M
misshuseynova
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi emilya
merhaba nergiz ablacim.umarim size abla dememe kirilmazsiniz ama yazinizi okudum icim size o kadar isindi ki.bizim eller ile ilgili bu kadar guzel ve icden laflariniz icin cooooooook tsk ederim bir azeri olarak.umarim evladiniz cok mutlu olur.ben buralari seven turk cok oldugunu biliyordum biri daha artmis ona cok memnun oldum.ben de turk halkina hayran bir azeriyim.sevdigim de turk,insallah evlenip izmirde yasamayi dusunuyoruz.ben de size gelin gelir sizin dugunler nasil oluyor onu gorurum:asigim:Hanımlar,ben azeri değilim ama Bakü den yeni geldim.Oğlumu orada evlendirdim.21 Dekabr 2007 de toyumuz vardı.a.s Oğlum ve Gelinim orada çalışıyorlar.İzinleri olmadığı için toyumuzu orada yaptık.Ama iyi ki de yapmışız.Çok güzel insanlarla tanıştım.Ne kadar misafirperverler,nasıl sıcak ve samimi insanlar,hele oğlumun bir komşusu vardı.Dr.Aybeniz Hanım,ilgisini alakasına bayıldım.
Bakü çok güzel bir şehir,gez gez bu arada bitiremedik.İnşallah bir dahaki sefere diyerek ve üzülerek ayrldım oradan.Hepinize sevgiler salamlar...Şeniz a.s.
benim dedelerim 93 harbinde bir rus subay aracılığı ile kaçarak ağrıya yerleşmişler. ama kardeşlerin bir bölümü orada kalmış. dedemin aşiretine karakalpaklar deniyormuş, azerbaycandaki akrabalar ile bir süre gizlice mektuplaşmışlar. daha sonra oradaki yakın akrabaların sibiryaya sürüldüğü söyleniyor. sonrada iletişim kopmuş. Biz babamın eğitimci olması nedeniyle türkiyenin çeşitli illerinde bulunduk. şu an eşim dolayısıyla Bursada yaşıyorum. bende seni tanımak isterim. selamlar.
merhaba nergiz ablacim.umarim size abla dememe kirilmazsiniz ama yazinizi okudum icim size o kadar isindi ki.bizim eller ile ilgili bu kadar guzel ve icden laflariniz icin cooooooook tsk ederim bir azeri olarak.umarim evladiniz cok mutlu olur.ben buralari seven turk cok oldugunu biliyordum biri daha artmis ona cok memnun oldum.ben de turk halkina hayran bir azeriyim.sevdigim de turk,insallah evlenip izmirde yasamayi dusunuyoruz.ben de size gelin gelir sizin dugunler nasil oluyor onu gorurum:asigim:
yine bekleriz sizi buralara ve tabii ki tum turk kardeslerimizi.bizler sizleri cok seviyoruz.cunki bir millet iki devletiz:1hug:
Canım misafirlerim vardı,yeni gittiler.Malum Bakü den geldik,herkes hoşgeldine geliyorlar.Biraz gezip dolaşayım dedim.Senin yazını gördüm ama senden başka kimse yok mu burada?Nerdesiniz sevgili azeriler,gelin tanışalım muhabbet edelim.Sevgiler..
slm benımde azerı bı arkakasım vardı cok ıyı ınasanalr oluyolar cok tatlılar
Hani kimse yokmuuuuu?Nerelerdesiniz?İşiniz mi çok bacım niye uğramıyosunuz?Şeniz
mısshüseyinova,canım sen baküde nerde oturuyosun?Benim gelinim ve oğlumun evi,gagarin köprüsünün orda oturuyorlar,mutlaka bilirsin oraları.Benim geldiğimde çok soğuktu oralar,fazla gezemedik.İnşallah bi dahaki sefere gelince gezerim.Yılbaşından önceydi,Nerimanovada Pekin Restorant ta düğün yaptık.Çok eğlendik.Azeriler çok neşeli insanlar.Oğlumun azeri arkadaşları vardı sayelerinde düğünümüz de çok güzel geçti,inşallah darısı senin başına..Senin düğün tarihin bellimi?Düğünü İzmir demi yapacaksınız?:1hug:
ablaaaa :1hug: selam ablacim.ismim $efa.ben ikinci mikrorayonda kaliyorum erkek kardesimle.dediginiz yerlei taniyorum,bize yakin degil ama orasi.baku yazin ozellile mayisda harika oluyor ablacim.ge;ip gezmeni tavsiye ederim.mayis 10 burda CICEK BAYRAMI oluyor.superdir tek kelime ile.benim anne uzaga vermekden cekiniyor.baba daha o konuyu bilmedigi icin simdiden birsey diyemiycem.ama herhalde 1 dugun burda 1i izmirde olur insallah.dua et benim icin ablacim.oglunuz burda talebe mi?
selam kızlar. bakın ben geldim. Artık şekva etmezsınız umarım. Hmm yazıları okudum, özlemim artdı. Nergiz kardeşim, bakuyu beyenmene bende cok sevındım. Huseynova canım kusurabakma bazı nedenlerden dolayı sık sık gelemıyorum siteye. Am bundan sonra gelmeye calısacam
hic san ozlem cekdırırmiyim. Seni cok seviyorum balaca tatlı bacım.
selam sefacm.Biz Aralık ayında ordaydık.Yine de gezdik.Bakü nün kışı da çok güzel.İnşallah bahar da gelebilirsek geleceğiz.
Hadi inşallah düğünün de görüşürüz.Hayırlısı olsun.Allah herkese hayırlısını nasip etsin.Senin erkek arkadaşın İzmir demi şu anda.Biz de İzmire yakın Ayvalık ta oturuyoruz.Sen evlenip gelin gelirsen inşallah görüşürüz canım.SevgilerŞeniz
sagol ablacim.bizim ulkelerin yazi kisi hep guzel.yazin ozellikle dag sehirlerimizi gezmeyi tavsiye ederim.mesela benim memleket Gence,$eki,Quba (Kuba),Ismayilli ve baska yerler.tam cennetdir.gelirseniz haber verin mutlaka msiafir etmek isterim.ama ciddi diyorum .mutlaka gelsez haber verin ablacim.sen de azerin baciiiiiiiiiiiiiii. ama eli bos gelmezsiniz artik herhalde dimi sırnaşık şey taaaaaaa oaralrdan buralara turkiyeden birsey getirirsiniz saka sakaaaaaaa siz gelin yeter bana.
bu arada ablacim sevgilim izmirli ,ama sivasda askerde simdi.ailesiyle izmirde yasiyordu.33 gun sonra bitiyor askeri insallah.evlenince ki insallah ailem izin verir izmirde yasayacam.bende size misafir gelirim.eli bos gelmem merak etmeyin :içelim: opdummmmmmm:1hug:
merhaba nergiz ablacim.sormayin ya evin tek kiziyim ya.annem seni uzaga vermem diyor.cok kotu durumdayim :1no2: napicagimi bilmiyorum.askimin askeri az kaldi 32 gun sonra bitiyor.hemen gorucu gondermek istiyor.allah yardimcim olsun ne deyim :asigim:
bu arada sizi annemle tanisdirsam mi ne :dance: cok guzel konusuyorsunuz :1hug: