- Konu Sahibi emilya
merhaba nergiz ablacim.1 senedir tanisiyoruz sevgilimle.tabii ki kimse kotu yonunu sevdigine ve ya aileden olmayan birine gostermez.hep iyi yonunu guzel yuzunu gosterir.mesela ben sizin siz de benim kotu huyumu bilmeyiz oyle degil mi :dance: saka bir yana.anneme o yonden kesinlile hakk veriyorum.hic tanimadigi biri cikip taaaa turkiyeden kizinizi alip goturmek istiyorum diyor.annemin tek kizi oldugum icin,annemle cok yakin oldugum icin,yani tek arkadasi oldugum icin beni uzaga vermeye ici el vermiyorsensiz ben burda naparim filan diyor.ben de katilyiorum hem sizin dedikelrinize,hem anneme.eminim vatanim,isim,arkadaslarim akrabalarim ciin cok ozluycem.ama ask oyle sey ki insan herseye sevgilisinin yaninda gogus gele bilir sanirim.ben sadece annemden sans istiyorum.sevgilimi tanirsa cok sevecegine eminim.cunki ben sevgilimle yaklasmadan once ailemin gozuyle bakdim ona.,annem babamkabul edermi diye,bakdim ki ailemin istedigi turde bir damat sonra kendi gozumle bakdim ve asik oldum :asigim:
Güzelim hakkında inşallah hayırlısı olsun,Herşey inşallah gönlünce olsun.Gelin olup İzmire gelirsen görüşürüz.En doğru kararı tabikii sizler vereceksiniz.İnşallah doğru kararlar verirsiniz.Evlilik fedakarlık ister,her konuda güçlü olmanı tavsiye ederim.İnşallah hep mutlu olursun.ŞenizŞeniz