. 2 kızım var. 13 ve 5 yaşlarınada. İşlemirem. Ev hanımıyam. Ya sizler?

merhaba,yine mennnnnnn naniknanik dediyine katiliram mehin baci.hami eyni anda burda olsaq sohbet ederdik gozel gozel :içelim: men bu aralar evdeyem gunde bir nece defe gelirem buraya.saatlari tam belli olmur amma turkiye saati ile 20 texmini her gun gelirem mutleq.

mehin baci sene ozel mesaj getmir deysen

ac ablacim ac.bazen yazmak istiyorum gitmiyuor.iki saat suslu birsey yaziyorum gitmiyor.deliriyorum :)

selam kızlarrrr.
bende uzun zaman giremedim. doğum yaptım :)

26 günkük bir oğlum var :)
onunla ilgilenmekten nete zaman ayıramıyorum.
bak şimdide hıçkırığı tuttu huysuzlanıyor ((

menim anam ayın 15-i bakıdan yanıma gelecek çox sevinirem, onun üçün çoooox darıxmışam ((((

hele Bakım üçün burnumun ucu göyneyir.

can can can Bakı can sene qurban Bakıııııımmmm :)))))))))

hamınızı öpürem.
Azerbaycanlı olmaq ne qeder de gözel bir duyqudur!

Canım benim,hoşgeldin. Gözün aydın olsun. Analı-babalı böyüsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…