M
misshuseynova
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi emilya
tebrikler canimmmmmmm.allah uzun omur versin.baki bugunlerde dehset gozeldir.sanki bahar havasi var.seherde insanlar gezir.mende bugun gezdim.bebesin de insallah en qisa zamanda ikinci vetenini gorer.selam kızlarrrr.
bende uzun zaman giremedim. doğum yaptım :)
26 günkük bir oğlum var :)
onunla ilgilenmekten nete zaman ayıramıyorum.
bak şimdide hıçkırığı tuttu huysuzlanıyor((
menim anam ayın 15-i bakıdan yanıma gelecek çox sevinirem, onun üçün çoooox darıxmışam((((
hele Bakım üçün burnumun ucu göyneyir.
can can can Bakı can sene qurban Bakıııııımmmm :)))))))))
hamınızı öpürem.
Azerbaycanlı olmaq ne qeder de gözel bir duyqudur!
selam kızlarrrr.
bende uzun zaman giremedim. doğum yaptım :)
26 günkük bir oğlum var :)
onunla ilgilenmekten nete zaman ayıramıyorum.
bak şimdide hıçkırığı tuttu huysuzlanıyor((
menim anam ayın 15-i bakıdan yanıma gelecek çox sevinirem, onun üçün çoooox darıxmışam((((
hele Bakım üçün burnumun ucu göyneyir.
can can can Bakı can sene qurban Bakıııııımmmm :)))))))))
hamınızı öpürem.
Azerbaycanlı olmaq ne qeder de gözel bir duyqudur!
Canım benim,hoşgeldin. Gözün aydın olsun. Analı-babalı böyüsün inşallah.
tebrikler canimmmmmmm.allah uzun omur versin.baki bugunlerde dehset gozeldir.sanki bahar havasi var.seherde insanlar gezir.mende bugun gezdim.bebesin de insallah en qisa zamanda ikinci vetenini gorer.
Canım allah analı babalı büyütsün,sağlıklı uzun ömürler diliyorum.
Kendinede bebişinede iyi bak canım..
Sevgiler..Şeniz
slm bende azeri göçmeniyim sizinle tanışmak istiyorum
sağolasın canımmm :)))
men anamla ne zaman danışsam bakıya görülmemiş qar yağır deyir.
lap qısqandım naniknanik
heç men Bakıda yaşayanda qar üzü görmürdük. ama indi qar var ama men yoxam senağlama
demeli son günler hava gözelmiş. menim yerimede bol bol gez canım. o targovaya küçesini, azadlıq meydanını, bulvarımızı menim yerimede yad et senağlama
bu arada azerin baci nergiz ablanin gelini azeraycanla bagli bireyler edib.basa dusduyum qederi ile nerimanov ve s kimi yerlerimizi cekib videoya ve internete verib.nergiz abla burda yayimlayir.mene bax dedi amma tapa bilmirem(((((( belke sen bilersen tebrikler ve tesekkurler seyfesindeymis.GELINIME TESEKKURLER basligi altinda yazi yazib.tapa bilsen bax.men cox axtariram amma tapa bilmirem.deli olacam ((((((
bitanesi mende seni tebrik edirem Allah sevgisini uzerinden eskik etmesin. Xeyirli övlad olmağı nasib etsin. Atalı analı boyüsün.
Amin...