Azerbaycan Paylasim Alani (Tanisma)

tebrikler canimmmmmmm.allah uzun omur versin.baki bugunlerde dehset gozeldir.sanki bahar havasi var.seherde insanlar gezir.mende bugun gezdim.bebesin de insallah en qisa zamanda ikinci vetenini gorer.

Canım allah analı babalı büyütsün,sağlıklı uzun ömürler diliyorum.
Kendinede bebişinede iyi bak canım..
Sevgiler..Şeniz

tebrikler canimmmmmmm.allah uzun omur versin.baki bugunlerde dehset gozeldir.sanki bahar havasi var.seherde insanlar gezir.mende bugun gezdim.bebesin de insallah en qisa zamanda ikinci vetenini gorer.

sağolasın canımmm :)))

men anamla ne zaman danışsam bakıya görülmemiş qar yağır deyir.
lap qısqandım naniknanik
heç men Bakıda yaşayanda qar üzü görmürdük. ama indi qar var ama men yoxam senağlama

demeli son günler hava gözelmiş. menim yerimede bol bol gez canım. o targovaya küçesini, azadlıq meydanını, bulvarımızı menim yerimede yad et senağlama

Canım allah analı babalı büyütsün,sağlıklı uzun ömürler diliyorum.
Kendinede bebişinede iyi bak canım..
Sevgiler..Şeniz

çok çok teşekkür ederim canım ALLAH razı olsun, ALLAH olmayanlarada versin İnşallah. a.s. :1hug:

bitanesi mende seni tebrik edirem Allah sevgisini uzerinden eskik etmesin. Xeyirli övlad olmağı nasib etsin. Atalı analı boyüsün.
Amin...

selam şefa, necesen? bizden Azerbaycana sevgiler.

salam baci.anan duz deyir vallah bu il qis ve qar tam menasiyla bezdirdi.men qar cox sevirem,daha dogrusu sevirdim.bu il omurluk bezdirdi.demek olarki 1 ay bakida heyat dondu.yollar baglandi,elektrik qazda sorunlar cixdi.neyse sukur kecdi.indi hava duzeldi.yerin melum ele bil cennetdir baki bu aralar.allah nezerden saxlasin senin bebesi de op evezimden.men de senin yerine gezim bakini :dance:a.s.

salammmmmmm azerin baci.sukur yaxsiyam.teki sen ve bebisimiz yaxsi olsun.insallah hersey yolundadir.opdum kocaman

bu arada azerin baci nergiz ablanin gelini azeraycanla bagli bireyler edib.basa dusduyum qederi ile nerimanov ve s kimi yerlerimizi cekib videoya ve internete verib.nergiz abla burda yayimlayir.mene bax dedi amma tapa bilmirem (((((( belke sen bilersen tebrikler ve tesekkurler seyfesindeymis.GELINIME TESEKKURLER basligi altinda yazi yazib.tapa bilsen bax.men cox axtariram amma tapa bilmirem.deli olacam ((((((

slm bende azeri göçmeniyim sizinle tanışmak istiyorum

kardesim.aramiza hos geldin.insallah senle de iyi arkadas oluruz.ozur dilerim mesajini ilk okudugumda allah allah bu kim boyle tanimadan hemen bana yazmis diye suphelendim kusuruma bakma supheci huyum var.burdaki yazilarimi okuyacagin aklima gelmemisdi tatlicadiarzu kendini tanit bak biz burda kaynasdik seni de seve seve aramiza alalim.:1hug:[/FONT]

Burada canım http://www.kadinlarkulubu.com/gelinime-tesekkurler-t150487/index.html

kız miss hüseynova senin işler necedi danış görek :)))

seninde bir türk sevgilin vardı mesele ne yerdedi yerimseniben

bende izledim videoyu gerçekten çok yakışmışlar birbirilerine ALLAH mutluluklarını daim etsin inşallah.

ama men orda nerimanovu göremediiiim :1no2:

axı mende nerimanovdanaaaammmmm senağlama

bitanesi mende seni tebrik edirem Allah sevgisini uzerinden eskik etmesin. Xeyirli övlad olmağı nasib etsin. Atalı analı boyüsün.
Amin...

çox sağol canım. :1hug:

bu arada sehv etmiremse sende hamile idin. doğum oldumu yoxsa daha var?

bitanesi.bu arada gercek ismin ne ablacim? once aradigim sayfayi buldugun icin cooooooooook tsk ederim.cok ince dusuncelisin,ve dikkatlisin Şeniz bu arada bizim bebis nasil? benim is devam ediyor ablacim.bizimkinin askerligi bitmesine 8 gun kaldi.bakalim allah hayirlisini yazmisdir insallah.bir an once niyetimiz ciddi hayata gecirmek istiyoruz planlarimizi.isimiz zor ama bakalim,allah sevenleri severmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…